Μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Που να βγούμε κι από το Ευρώ, σύγκρυο θα σε πιάσει.
Από το ευρώ δεν θα βγούμε. Μπορεί να μας πετάξουν έξω. Δεν είναι το ίδιο πράγμα και σύγκρυο θα πιάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία με την εξαίρεση την οικονομική ελίτ.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από Signaller »

Άκουσα ότι στο απώτερο μέλλον μάλλον οι Γερμανοί θα βγουν από το ευρώ. Και θα φτιάξουν νέο μάρκο. Σενάρια είναι όλα αυτά βέβαια...

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στο απώτερο μέλλον οι Γερμανοί θα διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, έτσι 'οπως το πάνε...
12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

yandr έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Που να βγούμε κι από το Ευρώ, σύγκρυο θα σε πιάσει.
Από το ευρώ δεν θα βγούμε. Μπορεί να μας πετάξουν έξω. Δεν είναι το ίδιο πράγμα και σύγκρυο θα πιάσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία με την εξαίρεση την οικονομική ελίτ.
Πως τα λες έτσι! Ούτε οι παραθυράτοι του συστήματος τέτοιο οίστρο. Μα ακριβώς ίδια φρασεολογία με το Λοβέρδο και την Ντόρα; Μετά πιστεύεις ότι πας και κόντρα στις οικονομικέ ελίτ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ναι μωρέ. Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα ο Λάτσης και ο Βαρδινογιάννης θα θηχτεί. Δεν θα θηχτούν οι μεσαίοι και οι φτωχοί. Οι πλούσιοι θα την πάθουν. Δεν φτάνει που δεν καταλαβαίνετε, βγάζετε και συμπεράσματα.
12θεϊστής

Και πως θα αποφύγεις την χρεοκοπία βρε αδερφέ; Με το Ευρώ; Ή με τα λόγια; Δηλαδή όσο πιο αποφασιστικά βγεί στο γυαλί ο Λοβέρδος τόσο μειώνονται οι πιθανότητες για χρεοκοπία. Για πές και σε εμάς που δεν καταλαβαίνουμε.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:Και πως θα αποφύγεις την χρεοκοπία βρε αδερφέ; Με το Ευρώ; Ή με τα λόγια; Δηλαδή όσο πιο αποφασιστικά βγεί στο γυαλί ο Λοβέρδος τόσο μειώνονται οι πιθανότητες για χρεοκοπία. Για πές και σε εμάς που δεν καταλαβαίνουμε.
Κοίταξε, να σου μάθω οικονομικά σε ένα φόρουμ δεν θα το καταφέρω. Σκέψου απλά ότι με την επιστροφή στη δραχμή το δημόσιο χρέος θα διπλασιαστεί και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Άσε που είσαι ο μοναδικός που θεωρεί ότι με την επιστροφή στη δραχμή θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Το ερώτημα δεν είναι ως προς τη δραχμή. Προφανώς και με τη δραχμή θα χρεοκοπήσουμε, απλά ορισμένοι (δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς) θεωρούν ότι με την υποτίμηση της δραχμής θα πουλάμε περισσότερο τζατζίκι και θα έχουμε ανάπτυξη.

12θεϊστής

yandr έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:Και πως θα αποφύγεις την χρεοκοπία βρε αδερφέ; Με το Ευρώ; Ή με τα λόγια; Δηλαδή όσο πιο αποφασιστικά βγεί στο γυαλί ο Λοβέρδος τόσο μειώνονται οι πιθανότητες για χρεοκοπία. Για πές και σε εμάς που δεν καταλαβαίνουμε.
Κοίταξε, να σου μάθω οικονομικά σε ένα φόρουμ δεν θα το καταφέρω. Σκέψου απλά ότι με την επιστροφή στη δραχμή το δημόσιο χρέος θα διπλασιαστεί και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Άσε που είσαι ο μοναδικός που θεωρεί ότι με την επιστροφή στη δραχμή θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία. Το ερώτημα δεν είναι ως προς τη δραχμή. Προφανώς και με τη δραχμή θα χρεοκοπήσουμε, απλά ορισμένοι (δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς) θεωρούν ότι με την υποτίμηση της δραχμής θα πουλάμε περισσότερο τζατζίκι και θα έχουμε ανάπτυξη.

Πριν με μάθεις οικονομικά πρέπει πρώτα να μάθεις τους 3 νόμους του Νεύτωνα. Εστίασε κυρίως στο αίτιο- αιτιατό. Όταν καταλάβεις ότι το αίτιο επιφέρει το αιτιατό (και όχι το αντίστροφο) τότε θα μπορέσεις να κατανοήσεις ότι η ένταξη και διατήρηση στο Ευρώ επιφέρει την χρεοκοπία (και όχι το αντίστροφο). Η δραχμούλα δεν επέφερε καμία χρεοκοπία. Θα είναι το αιτιατό της χρεοκοπίας του Ευρώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες:

http://el.Wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Το μεγαλυτερο λαθος ειναι η επιστροφη στην δραχμη η κατσταση θα γινι 7 φορες χειροτερη. Απλως πληρωνουμε τα λαθη καποιων οι οποιο τοσα χρονια τα παιρναν και τωρα τα πληρωνει ο απλος κοσμος
12θεϊστής

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Το μεγαλυτερο λαθος ειναι η επιστροφη στην δραχμη η κατσταση θα γινι 7 φορες χειροτερη. Απλως πληρωνουμε τα λαθη καποιων οι οποιο τοσα χρονια τα παιρναν και τωρα τα πληρωνει ο απλος κοσμος
Γιατί 7 και όχι 17;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

12θεϊστής έγραψε:
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Το μεγαλυτερο λαθος ειναι η επιστροφη στην δραχμη η κατσταση θα γινι 7 φορες χειροτερη. Απλως πληρωνουμε τα λαθη καποιων οι οποιο τοσα χρονια τα παιρναν και τωρα τα πληρωνει ο απλος κοσμος
Γιατί 7 και όχι 17;

Θα γίνει 2 φορές χειρότερη σε πρώτη φάση (κατά 50% υποτίμηση με την έξοδο) και μετά συνεχώς χειρότερη με την συνεχή διολίσθηση και απανωτές υποτιμήσεις.

Δεν πειράζει όμως, μπορεί οι Σέρβοι να έχουν ξαναφτιάξει Zastava να αγοράζουμε και θα κάνουμε και franchizing στα Lada Niva για τετρακίνηση.

12θεϊστής

yandr έγραψε:
12θεϊστής έγραψε:
Γιατί 7 και όχι 17;

Θα γίνει 2 φορές χειρότερη σε πρώτη φάση (κατά 50% υποτίμηση με την έξοδο) και μετά συνεχώς χειρότερη με την συνεχή διολίσθηση και απανωτές υποτιμήσεις.

Δεν πειράζει όμως, μπορεί οι Σέρβοι να έχουν ξαναφτιάξει Zastava να αγοράζουμε και θα κάνουμε και franchizing στα Lada Niva για τετρακίνηση.

2,7 ή 17;

Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αλέξης »

ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Παιδια εγω εχω να πω πως η συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι ενα λαθος γιατι δεν αφηνουν 1) τους πολιτικους να δουλεψουν σωστα και να σβισουν λαθη του παρελθοντος2) δημιουργουν ανασφαλεια στον κοσμο για το αυριο
3) ενθαρυνεται η ιδεα για επαναφορα βασιλια η και διοκητη
4) φοβισουν τα νεα παιδια και κυριως τους νεους
5) αφηνουμε καποιους ευρωπαιους να χαιρονται που η ελλαδα τσακωνεται μονοι της
υποστηρικτης ειμαι και εγω αλλα... Ας αφησουνε να γινο καλυτερα για μας
ηταν καλα οταν κλεβαμε το δημοσιο
εμεις την φτασαμε την κατασταση ος εδω με την ψηφο μας και την δηθεν εξυπναδας μας
τωρα ας τα λουστουμε
θελουμε δεν θελουμε τα μετρα θα περασουν

Τι να κάνουμε λέι; Να αφήσουμε τους πολιτικούς να δουλέψουν σωστά; Χαχαχα δεν την παλεύεις ειλικρινά Εικόνα
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Παιδια εγω εχω να πω πως η συγκεντρωση στο συνταγμα ειναι ενα λαθος γιατι δεν αφηνουν 1) τους πολιτικους να δουλεψουν σωστα και να σβισουν λαθη του παρελθοντος
Έλα πες αλήθεια το πιστεύεις αυτό που λες; Να δουλέψουν σωστά; Γιατί ποτε το έκαναν αυτό; Και επίσης να σβήσουν τα λάθη; Ναι ίσως να τα κουκουλώσουν θες να πεις. Ή έστω να κρύψουν τις βρωμιές τους αλλά όχι και να σβήσουν τα λάθη

2) δημιουργουν ανασφαλεια στον κοσμο για το αυριο

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα δημιουργρεί ανασφάλεια για το μέλλον; Γιατί εγώ νόμιζα πως άλλα πράγματα μας δημιουργούσαν ανασφάλεια!
3) ενθαρυνεται η ιδεα για επαναφορα βασιλια η και διοκητη

καλά αυτό δεν το σχολιάζω καν!

4) φοβισουν τα νεα παιδια και κυριως τους νεους

Σε πληροφορώ πως χθες ήμουν και εγώ εκεί και είναι πρώτη φορά στην ζωή μου που είδα το σύνταγμα γεμάτο με έλληνες μα πάνω από όλα παιδιά στην ηλικία μου και πολύ το χάρηκα γιατί για ακόμα μία φορά αποδείξαμε πως δεν είμαστε η υπνοτισμένη γενιά του facebook...

5) αφηνουμε καποιους ευρωπαιους να χαιρονται που η ελλαδα τσακωνεται μονοι της

Μόνη της;Κάνανε τόσα πολλά οι πολιτικοί και ακόμα έχουν το θράσσος και κάνουν και θα μείνουμε έτσι, δεν θα αντιδράσουμε;

υποστηρικτης ειμαι και εγω αλλα... Ας αφησουνε να γινο καλυτερα για μας
ηταν καλα οταν κλεβαμε το δημοσιο

Ο απλός λαος έκλεβε το δημόσιο ή ένα μικρό κομμάτι που έιχε τη δύναμη και την "εξουσία", ξέρεις τι ρεμούλες είχαν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν;
εμεις την φτασαμε την κατασταση ος εδω με την ψηφο μας και την δηθεν εξυπναδας μας
τωρα ας τα λουστουμε

Φίλε είναι το μοναδικό σημείο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Αλλά όταν ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον τότε τι επιλογές έχεις;
θελουμε δεν θελουμε τα μετρα θα περασουν

Ίσως έχεις δίκιο τελικά να περάσουν, αλλά είναι κρίμα νέοι άνθρωποι να είμαστε τόσο παθητικοί και "αδιάφοροι" να καθόμαστε να κλέμε την μοίρα μας, χωρίς την παραμικρή αντίσταση!
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Συγνώμη αν είν αι λίγο δυσανάγνωστο γιατί έχω μαρκάρει κάποια σημεία. Αλλά στην επεξεργασία δεν μπορούσα να τα αλλάξω. Όπως και να έχει είναι η απάντηση σε αυτό που έγραψε ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Φιλικά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης