24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Ειμαι εγω τωρα λιτοχωρο και ειναι παρα πολυ χαλια δεν παλευεται καθολου
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Για πες ρε φίλε γιατί το λες πως είναι χάλια; Πρόκειται να πάω εκεί με μετάθεση.
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
ΛΜΧ= λόχος μηχανικού σωστά;
για πείτε εντυπώσεις από το στρατόπεδο! Έξοδοι, σκοπιές, υπηρεσίες, πόσοι είναι του μηχανικού, αν έχει ελεύθερο χρόνο, πως είναι οι μετακινήσεις κτλπ.
για πείτε εντυπώσεις από το στρατόπεδο! Έξοδοι, σκοπιές, υπηρεσίες, πόσοι είναι του μηχανικού, αν έχει ελεύθερο χρόνο, πως είναι οι μετακινήσεις κτλπ.
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Υπηρετησα εκει το προηγουμενο φεβρουαριο. Σε γενικες γραμμες καλο στρατοπεδο. Καλη διηκιση και καλα στελεχη. Ειναι λιγο τεντα με πρωηνες Επιθεωρησεις και αναφορες, αλλα οχι κατι τρομερο. Απο εξοδους 1-1,2-1. Το καλο ειναι πως εισαι σε ξεχωριστο χωρο απο την υπολυπη ταξιαρχια.
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Μαγκες τι ακριβως ειναι το 24λμχ γιατι προκειτε να παω εκει με μεταθεση!
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Τυχαία το άνοιξα το φόρουμ εδώ και σε είδα που είπες ότι σου θυμίσανε το Λιτόχωρο ! Ποτέ ήσουν εκεί ; Μήπως είμαστε και μαζί ! Εγώ ήμουν εκεί το 88' - 194 σειρά, πάντα για μηχανικό μιλάω έτσι ! Μπορεί και να γνωριζόμαστε !
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Εγω φιλε πηγα αρχες του 93 και εφυγα απριλιο του 94. Εμεινα 14 μηνες στον 24 ΛΜΧ.
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Και εγω πηγα στο λιτοχωρο 24λμχ το 1988 υπερετησα 11 μηνες. περασα υπεροχα!
24 ΛΜΧ - Λιτόχωρο
Πολυ καλο στρατοπεδο υπηρετησα 14 μηνες εκει απο οπου και απολυθηκα το 1996 νοεμβριο 236 σειρα με ειδικοτητα οδηγος μεσων αρματων m48a5 molf
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες