Μεταθέσεις αστυνομικών

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 39

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από alexissak »

Γινεται ένα συμβούλιο το β' δεκαήμερο του Ιουλιου το οποίο κατανέμει τους νεομετατηθέμενους στην Α. Δ. όπως κ εξετάζει κ τις αιτησεις μεταθέσεως εντος Α. Δ. Αν προαχθείς σε Αρχιφύλακα με τις εξετάσεις του Νοεμβρίου τα αποτλέσματα θα βγούν τον Ιανουαριο. Οποτε μέχρι την 31 Αυγουστου που είναι οι μεταθέσεις- τοποθετήσεις των νεοπροαγώμενων Αρχ/κων παραμένεις στην υπηρεσια που ήσουν. Μετα μετατείθεσε ανάλογα με τα μορία που έχεις σε συνδιασμο με την σειρα επιτυχίας , μπορει κ εκτος ΑΔ που υπηρετουσες.
ovi
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ovi »

το θέμα δεν είναι μόνο οι ειδικοί φρούροι αλλά και οι συνοριοφύλακες -πλέον αστυφύλακες , οι οποίοι υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσιές της έδρας κάθε Α. Δ με απότέλεσμα, τα παιδιά των πανελληνίων και οι οικογενειές τους να αγωνιούν εαν και ποτέ θα επιστρέψουν στο τόπο τους ίσως μετά από 120 χρόνια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΑΙΛΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ , ίσως μια λύση θα ήταν κάποια πρόβλεψη για όλα τα παιδιά των πανελληνίων που επιθυμούν να επιστρέψουν στο τόπο συμφερόντων τους, αυτό να γίνεται υποχρεωτικά και εφόσον το θέλουν μετά τη παρέλευση 12-14 ετών.
Άβαταρ μέλους
MakTT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από MakTT »

Έχει κανείς ενημέρωση για προσφυγές στα αποτελέσματα των τακτικών μεταθέσεων ; Η προθεσμία των 60 ημερών είναι σίγουρη ; Πότε θα μάθουμε τις Έκτακτες Μεταθέσεις του 2011 ; Υπάρχει κάποια Συσχέτιση Του αριθμού τον τακτικών θέσεων με τις Έκτακτες
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Μεταθέσεις αστυνομικών

TΙ εννοείς αν εχουμε ενημερωση για τις προσφυγες; Η προθεσμια των 60 ημερων ορίζεται απο την πολιτική δικονομία για τις διοικητικες προσφυγες. Αρχικα κάνεις προσφυγη υπηρεσιακα. Τρως ΣΙΓΟΥΡΑ ακυρο κ μετα προσφευγεις στα διοικητικα δικαστηρια. Οι έκτακτες βγαίνουν το α' δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Ο αριθμος των τακτικων Δεν έχει καμια σχεση με τον έκτακτων.
ΜΑΡΙΑ

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Η ποασυ θα πρεπει να πιεσει τουλαχιστον να βγαλει περισσοτερες θεσεις στις εκτακτες ωστε να πανε οσο το δυνατον περισσοτεροι απο αυτους που αδικηθηκαν.
ΣΙΣΙ

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από ΣΙΣΙ »

Δειτε τη παρακατω σελιδα. Ισως ολοι μαζι κατι μπορουμε να κανουνε για αυτη την αδικια
http://www.easya.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=243:anakoinwsh-sxetika-me-katathesh-asfalistikwn-metrwn-sxetika-me-tis-metatheseis-etoys-2011&catid=913:-2011

Απαγορεύονται τα κεφαλαία Greek_Army

dddd
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από dddd »

SREK έγραψε:Γινεται ένα συμβούλιο το β' δεκαήμερο του Ιουλιου το οποίο κατανέμει τους νεομετατηθέμενους στην Α. Δ. Όπως κ εξετάζει κ τις αιτησεις μεταθέσεως εντος Α. Δ. Αν προαχθείς σε Αρχιφύλακα με τις εξετάσεις του Νοεμβρίου τα αποτλέσματα θα βγούν τον Ιανουαριο. Οποτε μέχρι την 31 Αυγουστου που είναι οι μεταθέσεις- τοποθετήσεις των νεοπροαγώμενων Αρχ/κων παραμένεις στην υπηρεσια που ήσουν. Μετα μετατείθεσε ανάλογα με τα μορία που έχεις σε συνδιασμο με την σειρα επιτυχίας, μπορει κ εκτος ΑΔ που υπηρετουσες.
Οταν λετε μετατειθεσε κατοπιν αιτησεως σου με τις τακτικες του επομενου ετους και εφοσον το επιθυμεις ετσι; Εαν το συμβουλιο σε στειλει σε μια Υπηρεσια που δεν επιθυμεις μπορεις να μη παρεις το Φυλλο Πορειας και να παραμεινεις εκει που εισαι; Τα μορια τα χανεις τοτε η απο τη στιγμη της κοινοποιησης και μετα εαν την ακυρωσεις (πριν τα συμβουλια του Ιουλιου)
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Μεταθέσεις αστυνομικών

dddd έγραψε:
SREK έγραψε:Γινεται ένα συμβούλιο το β' δεκαήμερο του Ιουλιου το οποίο κατανέμει τους νεομετατηθέμενους στην Α. Δ. Όπως κ εξετάζει κ τις αιτησεις μεταθέσεως εντος Α. Δ. Αν προαχθείς σε Αρχιφύλακα με τις εξετάσεις του Νοεμβρίου τα αποτλέσματα θα βγούν τον Ιανουαριο. Οποτε μέχρι την 31 Αυγουστου που είναι οι μεταθέσεις- τοποθετήσεις των νεοπροαγώμενων Αρχ/κων παραμένεις στην υπηρεσια που ήσουν. Μετα μετατείθεσε ανάλογα με τα μορία που έχεις σε συνδιασμο με την σειρα επιτυχίας, μπορει κ εκτος ΑΔ που υπηρετουσες.
Οταν λετε μετατειθεσε κατοπιν αιτησεως σου με τις τακτικες του επομενου ετους και εφοσον το επιθυμεις ετσι;Εαν το συμβουλιο σε στειλει σε μια Υπηρεσια που δεν επιθυμεις μπορεις να μη παρεις το Φυλλο Πορειας και να παραμεινεις εκει που εισαι; Τα μορια τα χανεις τοτε η απο τη στιγμη της κοινοποιησης και μετα εαν την ακυρωσεις (πριν τα συμβουλια του Ιουλιου)
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ Φ. Π ; Ξεχασε το αυτο ! Αν δώσεις για αρχ/κας κ περάσεις ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κ δεν θεωρειται τακτικη μετάθεση αλλα τοποθέτηση ! Δεν σε ρωτάει κανενας ! Μην ξεχνας οτι η Αστυνομία λειτουργεί ως σωμα με δομη και ιεραρχια αναλογη του στρατου απλα με δικους τις κανονισμους - οργανισμους. Για την απορία σου περιγράφοντε ολα λεπτομερεστατα στο ΠΔ 100/2003 παραγραφος 15 ''Μεταθεσεις νεοπροαχθεντων Αρχιφυλάκων''. Οσο για την διαγραφη των μοριων γινετε μονο αν ακυρωσεις την μετάθεση σου με προσφυγη Πεντέ μερες μετα την κοινοποιηση. Δηλαδη αυτες τις μερες που κοινοποιουντε οι μεταθεσεις. Πριν τον Ιουλιο κ το συμβουλιο προσεχε ομως οτι με την ακυρωση αυτη ΧΑΝΕΙΣ τα μορια της αποστασης που ειχες συγκεντρωσει τοσα χρονια. Αυτο ομως δεν αναφερετε στις ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧ. ΚΩΝ Αλλα στις τακτικες μεταθεσεις. Οποτε δεν σε πιανει αυτο. Να ξερεις αν περασεις αρχ/κας υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να φύγεις απο τον νομο που υπηρετεις φυσικα χωρις να ερωτηθεις. Οι περισσοτεροι ερχοντε ΓΑΔΑ.
Άβαταρ μέλους
dro2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από dro2 »

Ισως να μην εθεσα καλα το ερωτημα. Οταν λεω να μην παρω Φ. Π εννοω τωρα με τις τακτικες (το εχω ξανακουσει για αλλους συναδελφους απλα ζητω επιβεβαιωση. Πχ στη Διευθυνση που ειμαι εγω μια χρονια ειχε εγκριθει μεταθεση για 5 συναδελφιυς ηρθαν ομως οι 2 η οι 3 δε θυμαμαι καλα) για την αλλαγη Α. Δ και οχι οταν γινεις Αρχιφυλακας και μετα. Μηπως υπαρχει καποια εξαιρεση για αυτους που γινονται Αρχιφυλακες αλλα πριν 5 μηνες (Αυγουστος-Ιανουαριος οπως ειπατε για τα αποτελεσματα) πηγαν στον τοπο συμφεροντων τους Η μηπως μετραει η οικογενειακη κατασταση γαμος-τεκνα. Εαν δεν υπαρχει τοτε αντιλαμβανομαι οτι ισχυει το Π. Δ 100/2003 οπως μου εχετε ηδη απαντησει. Ευχαριστω
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Μεταθέσεις αστυνομικών

Υπαρχει η εξαιρεση για τους εγγαμους νεοπροαχθέντες αρχ/κες. Αν πας στον τοπο συμφαιροντος σου και εισαι ηδη εγγαμος ή παντρευτεις μετα και ΕΝΤΟΣ της πενταετιας απο την μεταθεση αυτη προαχθεις σε αρχ/κα ΔΕΝ μετατειθεσαι εκτος νομου. Τωρα ως προς την ακυρωση της μεταθεση σου εξηγηση παραπανω τι ισχυει για τις τακτικες μεταθέσεις.
Υ/Β΄ ΑΝΤΟΝ.

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από Υ/Β΄ ΑΝΤΟΝ. »

Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με τις μεταθεςεις αξιωματικων ςε νεοϊδρυθειςες υπηρεςιες : ακουςα οτι δεν παει με ςειρα ςαν τους αςτυφυλακες, ιςχυει: ευχαριςτω !
Βαγγέλης

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Θα ήθελα να ρωτήσω, μόλις τελειώσω τη σχολή αστυφυλάκων η πρώτη μετάθεση που θα έχω θα είναι στην Αθήνα; Γίνεται με κάποιο τρόπο να επηρεάσω εγώ το τόπο στον οποίο θα με στείλουν αμέσως μετά την σχολή (δεν εννοώ με κάποιο μέσον αλλά αν υπάρχει κάποιος νόμιμος τρόπος); Πόσες είναι περίπου οι μεταθέσεις, κάθε πότε και αν γίνεται να παραμείνω σε κάποιο τόπο έως να βγώ στη σύνταξη; Έχω ακούσει κατι για κάποιες εξετάσεις τις οποίες δίνεις και έτσι επηρεάζετε ο τόπος μετάθεσης, ισχύει?
basketman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από basketman »

Γνωρίζει κάποιος εάν έχουν βγει οι θέσεις για την τοποθέτηση των νεοεξερχόμενων Αρχιφυλάκων; Αν ναι που μπορούμε να τις δούμε; Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ήταν να βγουν.
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Μεταθέσεις αστυνομικών

Εχουν βγει απο 9/7/2011. Να απευθυνθεις στην γραμματεια της υπηρεσιας σου.
basketman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Μεταθέσεις αστυνομικών

Δημοσίευση από basketman »

Έχω απευθυνθεί στην γραμματεία της υπηρεσίας μου, αλλά επειδή από το τμήμα μου (επαρχιακό) δεν έδωσε κανείς εξετάσεις μου είπαν ότι δεν έχουν έρθει οι θέσεις...
Μήπως μπορείς να μου πεις πόσες έβγαλε η Αθήνα και πόσες η υπόλοιπη Ελλάδα και νησιά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες