Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Βίκη »

Γεια σας! Ξέρει κανείς πότε θα βγει η νέα προκύρηξη εποπ για το 2009; Ότι αφορά το ύψος είναι αυστηρά τα πράγματα; Γιατί εγώ είμαι 1,62 και διάβασα ότι το ελάχιστο είναι 1,65. Δηλαδή αν δώσω θα κοπώ; Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήση! Ευχαριστώ
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Νομίζω πως από δω και στο εξής θα πάρουν ΕΦ. ΟΠ(έφεδροι οπλίτες)

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Γιάννη, αυτό το δημοσίευμα που το βρηκες; Ειδατε ρε κοριτσαι τι λεει για το υψος; Οτι αυθαιρετα αλλαξαν το υψος... Δηλαδη θα τρελαθουμε τελειως; Και οτι μπορουν να δικαιωθουν οσοι κοπηκαν!!!
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

το υψος εχει κριθει αντισυνταγματικό μεχρι και για την αστυνομία, εδω και πολύ καιρο. Πολλοι ειναι αυτοι που εχουν προσφυγει στα δικαστηρια και εχουν δικαιωθει

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Peitz έγραψε: Πολλοι ειναι αυτοι που εχουν προσφυγει στα δικαστηρια και εχουν δικαιωθει

Είναι σίγουρο αυτό;
Dum spiro spero
Anonymous

Εκατο τα εκατό. Φτανει να βρεις ενα κάλο δικηγορο, να εχεις να τον πληρώσεις και να εχεις υπομονή να περιμένεις την απόφαση του δικαστηρίου διοτι μπορει να πάρει και 2 χρονια να βγει.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μιλας εκ πειρας; Ξερεις επιμενω διοτι πολλοι εδω μεσα λενε ο, τι θελουν... Συγνωμη αν γινομαι κουραστικη! Τουλαχιστον μπορεις να μας πεις την υποθεση σου να καταλαβουμε περισσοτερο; Πχ. Ειναι καποιος γνωστος σου που κριθηκε ακαταλληλος λογω υψους και δικαιωθηκε με δικαστηριο κ τωρα ειναι διορισμενος στον στρατο; Θελεις να μας πεις;Εικόνα
Anonymous

Εδινα για λιμενικό και με κοψανε για μισο ποντο. Και ετσι συμβουλεύτηκα δικηγόρο, ο οποιος το εψαξε και μου ειπε οτι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εχουν πάει στη δικαιοσυνη. Μου ειπε ομως οτι θα τραβήξει αρκετα και θα κοστίσει και κάμποσο (δεν εκατσα να ακουσω πόσο βέβαια) , οποτε και εγω το αφησα. Πάντως σιγουρα αν εχεις διαθέση το κυνηγάς
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μήπως ήταν παπάτζες του δικηγόρου μόνο και μόνο για τα χρήματα; Πάντως αν είναι έτσι όπως λες κακώς που δεν το πάλεψες... Γιάννη σε ευχαριστώ για το άρθρο
286_lele
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από 286_lele »

Ναι μαλλον ο δικηγορος θα βαριοταν να ασχοληθει. Κακως δεν το εψαξες... να το κυνηγαγες!!!
ΝΟΝΗ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΝΟΝΗ »

Κριμα έπρεπα να το τρέξης΄λίγο εκει κόψανε πολυ κόσμο όμως Και δεν το έτρεξε κανένας λόγο ότι ήθελε χρόνο και χρήμα ! Αλλά όταν είναι το ονειρό σου πηστεύω αξίζει τον κόπο

elli
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από elli »

Γεια σας παιδια παρακολουθω εδω και πολυ καιρο ολα τα θεματα σχετικα με εποπ και φυσικα την προκυρηξη... Απο μικρη θελω να μπω στρατο (αγοροκοριτσο βλεπετε) Εικόνα. Απ'οτι ειδα το υψος ειναι τουλαχιστον 1,65 ενω εγω ειμαι 1,60 εχω καμια ελπιδα η να μην κανω τα χαρτια μου... Ειμαι φητητρια τεχνολογικης σχολης... Λεμε τωρα γιατι απ'ότι βλεπω δεν μετρανε και πολυ αυτα Εικόνα πλζ ας μου απαντησει καποιος...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Marina2 »

Ελλι μου πηραν και κοπελες κατω από 1.65. Εγω βγηκα 1.63 και δεν με κόψανε ας πουμε. Ειναι και σε ποιον θα΄πέσεις! Να ξερεις οτι το γεγονός οτι εισαι φοιτητρια μονο τα μόρια θα σου δωσει. Μην δηλώσεις δηλαδή ειδικοτητα σχετική με αυτη που σπουδάζεις γιατι στο τελος θα σου πουν "Ακατάλληλη λογω γραμματικών γνωσεων", επειδή δεν εχεις πτυχιο, οπως κανανε με εμενα!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

Τι να σου πω βρε μαρινα μου δν ξερω τι εχουν παθει ολοι μαζι μου ειλικρηνα δν μπορω να καταλαβαωxaxaxaxaxaκαι φυσικα ουτε με νοιαζει ευτιχως τωρα πια δν με αγγιζει τιποτα και κανεναν οποιος εχει προβλημα στον γυναικολογο του xaxaxaxτι αλλα να πω πια! ΛΟΙΠΟΝ οσο αφορα με το υψος που ειπε η κοπελα τα πραγματα αλλαξαν θα σε μετρησουν και οταν μαθεις οταν εισαι επιτυχων και μπεις στην στην μοναδα θα σε ξαναμετρησουν για τυχον αδικιες τωρα και καλα... Τι να πω δν πιστευω να ησχυει τιποτα απο αυτα που λενε βαρεθικνα να ακουω κανονες που πολυ απλα δν τους εφαρμοζουν!

elli
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από elli »

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια... Εγω θα τα κανω και οτι γινει εγινε... Θα βγουν κι αλλες... Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης