Πολιτικό προσωπικό στην ΕΛΑΣ

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Jeronimo

Δημοσίευση από Jeronimo »

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω πτυχίο κ' μεταπτυχιακό στην Πληροφορική, αυτή τη στιγμή κάνω το διδακτορικό μου, είμαι κομπλέ από ξένες γλώσσες, είμαι μέσα κ' στο ύψος κ' στην ηλικία, αλλά δεν έχω πάει στρατό (αναβολές λόγω σπουδών).
Είναι αυτό λόγος για να αποκλειστώ ή συμμετέχω κανονικά;

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Μηπως ξερει κανεις τι προυποθεσεις υπαρχουν για να προσληφθει καποιος ως πολιτικο προσωπικο ςτην αστυνομια ;
ziogas191
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ziogas191 »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Μηπως ξερει κανεις τι προυποθεσεις υπαρχουν για να προσληφθει καποιος ως πολιτικο προσωπικο ςτην αστυνομια ;

Καταρχην, για να μπει καποιος ως πολιτικο προσωπικο στην αστυνομια θα πρεπει να εχει βγει η σχετικη
προκηρυξη για τις ειδικοτητες που χρειαζεται, οπως για παραδειγμα ψυχολογοι κλπ.
nia

Δημοσίευση από nia »

Παιδιά γεια σας... Ευχαριστώ εκ των Προτέρων Για τον χρόνο σας... Είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ας σημειωθεί ότι έχουμε αναγνωρισμένα δικαιώματα βιολόγου για όσους δεν γνωρίζουν) και όνειρο μου είναι να μπω στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της αστυνομίας... Επειδή βλέπω μόνο να μιλάτε για χημικούς, ηλεκτρολόγους κ. Τ. Λ μήπως έχετε κάποια πληροφορία και για μας;
strategos800

Δημοσίευση από strategos800 »

Πιο συγκεκριμένα κάποιος αν μπορεί;
evpach

Δημοσίευση από evpach »

Θα ηθελα να ρωτησω, προσλαμβανονται φωτογραφοι στην ΕΛΑΣ, η τις θεσεις των φωτογραφων καταλαμβανουν καποιες αλλες ειδικοτητες η ατομα απο τις σχολες της αστυνομιας; Ευχαριστω!
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από nikopaok4 »

evpach έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω, προσλαμβανονται φωτογραφοι στην ΕΛΑΣ, η τις θεσεις των φωτογραφων καταλαμβανουν καποιες αλλες ειδικοτητες η ατομα απο τις σχολες της αστυνομιας; Ευχαριστω!
ε δε νομιζω ρε φιλε... Σιγα μη προσλαμβανουν και χασαπηδες

broader98

Δημοσίευση από broader98 »

Δηλαδή για να μπεις ως πολιτικό προσωπικό στην αστυνομία, ποιες είναι οι απαιτήσεις ακριβώς;παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.

Η αν υπάρχει κάπου ένα άρθρο μιας Προκήρυξης για το πολιτικό προσωπικό ας δώσει το Link κάποιος.

ευχαριστώ

evpach
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evpach »

Χασαπηδες... Ξερεις ο τομεας της φωτογραφιας ειναι απαραιτητος στην αστυνομια (βλ. Καταγραφη εγκληματικων σκηνων) και ειλικρινα δεν καταλαβαινω το συσχετισμο που εχει ενας επαγγελματας φωτογραφος με ενα χασαπη.Εικόναπαρολαυτα, ευχαριστω για την απαντηση, αν και καθολου τεκμηριωμενη.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ εκτός από τις προσλήψεις πτυχιούχων που βγαίνουν για διάφορες ειδικότητες όπως γιατροί-βιολόγοι και μηχανικοί δεν γνωρίζω άλλον τρόπο για να μπεις στην αστυνομία

Εξαιρούνται οι ειδικοί φρουροί

Τελικά ισχύει αυτό σου είπα, μπορείς να το δεις και εδώ

evpach
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evpach »

Ευχαριστω παρα πολυ, καλυφθηκα!Εικόνα
Bal

Δημοσίευση από Bal »

Σχετικα με τις προκυρηξεις ειδικων θεσεων για πολιτικο προσωπικο, θελουν τιποτα απο νομικη; Αν βρει καποιος κατι ας το ποσταρει!Help!
Ματίνα

Δημοσίευση από Ματίνα »

Για πρόσληψη χημικών ως Αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων, τι μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών απαιτείται; Πάνω σε ποιο αντικείμενο; Αναλυτική χημεία; Βιοχημεία; Αν γνωρίζει κανείς, ας μου πει. Ευχαριστώ.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Καλησπέρα Παιδιά! Σπουδάζω (Ιατρικά Και Βιολογικά Εργαστήρια) Μήπως Μπορεί Κάποιος Να μου πει αν με Αυτή Την Ειδικότητα Και με Κάποιο Αξιόλογο Μεταπτυχιακό Μπορώ Να Μπω Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πανος έγραψε:Καλησπέρα Παιδιά! Σπουδάζω (Ιατρικά Και Βιολογικά Εργαστήρια) Μήπως Μπορεί Κάποιος Να μου πει αν με Αυτή Την Ειδικότητα Και με Κάποιο Αξιόλογο Μεταπτυχιακό Μπορώ Να Μπω Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια;

Διάβασε αυτό

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες