Τα σκουλαρίκια απαγορεύονται μονο στους αντρες; δηλαδή εγώ που έχω στον αφαλό δεν θα χρειαστεί να την κλείσω; αν βγάλω μονο το σκουλαρίκι πειράζει να υπάρχει η τρύπα; ...kallitexnis έγραψε: Ως μόνιμος Λοχίας τον πρώτο χρόνο ειδικεύεσαι στην αντίστοιχη ειδικότητα που έχεις πάρει. Μετά σε στέλνουν σε μονάδες. Όσο για τα σκουλαρίκια που είπε κάποιος: Φίλε στο στρατό είσαι όχι σε ΤΕΙ. Φυσικά απαγορεύονται οι τρύπες στους άντρες...
Σκουλαρίκια / body piercing σε στρατιωτικές σχολές
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθήτρια
-
- Συνταγματάρχης
Εννοείται πως δεν θα μπείς με σκουλαρίκι μέσα γιατί θα σε τρελάνουν. Περνάς από εξετάσεις θα σε βλέπουν και οι συνάδελφοι(γυναίκες-άντρες) και μπορεί να σ'αναφέρουν. Στην προσωπική σου ζωή κάνεις ότι θέλεις.maria έγραψε:Τα σκουλαρίκια απαγορεύονται μονο στους αντρες; δηλαδή εγώ που έχω στον αφαλό δεν θα χρειαστεί να την κλείσω; αν βγάλω μονο το σκουλαρίκι πειράζει να υπάρχει η τρύπα; ...kallitexnis έγραψε: Ως μόνιμος Λοχίας τον πρώτο χρόνο ειδικεύεσαι στην αντίστοιχη ειδικότητα που έχεις πάρει. Μετά σε στέλνουν σε μονάδες. Όσο για τα σκουλαρίκια που είπε κάποιος: Φίλε στο στρατό είσαι όχι σε ΤΕΙ. Φυσικά απαγορεύονται οι τρύπες στους άντρες...
Καλησπερα και παλι... Οι τρυπες απαγορευονται... εγω που εχω 4 τρυπες πρεπει να τις κλεισω για να με δεχτουνε;
-
- Στρατιώτης
- Ενδιαφέροντα: ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθήτρια
@ksllitexni φυσικα και δν θα μπώ με σκουλαρίκι! αν θα χρειαστεί να κλείσω την τρύπα ρώτησα...
-
- Συνταγματάρχης
Καλή Χρονιά σε όλους στελέχη ή μη και μελλοντικούς συναδέλφους. Σας εύχομαι να εισέλθετε στις Ελληνικές Ε. Δ. όσοι το επιθυμείτε πραγματικά. Όσο για'σένα Μαράκι μου σου προτείνω να μην την κλείσεις. Έχω συνάδελφο με τρύπα απλά δεν το φοράει στην υπηρεσία και δεν το φορούσε όταν έδωσε.maria έγραψε: @ksllitexni φυσικα και δν θα μπώ με σκουλαρίκι! αν θα χρειαστεί να κλείσω την τρύπα ρώτησα...
-
- Ανθυπασπιστής
Ρε παιδια επειδη εχω ακουσει διαφορα... Εχω περασει τις πκε. Αν βαλω σκουλαρικι υπαρχει περιπτωση να με διωξουν αν δουν την τρυπα στο αυτι; Δεν λεω οτι θα το φοραω μεσα στη σχολη
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
19adonis92 έγραψε:Αν βαλω σκουλαρικι υπαρχει περιπτωση να με διωξουν αν δουν την τρυπα στο αυτι;
Σαφώς και όχι.-
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Ανθυπασπιστής
Δηλαδη φιλε να κανω χωρις φοβο;
Black_Knight έγραψε:19adonis92 έγραψε:Αν βαλω σκουλαρικι υπαρχει περιπτωση να με διωξουν αν δουν την τρυπα στο αυτι;
Σαφώς και όχι.-
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Σε αλλο σημειο του σωματος πειραζουν οι ανοιγμενες τρυπες... Θεος φυλλαξοι...
Μια ερωτηση παιδιαα... Η τρυπα στο αυτι επιτρεπεται?
-
- Επιλοχίας
Δεν επιτρεπεται ουτε στις στρατιωτικες σχολες ουτε στη θητεια... Γενικα στο στρατο δεν επιτρεπεται... Εξω απο την σχολη (δλδ οταν θα εχεις εξοδο) θα μπορεις να φορας αλλα εντος σχολης απαγορευαεται γιατι ειναι ολα μερος της στολης (περιβολης) και δεν ειναι και οτι πιο ωραιο...
Καταλαβα τι λες... Αλλα εγω εχω κανει τρυπα δεν θα φοραω σκουλαρικι αλλα μηπως η τρυπα πειραζει η οχι...
-
- Επιλοχίας
Οχι βεβαια τι να πειραζει! Η τρυπα ειναι τρυπα δεν αλλαζει... Εξαλλου σιγα ποιος θα την δει... Το σκουλαρικι ειναι το προβλημα τους γιατι φαινεται![;) ]
Μια ερωτηση μοναχα θελω να κανω
στις στρατιωτικες σχολες παιζει κανενα ρολο το αν εχεις 3 τρυπες στο αυτι;
θελω να πω, υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν επειδη εχεις 3 τρυπες στο αυτι σου;
στις στρατιωτικες σχολες παιζει κανενα ρολο το αν εχεις 3 τρυπες στο αυτι;
θελω να πω, υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν επειδη εχεις 3 τρυπες στο αυτι σου;
Παιδια επειδη εχω ακουσει πολλα σχετικα με τα σκουλαρικια στις στρατιοτικες σχολες, θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει στο παρακατω ερωτημα: Αν κανω τριπα στο αυτι και λιγους μηνες πριν παω για τις εξετασεις, την αφισω να κλισει (αλλα τελειως δεν κλινει ποτε) ... Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτο τον λογο;
Υ. Γ Δεν 3ερω αν το εχω γραψει στο σωστο μερος του φορουμ, το post :)
Υ. Γ Δεν 3ερω αν το εχω γραψει στο σωστο μερος του φορουμ, το post :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες