Ragezone έγραψε:Γεια σας παιδεια ειθελα να κανω μια ερωτιση. Τωρα που θα παω πεζικο οταν διλοσω Ειδικες δυναμεις και οταν μπω πχ αν τελειωσω την θυτεια μου στης Ειδικες δυναμεις ποιο μετα μπωρο να μπω στο ΣΜΥ γινετε να δωσο πανελληνιες να τελειοσω ΣΜΥ και να μπω σαν μονιμος στης Ειδικες δυναμεις; Γιατι θελω να ακολου8ισω ΕΤΑ.
φιλε... Αν θυμαμε καλα πρεπει ν εισαι κατω τον 21 για ν πας στρατιοτικη σχολη αρα υπολογισε κ ποτε τελειωνεις την θειτια...
αν με τ καλο σε ευχομε ν μπεις εκει π θελεις. Πρεπει μετα ν ξαναπερασεις σχολεια. Σχολειο καταδρομων. Αλεξιπτοτα για ν πας ΕΔ. Οσο για τ ΕΤΑ φιλε μ μακαρι ν πας. Αλλα με τ σταυρο στο χερι δν πας εκει...
διορθοστεμε αν κανω λαθος
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Γεια σας παλικαρια. Θελω να ρωτησω απο Σ. Μ. Υ οταν τελειωσω Πως μπορω να περασω Ε. Δ, ως υπαξιωματικος; Και απο τεχνικο σχολειο οι πιθανοτητες να με επιλεξουν ειναι ελαχιστες; Ευχαριστω
Μπαίνεις πρώτα στην ΣΜΥ που είναι 2 χρόνια και αν κληρωθείς στο πεζικό τότε δηλώνεις πως θες να πας ειδικές δυνάμης. Μετά αν ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις τότε θα γίνεις μόνιμο στέλεχος των ΕΔ. Όταν λες από τεχνικό σχολείο εννοείς ΕΠΑΛ; Το ΕΠΑΛ δεν έχει καμία σχέση με τις ειδικές δυνάμης. Έχει σχέση με την σχολή. Στο πως θα μπεις δηλαδή. Δεν ξέρω τι παίζεται αλλά άπαξ και μπεις δεν υπάρχει καμία διαφορά με τους ΓΕΛ.
Ρε παιδια μια ερωτηση θελω να κανω... Μετα απο τη σμυ σε επιλεγουν και πας ειδικες δυναμεις η πας με την θεληση σου; Αν σε επιλεξουν και δεν θες να πας τι γινεται ειναι υποχρεωτικο; επισης σε ποια σωματα ε. Δ. Μπορει κανεις να παει μετα απο σμυ;
Α συγνωμη, απλα διαβασα τις πρωτες σελιδες και αφου δεν ειδα τιποτα που απαντουσε στο ερωτημα μου ηρθα κατευθειαν στο τελος και ρωτησα... Συγνωμη και παλι
Δηλαδή ρε παιδιά αν κάποιος έχει ως στόχο τις ειδικές δυνάμεις, δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει την Επιθυμία του αν π. Χ. Του τύχει τεθωρακισμένα και όχι πεζικό;
Αν εννοείς ποιο όπλο θα πάρεις η επιλογή γίνεται μέσα στη Σ. Μ. Υ. Από όσο έχω καταλάβει δεν είναι απολύτως κλήρωση τύχης και είναι αρκετά περίπλοκο το σύστημα κατανομής. Πάντως σε συνεννόηση με κάποιον συμφοιτητή και με την έγκριση του διοικητή είναι πιθανό να ανταλλάξετε. Από το όνομα σου καταλαβαίνω ότι μάλλον θες πεζικό και στη συνέχεια να πας ειδικές δυνάμεις και γι'αυτό ψιλο ανησυχείς ε;
Εγώ στις ΠΚΕ πάντως, είχα έναν ομαδάρχη, υπολοχαγό του πυροβολικού ο οποίος μου είπε ότι είναι στους πεζοναύτες. Οπότε λογικά δεν πάνε μόνο οι του πεζικού. Έχω δει και αξιωματικούς απ'τις διαβιβάσεις να έχουν υπηρετήσει σε μονάδες των ειδικών δυνάμεων κτλ. Κάποιος πιο ειδικός ίσως μας διαφωτίσει.
Ακριβώς... , φέτος με το καλό δίνω Πανελλαδικές. Αν τα καταφέρω και περάσω στην Σ. Μ. Υ. θέλω να προσπαθήσω για τις Ειδικές Δυνάμεις. Εσύ, φίλε μου είσαι μέσα; Λογικά θα υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να πάρει κάποιος ΠΖ;(απλά θα ήθελα να είμαι ενημερωμένος).