mixanikara έγραψε:Ετσι και φτιάξουν οι πολιτικάντηδες τζαμί στην Αθηνα το δηλώνω υπεύθυνα ότι θα είμαι ο πρώτος που θα του βάλω φωτιά και όποιον παρει ο Χαρος μετα. Θα είναι το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω για να τιμήσω το αίμα των δολοφονηθέντων και κατατρεγμένων Ελλήνων της Πόλης και των λοιπών Ελληνικών πόλεων υπο τουρκική κατοχή και ειδικα για τους υπο διωγμον Ελληνες της Ιμβρου και Τενέδου. Καλύτερα να πάνε οι πολιτικάντηδες να βάλουν φερετζέ. Ειναι δικαιωμά του. Δεν είναι δικαίωμα τους χωρίς ένα δημοψήφισμα να πάνε να χτίσουν τζαμιά. Μονο σαν συμβολισμος είναι χειρότερο απο το να χάσουμε εδάφη απο τους Τουρκους.
Στην Wikipedia αναφέρεται ότι Bellevue Mosque έχει κατ' επανάληψη κατηγορηθεί για δεσμούς με ισλαμικές, τρομοκρατικές ομάδες. Δεν το κόβω απλό πολιτισμικό κέντρο.mixanikara έγραψε:Τζαμι με την έννοια να μαζεύονται ολα τα μουσουλμάνα και να βγαίνει ο τελάλης απο τον πύργο και να ψέλνει Αλαχ Αχμπαρ και τέτοια δέν έχουμε. Αν εννοείς να έχουν ένα κτιριο που να το πούν τζαμι σαν βιτρίνα αλλα ουσιαστικα να ειναι πολιτισμικο κέντρο ναι.
Alek έγραψε:Οι μουσουλμάνοι στις χώρες τους που ζουν χριστιανοί δεν τους σέβονται. Όταν το κάνουν εγώ δεν έχω αντίθετη άποψη για την ανέγερση ενός τζαμιού
Alek έγραψε:Οι μουσουλμάνοι στις χώρες τους που ζουν χριστιανοί δεν τους σέβονται. Όταν το κάνουν εγώ δεν έχω αντίθετη άποψη για την ανέγερση ενός τζαμιού
Epilarxos έγραψε:Ωραία. Εμείς δεν έχουμε λόγο στο τι θα κάνουν στα μουσουλμανικά κράτη, ενώ εκείνοι πρέπει να έχουν στο τι θα κάνουμε εμείς.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες