ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Παιδια πως μπορω να βρω το ασμ μου μεσω ιντερνετ... Μηπως ξερετε;
Όσοι έχετε αντίστοιχο πρόβλημα και δεν το βρίσκετε μπαίνετε στο στρατολογία σε μια από τις 3 φόρμες (Πληροφορίες για την αναβολή-μάθε που θα καταταγείς-) βάζετε ονοματεπώνυμο έτος γέννησης και αριθμό ταυτότητας και μετά στο επόμενο βήμα μαθαίνεται το ασμ και όλα τα υπόλοιπα.
Εγω ειχα ασμ απο το λυκειο, οπου μας ειχαν καλεσει να εγραφουμε και μετα πηρα αναβολη και γω. Για 100% σιγουρια ενα τηλ στην στρατολογια της περιοχης σου και θα σε βοηθησουν
Παιδιά καλησπέρα να ρωτησω κάτι, το ΑΣΜ μας είναι ο στρατολογικός μας αριθμός με κάποια μηδενικά ανάμεσα όπως δείχνει στο σαιτ του ΓΕΣ ή τον μαθαίνουμε μόλις πάρουμε το χαρτί κατάταξης; Ευχαριστώ πολύ
Ρε παιδιά γίνομαι κουραστικός το ξέρω, αλλα διαβάζοντας και τα παραπάνω ποστς συμπεραίνω ότι ο ΣΑ είναι ίδιος με τον ΑΣΜ; Γιατί εγώ νόμιζα ότι ο ΑΣΜ είναι ίδιος με τον ΣΑ απλά βάζεις κάποια μηδενικά ανάμεσα παραπάνω.
Ε όταν μπαινω στο army.gr για να δω που θα καταταγω μου λεει να βαλω το ασμ μου, δηλαδη τον ΣΑ με2 μηδενικα ανάμεσα... Και ρωταω εγω τωρα ο ΑΣΜ είναι ο ΣΑ σκέτος ή με τα μηδενικά μαζι;