Άρβυλα ελληνικού στρατού
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Πατους και nivea
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Ρε παιδια ειμαι 19 χρονων και θα παω φανταρος. τις αρβυλες απο που τις παιρνουμε; εγω εχω 6 δαχτυλα στο ενα ποδι και φοραω παπουτσια που τα παιρνω απο αμερικη γιατι δεν βρισκω μεγαλο παπουτσι σε πλατος στην Ελλάδα. τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις; μπορω να αγορασω εγω απο αμερικη και να φοραω αυτα;
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Τις αρβύλες σας τις δίνουν την ημέρα της κατατάξεως.
Δεν ξέρω αν σου επιτρέψουν να φορέσεις τα ειδικά άρβυλα από Αμερική. Το ΟΚ θα στο δώσουν οι ιατροί, αν δουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
Δεν ξέρω αν σου επιτρέψουν να φορέσεις τα ειδικά άρβυλα από Αμερική. Το ΟΚ θα στο δώσουν οι ιατροί, αν δουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Ρε φιλε. κατι σιγουρο; να ξερω αμα ειναι να τα αγορασω. γιατι ειναι ακριβα. ξερεις αμα υπαρχει περιπτωση απαλλαγης;
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Δεν μπορώ να σου 100% σίγουρη απάντηση.
Καταλαβαίνεις ότι πρέπει πρώτα να εξεταστείς, να δούν το πρόβλημα σου, και αν δεν γίνεται να καλυφθεί από τυχόν παραγγελία άρβυλου κομμένου και ραμμένου στα μέτρα σου να σου δώσουν το "πράσινο φώς" να αγοράσεις αυτά τα ειδικά άρβυλα που λές.
Καταλαβαίνεις ότι πρέπει πρώτα να εξεταστείς, να δούν το πρόβλημα σου, και αν δεν γίνεται να καλυφθεί από τυχόν παραγγελία άρβυλου κομμένου και ραμμένου στα μέτρα σου να σου δώσουν το "πράσινο φώς" να αγοράσεις αυτά τα ειδικά άρβυλα που λές.
Άρβυλα ελληνικού στρατού
δεν υπάρχει περίπτωση να ς αφήσουν να φορας διαφορετικά άρβυλα. Πιο πιθανο είναι να βγείς Ι4 Ι3 άοπλο και να είσαι ολη την θητεία ελευθερος αρβυλων.Flatro1 έγραψε:Ρε παιδια εγω που εχω 6 δαχτυλα στο ποδι και παιρνω αμερικανικα παπουτσια γιατι δεν με βολευουν τα ελληνικα τι θα κανω; Μπορω να αγορασω αρβυλες απο αμερικη και να της φοραω;
Να σας πω και την ιστορία μου εγω όταν ήμουν στον 6ο μήνα θητείας ου και είχαν μαλακωσει πλέον τα άρβυλα και παλευόντουσαν την είχα πέσει για μεσημεριανό ύπνο στον θάλαμο, τα άρβυλα τα α΄φηναμε όλοι στην είσοδο του θαλάμου, Οπώτε καρφώνετε στο κεφάλι μιας ανθυπολοχαγου να κάνει αθόρυβη έφοδο με μάρη σακούλα και ότι δεν ήταν στοιχισμενο μπροστα απο τα κρεββάτια πετάχτηκε !

το τι νέυρα είχα επι 1 βδομαδα δε λέγετε !

-
- Υποδεκανέας
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Καλησπέρα, είμαι 316 "Γ1" ΕΣΣΟ και μόλις ορίστικα εχτές!Εψαξα αρκετά το θέμα για αρβύλες εκτός του ΕΣ "προβλεπόμενες" και καλά. Στο foroum βρήκα λίγα πράγματα, πόσο μάλλον πρόσφατα.
Γιαυτό θέλω να ρωτήσω, έχετε κάποιο-α μοντέλα αρβύλων να μου δείξετε και να μου προτείνετε;
θέλω να είναι α) ελαφριές (σχετικά) β) ανθεκτικές, μη τις πετάξω με τη μία Γ) ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΤΟΟΟΟ... (καταλαβαίνετε.).
Τώρα αδιάβροχες, φτηνές/ακριβές, ή αν θα με αφήσουνε είναι άλλο θέμα,(βάζω καμιά αλοιφή αν είναι για το νερό).
Ρωτάω γιατί πολλά μοντέλα βλέπω, αλλά δε ξέρω ΤΙ να κοιτάξω και τι να ψάξω, που να είναι τελικά μαλακό για το πόδι.
Η μισή κούραση είναι καθαρά στο πέλμα, και γιαυτό αξίζει το ψάξιμο έστω.
Τέλος 80-90% θα με πάρουν Ε. Δ. Και ΔΕΝ θέλω να μου κατεβάζουν τα όρια οι κ***αρβλύλες, αμαρτία είναι...
Ευχαριστώ!
Γιαυτό θέλω να ρωτήσω, έχετε κάποιο-α μοντέλα αρβύλων να μου δείξετε και να μου προτείνετε;
θέλω να είναι α) ελαφριές (σχετικά) β) ανθεκτικές, μη τις πετάξω με τη μία Γ) ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΤΟΟΟΟ... (καταλαβαίνετε.).
Τώρα αδιάβροχες, φτηνές/ακριβές, ή αν θα με αφήσουνε είναι άλλο θέμα,(βάζω καμιά αλοιφή αν είναι για το νερό).
Ρωτάω γιατί πολλά μοντέλα βλέπω, αλλά δε ξέρω ΤΙ να κοιτάξω και τι να ψάξω, που να είναι τελικά μαλακό για το πόδι.
Η μισή κούραση είναι καθαρά στο πέλμα, και γιαυτό αξίζει το ψάξιμο έστω.
Τέλος 80-90% θα με πάρουν Ε. Δ. Και ΔΕΝ θέλω να μου κατεβάζουν τα όρια οι κ***αρβλύλες, αμαρτία είναι...
Ευχαριστώ!
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Μιας και ψάχνεις άρβυλο που να μοιάζει με του Ελληνικού Στρατού και να έχει μαλακό πάτο.
Duetto Aeropelma
Αν θες κατάστημα από Αθήνα, πές μου σε ΠΜ.
Duetto Aeropelma
Αν θες κατάστημα από Αθήνα, πές μου σε ΠΜ.
-
- Υποδεκανέας
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Ευχαριστώ, φαίνονται καλά, τα έχει δοκιμάσει κάποιος γνωστός σου; Γιατί στη κατηγορία τους έχει να συγκριθεί με αμερικάνικα και βρετανικά, και αντι για 55 μπορεί να δώσει κάποιος 85 για κάτι αρκετά καλύτερο (θεωριτικά εικάζω). Η είναι όντως πολύ καλό;
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Για να τα χρησιμοποιούν ΟΥΚάδες, μάλλον είναι πολύ καλά.
Τα δοκίμασα πριν κάτι μήνες και καμία σχέση με αυτά που χορηγούν στο Στρατό. Δεν τα πήρα γιατί έχω ήδη 2 ζευγάρια "στρωμένα" άρβυλα με μαλακό, αποσπώμενο πάτο. Ίσως κάποια στιγμή να πάω για το "αναβαθισμένο" άρβυλο του Στρατού που είναι και αδιάβροχο και ζεστό
Άρβυλο Ελληνικού Στρατού τ.Gore-Tex
Αν ήσουν ΔΕΑ θα μπορούσες να είχες της επιλογής σου. Προς το παρόν μείνε στο παραπάνω σχέδιο γιατί στο θέμα ομοιομορφίας δεν κάνουν εκπτώσεισ...
Τα δοκίμασα πριν κάτι μήνες και καμία σχέση με αυτά που χορηγούν στο Στρατό. Δεν τα πήρα γιατί έχω ήδη 2 ζευγάρια "στρωμένα" άρβυλα με μαλακό, αποσπώμενο πάτο. Ίσως κάποια στιγμή να πάω για το "αναβαθισμένο" άρβυλο του Στρατού που είναι και αδιάβροχο και ζεστό
Άρβυλο Ελληνικού Στρατού τ.Gore-Tex
Αν ήσουν ΔΕΑ θα μπορούσες να είχες της επιλογής σου. Προς το παρόν μείνε στο παραπάνω σχέδιο γιατί στο θέμα ομοιομορφίας δεν κάνουν εκπτώσεισ...
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Η σηρα 311 η 312 δν θυμαμε Σε ενα κεντρο χοριγιθικαν τετοια αρβυλα.
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Για ποία λες;
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Για τ προαναφερθεντα
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Παιδια εγω εχω αλλο προβλημα πως να δενω τα κορδονια μου στα αρβυλα ειναι αστειο βεβαια ηδη κανω προπονηση τι να κανω παω να τρελαθο τι να κανω φοβαμαι μονο αυτο τον λογο θελω βοηθεια ευχαριστω
Άρβυλα ελληνικού στρατού
Θα σου δείξουν εκεί αδελφέ. Μη σε ανησυχεί αυτό

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες