Oμάδα ΔΕΛΤΑ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Για ΔΕΛΤΑ δεν παίζει τίποτα;
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
μετα την εκπαιδευση στα τμηματα, θα διαλεξεις που θες να πας... Θα κανεις αιτηση και αν εχουν αναγκη θα σε τραβηξουν εκει!Whiteyez έγραψε:Για ΔΕΛΤΑ δεν παίζει τίποτα;
-
- Ανθυπασπιστής
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Οκ, ευχαριστώ για την πληροφορία. 

Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Ρε δεν θελω να ακουω και να διαβαζω μα... ες για τιν δελτα ειναι μια πολυ καλη ομαδα και επιδη ετιχε να ξερω καπια παιδια απο εκει αλλα λενε τα μαγκακια οι διμοσιογραφοι... δεν εχω να πω τιποτε αλλο το μονο που εχω να πω ειναι οτι το ονειρο μου ειναι να γινω μια μερα ενας δελτας ειμαι ακομα 18 και ξερω τη γινετε στις πορειες και ποιοι ειναι οι καλοι και ποιοι οι κακοι.
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Καλα δε σου ειπε κανενας τπτ για τη δελτα. Τι τσακωνεσαι; 

Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Καλησπερα... Με την Δελτα τι παιζει παιδια! Μπαινουν και ειδικοι φρουροι; ! Χρειαζονται καποιες προυποθεσεις! Αν ξερει καποιος ευχαριστω εκ των προτερων!
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Απο μισθους τι λεει, τι παιρνουν οιαστυνομικοι αυτης της ομαδας (δελτα)
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Μη μπερδεύουμε τις βάρδιες των αστυνομικών με των σκοπών στο στρατό. Σε λίγο θα ακούσουμε οτι είναι ίδια η υπηρεσία των θαλαμοφυλάκων με των ανδρών της ΔΙ. ΑΣ. Οσο αφορά φυσικά την ομάδα ΔΕΛΤΑ, είναι πλέον περιττή εφόσον υπάρχει η ΔΙ. ΑΣ. Οπως περιττός είναι και ο αστυνομικός της γειτονιάς (άλλη μούφα αυτή)
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
sotirisd έγραψε:Απο μισθους τι λεει, τι παιρνουν οιαστυνομικοι αυτης της ομαδας (δελτα)
Οσο ολοι οι υπολοιποι πρεπει να παιρνουν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Νίκος έγραψε: Οσο αφορά φυσικά την ομάδα ΔΕΛΤΑ, είναι πλέον περιττή εφόσον υπάρχει η ΔΙ. ΑΣ.
Να δω τι άλλο θα διαβάσουμε...
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Η ΔΕΛΤΑ ειναι η ομαδα που πεφτει με τα παπακια πανω στις πορειες και ευθυνεται για τον ξυλοδαρμο μιας 55χρονης πριν 2χρονια, καθως και για πληθος απροκλητων επιθεσεων σε πολιτες.29ιουνιου εριξαν κροτου λαμψης σε κλειστο χωρο και αναποδογυριζαν τραπεζια στον πεζοδρομο κατω απο το συνταγμα. Ειχα βγαλει ενα παιδι που ειχαν πιασει οι δελταδες τον δεκεμβριο του 2009 και με ψευτικες καταθεσεις προσπαθουσαν να του φορτωσουν κακουργημα.
υ. Γ. Ο ασφαλιτης που τον μετεφερε στα δικαστηρια την επομενη μερα, ηταν ο ιδιος που μια μερα πριν ειχε αρχισει να πεταει πετρες στους ματατζηδες μεσα απο την πορεια.
υ. Γ. Ο ασφαλιτης που τον μετεφερε στα δικαστηρια την επομενη μερα, ηταν ο ιδιος που μια μερα πριν ειχε αρχισει να πεταει πετρες στους ματατζηδες μεσα απο την πορεια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
faoust21 έγραψε:Η ΔΕΛΤΑ ειναι η ομαδα που πεφτει με τα παπακια πανω στις πορειες και ευθυνεται για τον ξυλοδαρμο μιας 55χρονης πριν 2χρονια, καθως και για πληθος απροκλητων επιθεσεων σε πολιτες.29ιουνιου εριξαν κροτου λαμψης σε κλειστο χωρο και αναποδογυριζαν τραπεζια στον πεζοδρομο κατω απο το συνταγμα. Ειχα βγαλει ενα παιδι που ειχαν πιασει οι δελταδες τον δεκεμβριο του 2009 και με ψευτικες καταθεσεις προσπαθουσαν να του φορτωσουν κακουργημα.
Αν δεν εχεις να γράψεις κάτι σχετικό για την ομάδα Δέλτα όπως ωράριο-μισθούς-άδειες θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις γιατί είμαστε σοβαρό φόρουμ και μπαίνουνε αστυνομικοί για να ενημερώνονται και όχι για να διαβάζουνε τέτοια μηνύματα
Αλλιώς θα σου πω και εγω για τις πορείες και τα καλόπαιδα που πετάνε μολότοφ και καίνε αστυνομικούς επειδή δεν είχανε τι να κάνουνε στο σπίτι τους. Μην μου απαντήσεις το λήγουμε εδώ
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Η δελτα δεν ειναι περιττη υπηρεσια. ισα ισα ειναι μαχιμη. το κανονικο τους ωραριο ειναι 6ωρο 6ημερο οπως ακριβως ειναι στην ομαδα δι. ας αλλα καθως προκειται για μια ομαδα καταστολης, οι υπερωριες που φυσικα δεν πληρωνονται ειναι παρα πολλες. βεβαια τους δινουν τιμητικες αδειες για να κλεισουν τα στοματα. απο σεπτεμβρη θα μαρτυρησουν και αυτοι.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Φιλε μ... Η ΔΕΛΤΑ ειναι η ποιο μαχημη απο ολους κ για εμενα κ η κατιτερη εξοπλισμενη... Ειμαι ενας οπαδος θεσσαλονιοτικης ομαδας μεσα σε ολα τ σκινικα... Μια φορα εσκασαν μητι δελταδες Κ οχι 1-2 Πολι πραγμα θ σας πω κ τ ματς γιατι εγινα σαλος με τ εξοδα τ κρατους π εκανε για την προστασιια 40 ατομον. ΠΑΟΚ-ολυμπιακος κεκλισμενος τον θυρον. Τους ματατσιδες κ τους δι. Ας τους καναμε χαβαλε η ματατζιδες ηταν ανιρπακτι κ πεζαμε μαζι τους. Οταν σκασανε 2 15αδες crypton x με σιδεριες μπροστα ο απο πισο πιδουσε εν κινιση μεσα στον λαο κ παντου θωρακισμενος Κ ο οδιγος πετουσε τ μηχανακια πανο μας κ ετρεχε κ αυτος τελειωσε τ περισοτερο σκινικο κ πηραν τον ελενχο σεκδον...5 λεπτα τον 60 ατομο πανω σε 30 μηχανακια μας εκαναν καλα κ απλα ολο ο λαος σκορπισε στα στενα... Η ΔΕΛΤΑ εινια η μαχημοτερη κ μπορω ν πω κ η ποιο αποτελεσματικη...
Oμάδα ΔΕΛΤΑ
Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει σχολείο για ΔΕΛΤΑ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης