ΕΦΠ - Ειδικό Φύλλο Πορείας (επιστράτευση)
Γεια σε όλους. Μετά απο μια εκτεταμένη φασίνα στο πατρικό μου σπίτι ανακάλυψα ότι το 2003 μου έχει σταλεί Ειδικό φυλλο πορείας λευκό. Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ότι είναι λευκό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το παρέλαβα εγώ !!!
Μετά από ατελείωτους καβγάδες κανείς στο σπίτι δεν δέχεται ότι το παρέλαβε. Και φυσικά το πρόβλημα είναι ότι μη γνωρίζωντας την ύπαρξή του... Δεν έχουν αποσταλεί τα αποκόμματα και το παλιό πίσω. Γνωρίζει κάποιος τι πρεπει να κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις?
Μετά από ατελείωτους καβγάδες κανείς στο σπίτι δεν δέχεται ότι το παρέλαβε. Και φυσικά το πρόβλημα είναι ότι μη γνωρίζωντας την ύπαρξή του... Δεν έχουν αποσταλεί τα αποκόμματα και το παλιό πίσω. Γνωρίζει κάποιος τι πρεπει να κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις?
Ε, καλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Επικοινώνησε με το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και θα σου πουν τι να κάνεις.
Επικοινώνησε με το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και θα σου πουν τι να κάνεις.
Για σας παιδια να σας πω μου ηρθε ειδικο φυλλο πορειας και ηταν να επιστρεψω το παλιο σε ενα φακελακι μεσα μαζι με τιν αποδειξη παραλαβης... εε εγω ο μακακασ κατα λαθος δεν εβαλα μεσα την αποδειξη... τι παιζει τωρa;
Τίποτα. Κράτησε την απόδειξη μπας και χρειαστεί και αν είσαι ιδιαίτερα ευσυνείδητος επικοινώνησε με το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις για να τους ρωτήσεις.
Καλησπερα δεν ηξερα που να το βάλω. Λοιπον οταν απολυθηκα απο ΕΠΟΠ μου δωσανε το φυλο πορειας. Χθες ηρθε να το αλλαξω αλλα ειδα οτι εχει τα στοιχεια που ειχα σαν φανταρος ενω το προηγουμενο που εχω ειναι απο ΕΠΟΠ. Και να αλλαξω το πρασινο αλλα δεν με εδωσαν πρασινο εχω λευκο. Τι να κανω;
Επικοινώνησε με το γραφείο Επιστράτευσης στο οποίο ανήκεις σου μην γίνει κανά μπέρδεμα.
http://www.army.gr/default.php?pname=sub_Epistrateusi_Epikoinwnia&la=1
http://www.army.gr/default.php?pname=sub_Epistrateusi_Epikoinwnia&la=1
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Ρε παιδιά σειρά μου Ι3-Ι4 Απολύθηκε και πήρε χαρτί κόκκινο!Τι μπορεί να σήμαινε αυτό;
Μου εχουν στειλει νεο ΕΦΠ{ασπρο) και ζητουν να στειλω το παλιο (πρασινο), το οποιο δεν μπορω να βρω.
Αν το εχω χασει, τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
Αν το εχω χασει, τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερίζω το φόρουμ!
Σαν πρόσφατος λελές

μου ήρθε με ταχυδρομείο αυτή η λαλακία που λέει για αλλαγή ειδικού φύλλου πορείας και θέλει λέει να στείλω πίσω την απόδειξη παραλαβής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη.
Αλλά δε βλέπω να έχει κάτι να συμπληρώσω. Μόνο να υπογράψει ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ έχει χώρο. Αυτό εννοεί ή πρέπει να στείλω και κάτι άλλο μαζί;
Γεια σας έχω μία απορία, μου ήρθε αλλαγή φύλλου ποριάς ίδιο χρώμα με το παλιό που έχω με την διαφορά ότι αλλάζει το που παρουσιάζομαι. Με το παλιό έπρεπε να παρουσιαστώ σε μονάδα ειδικών δυνάμεων καθώς έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στο καινούριο όμως πρέπει να παρουσιαστώ σε τάγμα πεζικού. Στο νέο ΕΦΠ πάνω γράφει κανονικά ότι το σώμα που έχω υπηρετήσει είναι καταδρομές όμως ξέρει κανείς γιατί αντί για καινούριο προορισμό να έχω μια άλλη μονάδα ειδικών δυνάμεων έχω τάγμα πεζικού και αν με καλέσουν με ποιο σώμα κατατάσσομαι πεζικού ή ειδικών δυνάμεων;
Και σε εμένα άλλαξαν μονάδα και Σώμα αλλά παραμένω εντός του ίδιου Σχηματισμού.
Στο Τάγμα Πεζικού θα παρουσιαστείς, άσχετα αν υπηρέτησες Ειδικές Δυνάμεις. Μπορεί στη πορεία να στο ξανα-αλλάξουν.
Στο Τάγμα Πεζικού θα παρουσιαστείς, άσχετα αν υπηρέτησες Ειδικές Δυνάμεις. Μπορεί στη πορεία να στο ξανα-αλλάξουν.
Παιδια μου ηρθε το εφπ και επρεπε να στειλω το παλιο μεσα σε δεκα μερες αλλα περασανε, θα γινει τιποτα κακο που το στειλα αφοτου περασανε οι δεκα μερες;
Όχι, αλλά καλό είναι να είμαστε τυπικοί.
Μου εχει ερθει αλλαγη για το απολυτηριο μου και λεει να αποσταλει το αργοτερο σε 10 μερες. Αν περασει η χρονικη περιοδος ξερει κανεις τι γινεται;
Kαλημέρα
Έχω μια ερώτηση
Είμαι στη Γερμανία.
Πήρα το νέο φύλλο και πρέπει να στείλει πίσω το παλιό.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ .
Τι πρέπει να κάνω τώρα;
Έχω μια ερώτηση
Είμαι στη Γερμανία.
Πήρα το νέο φύλλο και πρέπει να στείλει πίσω το παλιό.
Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ .
Τι πρέπει να κάνω τώρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης