Πολιτικό προσωπικό στην ΕΛΑΣ

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Andrikoss »

Χρήστος έγραψε:Παιδια αμα εισαι πτυχιουχος ΑΕΙ και συγκεκριμενα του τμηματος οικονομικων επιστημων του εθνικου και καποδιστριακου πανεπιστημιου αθηνων, ποιοι ειναι ολοι οι πιθανοι τροποι για να μπεις στη σχολη αξιωματικων ελληνικης αστυνομιας; Θα θελα οποιος μου απαντησει να ναι 100% σιγουρος γι'αυτο, ευχαριστω προκαταβολικα!

μπορεις να πας και σαν αξιωματικος ειδηκων καθηκοντων, αλλα εκει θα πρεπει να περιμενεις την καταλληλη προκυρηξη
john

Δημοσίευση από john »

Λοιπον... Ας πω κι εγω τα δικα μου... Ειμαι στη νομικη στο δευτερο ετος... Δεν προκειται να ασχοληθω με τη δικηγορια ποτε γιατι εχω κολλημα με την αστυνομια... Γι αυτο Και το εχω ψαξει... Καποτε επαιρναν πτυχιουχους νομικης και μαλιστα εκαναν μειωμενη χρονικα εκπαιδευση... Εψαξα στην αστυνομικη νομοθεσια και πλεον αυτος ο νομος δεν ισχυει... Παιρνουν πλεον μονο ειδικοτητες για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων... Κατι που βεβαια μου κοβει τα φτερα... Εχω σκοπο αφου τελειωσω να παω στην αστυφυλακων και να καταθεσω εκει το πτυχιο μου... Δεν ξερω αν το αξιοποιησουν ποτε... Θα ρωτησω τον καθηγητη της σχολης μου ο οποιος εχει συνταξει την αστυνομικη νομοθεσια να μου τα διευκρινισει περαιτερω...

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Παιδια ειμαι φοιτητης Ηλεκτρολογων Μηχανικων &Μηχανικων Υπολογιστω... Εχω ελπιδες οταν τελιωσω να μπω στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος που ειναι μεγαλο μου ονειρο;

Ευχαριστω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχεις φίλε αλλά κοίτα να δείς τώρα τι παίζει.

Συνήθως αρχικά οι προκυρήξεις αφορούν αστυνομικούς που επιθυμούν να μεταταγούν σαν 'ειδικών καθηκόντων' μέσα στο σώμα και που έχουν τα αντίστοιχα πτυχία, αλλά εάν δεν καλυφθούν οι απαιτούμενες θέσεις τότε βγαίνει στον αέρα προκύρηξη που αφορά και πολίτες.

Οι προκυρήξεις απευθύνονται σε πτυχιούχους :
Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου, ΤΕΙ, αλλά και απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (πιο σπάνιο αυτό) !
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Ναι, θα περιμενεις προκηρυξη για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων ειδικοτητας αυτο που τελειωσες
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Κι όσον αφορά την πρόσληψη πτυχιούχων στην ΕΛ. ΑΣ παίζει ρολό και το ύψος;
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι παιζει ρολο το υψος γιατι γινονται κανονικα αξιωματικοι, γιατροι βιολογοι χημικοι κτλ και η κατηγορια αποφοιτων τει γινονται αρχιφυλακες (υπαξιωματικοι) φωτογραφοι, βοηθοι ιατρ εργ/ων κτλ
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Κάθρυν »

roverr24 έγραψε:Ναι παιζει ρολο το υψος γιατι γινονται κανονικα αξιωματικοι, γιατροι βιολογοι χημικοι κτλ και η κατηγορια αποφοιτων τει γινονται αρχιφυλακες (υπαξιωματικοι) φωτογραφοι, βοηθοι ιατρ εργ/ων κτλ

1,70 (και) για τις γυναικες δλδ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

roverr24 έγραψε: και η κατηγορια αποφοιτων τει γινονται αρχιφυλακες (υπαξιωματικοι) φωτογραφοι,

Ναι και σκηνοθέτες και οπερατέρ και πάει λέγοντας. Εικόνα Εικόνα

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σοβαρα το λεω, φωτογραφιζουν το χωρο εγκληματων η ατυχηματων
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Εχω τελειωσει κοινωνιολογια. αν κανω μεταπτυχιακο στην εγκληματολογια μπορω να δουλεψω στη γαδα; και που ακριβως; ας μου δωσει καποιος οτι πληροφορια εχει...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από greko_27 »

535 Θέσεις Καθηγητών στην Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 31 Μαρτίου 2011, διαφορετικά μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής δε θα γίνονται δεκτά. Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Λ. Θρακομακεδόνων-101, Αχαρναί Αττικής, ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 08.00΄-13.30΄.

Έντυπα αιτήσεων και πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Σπουδών της Σχολής Αξιωματικών (ΤΗΛ.210-2424167,210 - 2424165-FAX.210-2463230) , και στην ιστοσελίδα

Προκήρυξη θέσεων για το διορισμό ισάριθμου διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

535; Οι καθηγητες θα ειναι πιο πολλοι απο τους δοκιμους... Εικόνα
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Μπορει να βοηθησει καποιος σας παρακαλω; Εχς πτυχιο αει κ θελω να δωσω κατατακτηριες για στυνομια αξιωματικος... Μπορω; Υπαρχει καποια παλια προκυρηξη να δω για να ενημερωθω; Ευχαριστω εκ των προτερων...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

Φίλε μου, όχι. Δεν μπορείς. Εφ'όσον Έχεις πτυχίο ΑΕΙ, μπορείς να περιμένεις μήπως βγάλει κάποια στιγμή προκήρυξη για Αξιωματικούς Ειδικών Καθηκόντων (στην ειδικότητά σου δηλαδή). Έχει κι αυτό ένα όριο ηλικίας (νομίζω 30 χρονών ή 32, δε θυμάμαι... ). Ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος καθώς μοριοδοτείσαι για μεταπτυχιακά κλπ, οπότε απλά με πτυχίο είναι δύσκολο να μπεις!
Εκτός αυτού, ο μόνος τρόπος για να μπεις είναι οι πανελληνίες και για να μπορέσεις να μπεις σε σχολή της αστυνομίας με πανελληνίες πρέπει να σαι κάτω απο 26.
Ελπίζω να σε κάλυψα!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες