Άρβυλα ελληνικού στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Πατους και nivea
Flatro

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Flatro »

Ρε παιδια ειμαι 19 χρονων και θα παω φανταρος. τις αρβυλες απο που τις παιρνουμε; εγω εχω 6 δαχτυλα στο ενα ποδι και φοραω παπουτσια που τα παιρνω απο αμερικη γιατι δεν βρισκω μεγαλο παπουτσι σε πλατος στην Ελλάδα. τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις; μπορω να αγορασω εγω απο αμερικη και να φοραω αυτα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 48
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Τις αρβύλες σας τις δίνουν την ημέρα της κατατάξεως.

Δεν ξέρω αν σου επιτρέψουν να φορέσεις τα ειδικά άρβυλα από Αμερική. Το ΟΚ θα στο δώσουν οι ιατροί, αν δουν ότι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.
Flatro1

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Flatro1 »

Ρε φιλε. κατι σιγουρο; να ξερω αμα ειναι να τα αγορασω. γιατι ειναι ακριβα. ξερεις αμα υπαρχει περιπτωση απαλλαγης;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν μπορώ να σου 100% σίγουρη απάντηση.

Καταλαβαίνεις ότι πρέπει πρώτα να εξεταστείς, να δούν το πρόβλημα σου, και αν δεν γίνεται να καλυφθεί από τυχόν παραγγελία άρβυλου κομμένου και ραμμένου στα μέτρα σου να σου δώσουν το "πράσινο φώς" να αγοράσεις αυτά τα ειδικά άρβυλα που λές.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Flatro1 έγραψε:Ρε παιδια εγω που εχω 6 δαχτυλα στο ποδι και παιρνω αμερικανικα παπουτσια γιατι δεν με βολευουν τα ελληνικα τι θα κανω; Μπορω να αγορασω αρβυλες απο αμερικη και να της φοραω;
δεν υπάρχει περίπτωση να ς αφήσουν να φορας διαφορετικά άρβυλα. Πιο πιθανο είναι να βγείς Ι4 Ι3 άοπλο και να είσαι ολη την θητεία ελευθερος αρβυλων.

Να σας πω και την ιστορία μου εγω όταν ήμουν στον 6ο μήνα θητείας ου και είχαν μαλακωσει πλέον τα άρβυλα και παλευόντουσαν την είχα πέσει για μεσημεριανό ύπνο στον θάλαμο, τα άρβυλα τα α΄φηναμε όλοι στην είσοδο του θαλάμου, Οπώτε καρφώνετε στο κεφάλι μιας ανθυπολοχαγου να κάνει αθόρυβη έφοδο με μάρη σακούλα και ότι δεν ήταν στοιχισμενο μπροστα απο τα κρεββάτια πετάχτηκε !Εικόνα

το τι νέυρα είχα επι 1 βδομαδα δε λέγετε !Εικόνα

SMARTYN89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από SMARTYN89 »

Καλησπέρα, είμαι 316 "Γ1" ΕΣΣΟ και μόλις ορίστικα εχτές!Εψαξα αρκετά το θέμα για αρβύλες εκτός του ΕΣ "προβλεπόμενες" και καλά. Στο foroum βρήκα λίγα πράγματα, πόσο μάλλον πρόσφατα.

Γιαυτό θέλω να ρωτήσω, έχετε κάποιο-α μοντέλα αρβύλων να μου δείξετε και να μου προτείνετε;

θέλω να είναι α) ελαφριές (σχετικά) β) ανθεκτικές, μη τις πετάξω με τη μία Γ) ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΠΑΤΟΟΟΟ... (καταλαβαίνετε.).

Τώρα αδιάβροχες, φτηνές/ακριβές, ή αν θα με αφήσουνε είναι άλλο θέμα,(βάζω καμιά αλοιφή αν είναι για το νερό).

Ρωτάω γιατί πολλά μοντέλα βλέπω, αλλά δε ξέρω ΤΙ να κοιτάξω και τι να ψάξω, που να είναι τελικά μαλακό για το πόδι.

Η μισή κούραση είναι καθαρά στο πέλμα, και γιαυτό αξίζει το ψάξιμο έστω.

Τέλος 80-90% θα με πάρουν Ε. Δ. Και ΔΕΝ θέλω να μου κατεβάζουν τα όρια οι κ***αρβλύλες, αμαρτία είναι...

Ευχαριστώ!

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Μιας και ψάχνεις άρβυλο που να μοιάζει με του Ελληνικού Στρατού και να έχει μαλακό πάτο.

Duetto Aeropelma

Αν θες κατάστημα από Αθήνα, πές μου σε ΠΜ.
SMARTYN89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από SMARTYN89 »

Ευχαριστώ, φαίνονται καλά, τα έχει δοκιμάσει κάποιος γνωστός σου; Γιατί στη κατηγορία τους έχει να συγκριθεί με αμερικάνικα και βρετανικά, και αντι για 55 μπορεί να δώσει κάποιος 85 για κάτι αρκετά καλύτερο (θεωριτικά εικάζω). Η είναι όντως πολύ καλό;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Για να τα χρησιμοποιούν ΟΥΚάδες, μάλλον είναι πολύ καλά.

Τα δοκίμασα πριν κάτι μήνες και καμία σχέση με αυτά που χορηγούν στο Στρατό. Δεν τα πήρα γιατί έχω ήδη 2 ζευγάρια "στρωμένα" άρβυλα με μαλακό, αποσπώμενο πάτο. Ίσως κάποια στιγμή να πάω για το "αναβαθισμένο" άρβυλο του Στρατού που είναι και αδιάβροχο και ζεστό

Άρβυλο Ελληνικού Στρατού τ.Gore-Tex

Αν ήσουν ΔΕΑ θα μπορούσες να είχες της επιλογής σου. Προς το παρόν μείνε στο παραπάνω σχέδιο γιατί στο θέμα ομοιομορφίας δεν κάνουν εκπτώσεισ...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από pantzos4 »

Η σηρα 311 η 312 δν θυμαμε Σε ενα κεντρο χοριγιθικαν τετοια αρβυλα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Για ποία λες;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από pantzos4 »

Για τ προαναφερθεντα
Άβαταρ μέλους
frankos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από frankos »

Παιδια εγω εχω αλλο προβλημα πως να δενω τα κορδονια μου στα αρβυλα ειναι αστειο βεβαια ηδη κανω προπονηση τι να κανω παω να τρελαθο τι να κανω φοβαμαι μονο αυτο τον λογο θελω βοηθεια ευχαριστω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Θα σου δείξουν εκεί αδελφέ. Μη σε ανησυχεί αυτόΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες