Αν ξαναδιάβαζες το μήνυμα μου πιο πάνω θα καταλάβαινες γιατί ρωτάω. Γιατί Παραθέτω αναλυτικά τους λόγους που με κάνουν να ρωτάω...
Η διόρθωση ηλικίας σίγουρα γίνεται γιατί την έχω ακούσει αρκετά και μάλιστα πρέπει να την πέτυχε το μάτι μου και σε φεκ. Απλά δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες γίνεται (αν γίνεται σε όλους δλδ) και για ποσο μεγάλη διαφορα μιλάμε...
Και αυτό ήταν το νόημα του post μου. Ρωτάω για παραθυράκια. Το ξέρω ότι "απλά" δεν περνάω δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσεις το γράφω και πάνω.
Όριο ηλικίας για στρατιωτικές σχολές (2011)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Αφού το βρήκες σε Φεκ καλή τύχη τότε, επίσης για τις διαφορές ηλικίας μπορείς να επικοινωνήσεις με το υπουργείο
επίσης σου έχω δώσει το θέμα με την απορία σου αν περάσεις στην σμυ πως γίνεται να δώσεις εξετάσεις για την ΣΣΕ
επίσης σου έχω δώσει το θέμα με την απορία σου αν περάσεις στην σμυ πως γίνεται να δώσεις εξετάσεις για την ΣΣΕ
Γεια σας παιδια... Εχω δει ολα αυτα για τις ηλικες και εχω μπερδευτει. Ενδιαφερομαι να δωσω στη ΣΜΥΝ ειμαι γεννημενος στις 29/6/90 εχω διαβασει σχετικα με το οριο ηλικιας οτι δν πρεπει να υπερβαινει το 21 ετος κατα την 31 Δεκεμβριου του ετους που διενεργουνται οι εξετασεις. Τον Δεκεμβρη του 2011 θα ειμαι 21 (θα τα διανυω), τον Μαιο που ειναι οι εξετασεις και τον Ιουνιο που ειναι οι δοκιμασιες ειμαι οριακα δν θα εχω μπει 22... Δν εχω καμια ελπιδα; Δν υπαρχει περιπτωση να με δεχτουν, ακομα και αν εχω περασει απο τα τεστ; Μου αρεσει πολυ σαν σχολη και γενικα το Ναυτικο, εχω σκεφτει και για ΣΝΔ αλλα εχει πολλα μορια και δν ξερω αν θα τα καταφερω να τα πιασω... Οποιος ξερει ας βοηθησει η αν μπορω να απευθυνθω σε καποιο γραφειο του Ναυτικου η να παω ο ιδιος εκει αν χρειαζεται για πληροφοριες. Ευχαριστω εκ των προταιρων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Greek Navy έγραψε:Γεια σας παιδια... Εχω δει ολα αυτα για τις ηλικες και εχω μπερδευτει. Ενδιαφερομαι να δωσω στη ΣΜΥΝ ειμαι γεννημενος στις 29/6/90 εχω διαβασει σχετικα με το οριο ηλικιας οτι δν πρεπει να υπερβαινει το 21 ετος κατα την 31 Δεκεμβριου του ετους που διενεργουνται οι εξετασεις. Τον Δεκεμβρη του 2011 θα ειμαι 21 (θα τα διανυω), τον Μαιο που ειναι οι εξετασεις και τον Ιουνιο που ειναι οι δοκιμασιες ειμαι οριακα δν θα εχω μπει 22... Δν εχω καμια ελπιδα; Δν υπαρχει περιπτωση να με δεχτουν, ακομα και αν εχω περασει απο τα τεστ;
Οι υποψήφιοι-ες θα πρέπει να έχουν γεννηθεί την 31η Δεκεμβρίου 1990 και μεταγενέστερα
Άρα του χρόνου θα λέει 31η Δεκεμβρίου 1991 και μεταγενέστερα
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Για τους άντρες παρέμεινε το ίδιο?diplomaths έγραψε:Όσο για το ύψος, στην τελευταία προκύρηξη, το όριο ύψους για τις γυναίκες ήταν 1,60 και ο Δείκτης Μάζας Σώματος μεταξύ 18-25ΔΜΣ= βάρος/ (ύψοσ*ύψος)
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Για τους άντρες 1.70 στο ύψος, και ΔΜΣ 19-27
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες