Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς (2011)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DaMon »

Πιστεψε με ομως το κανει... Αν και εχω ακουσει απο μια γνωστη μου που περασε ΣΣΑΣ οτι στην εξεταση οσους βλεπανε γυμνασμενους και οχι χοντρους, ξερεις, τους περναγαν μωρε... Απλα εχει να κανει και σε τι εξεταστη θα πεσεις και τι ζητηση θα εχει η σχολη... Αν πρεπει να κοψουν ατομα, θα κοψουν ατομα.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Να σε πληροφορήσει κάτι που ίσως να μην ξέρεις.Η γυμναστική στις στρατιωτικές σχολές είναι περισσότερο ΑΕΡΟΒΙΑ

Είπε κανείς οτι μπορεί να γίνει στρατιωτικός καποιος Που ειναι τόσο τούμπανο που να υπερβαινει το ΔΜΣ;

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Ρε, το οτι ειναι αεροβια η γυμναστικη το ξερω... Αλλα τι σημασια εχει αυτο; Αμα ο αλλος ειναι πολυ καλος στα αθληματα του ποιος ο λογος να κοπει λογο αυξημενης μυικοτητας;

Στο κατω κατω, να κανουν λιπομετριση αν θελουν... Ειναι πιο σωστο... Η ας κανουν πιο ζορικα τα αθληματα. Δηλαδη αν εγω π. Χ. Εχω μπακα και μου προσθετει εξτρα βαρος πρεπει να κοπω; Αμα περνω ολα τα αθληματα πιο το προβλημα; Στον στρατο παω για να γινω στρατιωτικος η για να γινω μοντελο;

Τεσπα... Διαφωνησε οσο θες, αλλα οι εξετασεις εισαγωγης (αθληματα κτλπ) ξερεις πολυ καλα πως δεν ειναι και οι καλυτερες και πρεπει να βελτιωθουν...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

DaMon έγραψε:
Δηλαδη αν εγω π. Χ. Εχω μπακα και μου προσθετει εξτρα βαρος πρεπει να κοπω; Αμα περνω ολα τα αθληματα πιο το προβλημα; Στον στρατο παω για να γινω στρατιωτικος η για να γινω μοντελο;

Ο στρατός δεν θέλει μοντέλα αλλά δεν θέλει και κοιλαράδες

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Greek_Army έγραψε:
DaMon έγραψε:
Δηλαδη αν εγω π. Χ. Εχω μπακα και μου προσθετει εξτρα βαρος πρεπει να κοπω; Αμα περνω ολα τα αθληματα πιο το προβλημα; Στον στρατο παω για να γινω στρατιωτικος η για να γινω μοντελο;

Ο στρατός δεν θέλει μοντέλα αλλά δεν θέλει και κοιλαράδες

Δεν καταλαβες τι εννοω αλλα τελος παντων... Παντως οπως και να εχει, τα αθληματα και τα σχετικα που περνας για να μπεις ειναι ολα αχρηστα αφου μονο οσοι συνεχιζουν στις ειδικες δυναμεις κρατιουντε σε φορμα... Οι υπολοιποι ειναι αυτο που ειπες. Κοιλαραδες...

Σε αυτον τον τομεα δεν κανει καθολου καλοι δουλεια ο στρατος γιατι θα επρεπε απο την στιγμη που εισαι στρατιωτικος, ακομα και αξιωματικος να εισαι, να εισαι ικανος παντα να πιασεις το τουφεκι αν χρειαστει και να πολεμισεις και εσυ ο ιδιος...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι στις ειδικές δυνάμεις δεν έχει μπούληδες Εικόνα δυστηχώς ένα μεγάλο ποσοστό στρατιωτικών αν τους μετρούσανε αυτή την στιγμή με το ΔΜΣ θα τους είχανε κόψει αφού γυμναστική σε μονάδες γίνεται πολύ σπάνια για τα στελέχη.
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Γεια σας παιδια μια ερωτηση θελω να κανω. Το δμς ποτε το μετρανε οταν ειναι να δωσουμε τις αθλητικες εξετασεις;
liakos3
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από liakos3 »

Στο γκουγκλ γραψε κ θα ς βγαλει το προγραμμα φιλε μ... αλλα μην φοβασαι υπαρχει "ευελιξια" Εικόνα
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από billaras »

DaMon έγραψε:Το ΔΜΣ πολυ μεγαλη βλακεια πραγματικα ρε παιδια... Ακομα ενας χαζος τροπος για να κοβουν ατομα... Αν θελουν να ειναι αντικιμενικοι, ας κανουν πιο ζορικα αθληματα.

Δηλαδη αμα καποιος ηταν αθλητης ας πουμε της παλης, εχει δυναμη να στειλει την σφαιρα 10 μετρα με το ενα χερι, αντοχη να βγαλει το 1000αρι δυο φορες και ταχυτητα για το σπριντ τοτε ποιος ο λογος να κοπει επειδη θα ειναι βαρης;

Εδω περναναι αλλοι και αλλοι...

μην μας φας κιολας
ο δεικτης πρεπει να υπαρχει... Να κοιτας να κιλα σου στην τελικη... Εγω γιατι εκανα διατροφη και προπονηση 1 μηνα και να φτιαχτω αρμονικα... Ολο το χρονο προσεχω και ειδικα τον τελευταιο μηνα ετρωγα ακομα και με ωρες (για να προπονουμε σωστα)
και οχι δεν πρεπει να βαλλουν πιο σκληρα αθληματα
δεν ειναι μισθοφοροι... Δεν θελουν να παρουν ραμπο ουτε να σε κανουν
αυτοι θελουν καλους αξιωματικους... Δηλαδη ηγετες απλως σε σκληραγωγουν για να μπεις στη νοοτροπια του στρατιωτη και να ξερεις τι θα ζητας απο τους αλλους ε και για να μην λες "πειναω καλε δεν μπορω να περπαταω στον ηλιο"
και στους καταδρομεις να εισαι δεν νομιζω να πουν στο λοχαγο "συρσου 100 μετρα με φουμο στα μουτρα και παιξε ξυλο με 30 ατομα"... Και οι φανταροι τι θα κανουν; Θα σε καμαρωνουν;

αν βαλλουν δυσκολα αθληματα ρισκαρουν να μπαινουν καποιοι που απλως εχουν καλη διαπλαση
Άβαταρ μέλους
PantelisGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από PantelisGR »

Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση, οντως το μεγαλυτερο προβλημα είναι το διαβασμα ακομα και για εμας που ειμαστε επαλ. Θα ηθελα να κανω 2 ακομα ερωτησεις: α) στις «ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ» διαβασα ότι εκτος από την μαζα που πρεπει να είναι 20-25 πρεπει το βαρος σου σε κιλά να ισούται με το ανάστημα σε εκατοστά μείον 100.(Π. Χ. Ύψος 175 εκατοστά αντιστοιχεί σε 75 κιλά). Εγω εχω μαζα 22,4 αλλα με υψος 1,73 πρεπει να ειμαι 73 κιλα;(67-68 κιλα ειμαι τωρα) β) το οριο μυωπιας στα ματια μεχρι 4 βαθμους δεν είναι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PantelisGR έγραψε:Ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση, οντως το μεγαλυτερο προβλημα είναι το διαβασμα ακομα και για εμας που ειμαστε επαλ. Θα ηθελα να κανω 2 ακομα ερωτησεις: Α) στις «ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ» διαβασα ότι εκτος από την μαζα που πρεπει να είναι 20-25 πρεπει το βαρος σου σε κιλά να ισούται με το ανάστημα σε εκατοστά μείον 100.(Π. Χ. Ύψος 175 εκατοστά αντιστοιχεί σε 75 κιλά). Εγω εχω μαζα 22,4 αλλα με υψος 1,73 πρεπει να ειμαι 73 κιλα;(67-68 κιλα ειμαι τωρα) β) το οριο μυωπιας στα ματια μεχρι 4 βαθμους δεν είναι;

Για κάθε σου απορία υπάρχει και ένα θέμα, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ψάξεις στο φόρουμ

1. Δείκτης Μάζας Σώματος για στρατιωτικούς

2. Μυωπία, πρεσβυωπία και άλλες προϋποθέσεις

Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από diplomaths »

Παντελή, καλησπέρα
Για τον σωματομετρικά, αυτά που θέλου είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος να είναι 19-27 και το ύψος να είναι μεγαλύτερο από 1.70
Αυτά είναι για τους άνδρες, τίποτα περισσότερο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες