Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από handballer »

αντζουλινι έγραψε: Μπορει καποιος να Μου πει τι ακριβως περιλαμβανουν οι εξετασεις; Εχω ψαξει παντου το ΠΔ και δεν βρισκω κατι συγκεκριμενο... Αν καποιος εχει ελαχιστη σκολιωση και μυωπια παραπνω απο 2 κοβεται ειναι ελαστικοι; Και επισης μεσολαβει αρκετο χρονικο διαστημα απο την ανακοινωση των πρωτων 600 μεχρι τις υγειονομικες; Θα προλαβω να κανω λειζερ που θελει μια εβδομαδα αναρρωση;:)
λειζερ για 2 βαθμούς δεν θα έκανα στη θέση σου.
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από krhtikos123 »

handballer έγραψε:
αντζουλινι έγραψε: Μπορει καποιος να Μου πει τι ακριβως περιλαμβανουν οι εξετασεις; Εχω ψαξει παντου το ΠΔ και δεν βρισκω κατι συγκεκριμενο... Αν καποιος εχει ελαχιστη σκολιωση και μυωπια παραπνω απο 2 κοβεται ειναι ελαστικοι; Και επισης μεσολαβει αρκετο χρονικο διαστημα απο την ανακοινωση των πρωτων 600 μεχρι τις υγειονομικες; Θα προλαβω να κανω λειζερ που θελει μια εβδομαδα αναρρωση;:)
λειζερ για 2 βαθμούς δεν θα έκανα στη θέση σου.

Ουτε κι εγω. Δεν σε κοβουνε για 2 βαθμους.

Μια βάρδια η ζωή μου...
αντζουλινι

Δημοσίευση από αντζουλινι »

Τελικα βρηκα το παλιο προεδρικο διαταγμα του 2002 και λεει μεσα για 4,5 βαθμους... Στις τροποποιησεις δεν λεει για καποια αλλαγη... Αρα δεν εχει αλλαξει κατι ετσι; Κανω ηλιθιες ερωτησεις αλλα ειμαι μεσα στο αγχος... Ενας λιμενοφυλακας μου ειπε για 2 βαθμους αλλα μαλλον δεν θυμοταν καλα και με αγχωσε... Υπαρχει καποιος που να ξερει σιγουρα;

Βρηκα το παλιο προεδρικο διαταγμα τελικα του 2002 το οποιο λεει μεσα οτι το οριο ειναι 4,5 βαθμοι... Τωρα στις τροποποιησεις του δεν ξερω αν αλλαξε κατι... Ενας λιμενοφυλακας μου πε για 2 βαθμους. Μαλλον δεν θυμοταν καλα και αγχωθηκα αδικα... Υπαρχει καποιος που να μου βεβαιωσει οτι ειναι 4,5 το οριο... Εχω αγχωθει! Ή εστω υπαρχει καποιος που να ξερει κανα τηλ που μπορω να μαθω τί περιλαμβανουν επιτελους αυτες οι υγειονομικες εξετασεις και ποια ειναι τα ορια;

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από supermario »

αντζουλινι έγραψε:Τελικα βρηκα το παλιο προεδρικο διαταγμα του 2002 και λεει μεσα για 4,5 βαθμους... Στις τροποποιησεις δεν λεει για καποια αλλαγη... Αρα δεν εχει αλλαξει κατι ετσι; Κανω ηλιθιες ερωτησεις αλλα ειμαι μεσα στο αγχος... Ενας λιμενοφυλακας μου ειπε για 2 βαθμους αλλα μαλλον δεν θυμοταν καλα και με αγχωσε... Υπαρχει καποιος που να ξερει σιγουρα;

Βρηκα το παλιο προεδρικο διαταγμα τελικα του 2002 το οποιο λεει μεσα οτι το οριο ειναι 4,5 βαθμοι... Τωρα στις τροποποιησεις του δεν ξερω αν αλλαξε κατι... Ενας λιμενοφυλακας μου πε για 2 βαθμους. Μαλλον δεν θυμοταν καλα και αγχωθηκα αδικα... Υπαρχει καποιος που να μου βεβαιωσει οτι ειναι 4,5 το οριο... Εχω αγχωθει! Ή εστω υπαρχει καποιος που να ξερει κανα τηλ που μπορω να μαθω τί περιλαμβανουν επιτελους αυτες οι υγειονομικες εξετασεις και ποια ειναι τα ορια;

Λοιπον αντζουλινι το οριο στη μυωπια ειναι 4.5 βαθμοι (στην αστυνομια τουλαχιστον στανταρ ειναι τοσο). Τα υγειονομικα ειναι ευκολα κ περνανε οι περισσοτεροι. Οσο για την σκωλιωση να ξερεις θα σας βαλουν ν σκυψετε και θα το δουν. Αλλα αμα ειναι σε μικρο βαθμο δεν νομιζω να σε κοψουν. Παντως οσο για την μυωπια στανταρ ειναι ετσι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Λεφτα υπαρχουν

Δημοσίευση από Λεφτα υπαρχουν »

Στη προκηρυκη λεει για σκολιωση μετριου και βαθμου και ανω. Μετριου βαθμου ειναι απο 20 μοιρες και πανω, αλλα επειδη δεν θα βγαλουν μοιρογνωμονιο νομιζω οτι μεχρι 15 μπορει να ειναι κανεις ησυχος.

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Λεφτα υπαρχουν έγραψε: Στη προκηρυκη λεει για σκολιωση μετριου και βαθμου και ανω. Μετριου βαθμου ειναι απο 20 μοιρες και πανω, αλλα επειδη δεν θα βγαλουν μοιρογνωμονιο νομιζω οτι μεχρι 15 μπορει να ειναι κανεις ησυχος.

αφου το βλεπουν με το ματι, χωρις το ειδικο οργανο Που μετρουν Τις μοιρες μπορει να πεσουν εξω για κανα 2-3 μοιρες. Και δεν νομιζω να κοψουν καποιον ακομα και αμα εχει π. Χ.21 μοιρες σκολιωση.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Ξερει κανεις αν κοπηκε καποιος η αν περασε με ενχειρηση στη μεση (δισκοκηλη)
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από handballer »

supermario έγραψε:
αντζουλινι έγραψε:Τελικα βρηκα το παλιο προεδρικο διαταγμα του 2002 και λεει μεσα για 4,5 βαθμους... Στις τροποποιησεις δεν λεει για καποια αλλαγη... Αρα δεν εχει αλλαξει κατι ετσι; Κανω ηλιθιες ερωτησεις αλλα ειμαι μεσα στο αγχος... Ενας λιμενοφυλακας μου ειπε για 2 βαθμους αλλα μαλλον δεν θυμοταν καλα και με αγχωσε... Υπαρχει καποιος που να ξερει σιγουρα;

Λοιπον αντζουλινι το οριο στη μυωπια ειναι 4.5 βαθμοι (στην αστυνομια τουλαχιστον στανταρ ειναι τοσο). Τα υγειονομικα ειναι ευκολα κ περνανε οι περισσοτεροι. Οσο για την σκωλιωση να ξερεις θα σας βαλουν ν σκυψετε και θα το δουν. Αλλα αμα ειναι σε μικρο βαθμο δεν νομιζω να σε κοψουν. Παντως οσο για την μυωπια στανταρ ειναι ετσι.

σκολίωση ναι κόβουν σίγουρα. Σειρά μου στο στρατό κόπηκε πέρυσι... Φέτος ξαναδίνει και ό, τι γίνει. Όσο για μυωπία εάν έχεις όντως μέχρι 4,5 βαθμους στο κάθε μάτι είσαι οκ περνάς και όλα εντάξει... ! Το έχω ψάξει...
αντζουλινι

Παιδια χιλια ευχαριστω! Οκ και με την σκωλιωση... Πηγα σε γιατρο και μου ειναι πολυ μικρου βαθμου και δεν με κοβουν γι αυτο... Ενα βισματακι βρειτε μου και θα σας αγαπω... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα και παλι ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από greko_27 »

Οσον αφορα για την μυωπια κλπ παθησεις ορασεως για τις προκηρυξεις του ΛΣ τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Καταρχην οι 4,5 βαθμοι μυωπιας δεν ισχυουν για τους υποψηφιους υπαξιωματικους του ΛΣ (αλλα ειναι πολυ μικροτερο το οριο) οσον για τους υποψηφιους ΛΦ το ιδιο ΠΔ με τις τροποποιησεις του ισχυε και στην προκ του 2008.Τα ιδια ισχυουν και για τους υποψηφιους δοκιμους σημαιοφορους. Παντα για τους υποψηφιους για το λιμενικο σωμα ισχυε (αλλα και ισχυει οπως φαινεται) για την οπτικη οξυτητα οτι ισχυει και για τους υποψηφιους της ΣΜΥΝ και ΣΝΔ οπου τα ορια ειναι πολυ μικροτερα.

ΥΓ. Οτι ισχυει για την αστυνομια και πυροσβεστικη δεν ισχυει και για το ΛΣ οσον αφορα την οπτικη οξυτητα.
αντζουλινι

Πλακα κανεις! ΤΟ ΠΔ που βρηκα εγω ηταν μεσα στην προκυρηξη... Απλα μονο του 2002 ειχε τον πινακα με τα ορια... Κανενα αλλο μεταγενεστερο. Ξερεις μηπως που μπορω να απευθυνθω και να μαθω σιγουρα; Δεν μπορω να βγαλω ακρη! Ουφ!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

αντζουλινι έγραψε:Πλακα κανεις! ΤΟ ΠΔ που βρηκα εγω ηταν μεσα στην προκυρηξη... Απλα μονο του 2002 ειχε τον πινακα με τα ορια... Κανενα αλλο μεταγενεστερο. Ξερεις μηπως που μπορω να απευθυνθω και να μαθω σιγουρα; Δεν μπορω να βγαλω ακρη! Ουφ!

Δεν κανω καθολου πλακα... Το ιδιο πδ ισχυε τοσα χρονια και θα ισχυει... Μονο που στην τωρινη προκ για τους λφ δεν αναφερει μια φραση που αναφεροταν και στην προκ του 2008 και εδω χρειαζετε μια διευκρινηση απο τους αρμοδιους... για τους υπαξ και σημαιοφορους ειμαι σιγουρος....

υγ. Ρωτηστε στο αρχηγειο, πρεπει να σας πουν και τα γνωριζουν πολυ καλα... Τα ορια μυωπιας, υπερμετρωπιας κτλπ... Μπορειτε να τα βρειτε και μονοι σας αλλα θα παρει χρονο... Μεσα στο ΠΔ δεν αναφαιρει για τη ΣΝΔ και ΣΜΥΝ... Αλλα μπορειτε να τα βρειτε
αντζουλινι

Στο λιμενικο που πηρα τηλ μου ειπαν να δω το ΠΔ τα αναφερει ολα... Στο ΠΔ λεει οτι το οριο ειναι 4,5... Γιατι να ειναι διαφορετικο το οριο για το λιμενικο απο αλλα σωματα... Και αν οντως ειναι διαφορετικο γιατι μας παραπεμπει σε ενα Π. Δ. Που αναφερει σαν οριο το 4,5; Θα μας τρελανουν; Εχεις καποιο τηλ τελοσπαντων που μπορω να μαθω πραγματικα το οριο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

αντζουλινι έγραψε:Στο λιμενικο που πηρα τηλ μου ειπαν να δω το ΠΔ τα αναφερει ολα... Στο ΠΔ λεει οτι το οριο ειναι 4,5... Γιατι να ειναι διαφορετικο το οριο για το λιμενικο απο αλλα σωματα... Και αν οντως ειναι διαφορετικο γιατι μας παραπεμπει σε ενα Π. Δ. Που αναφερει σαν οριο το 4,5; Θα μας τρελανουν; Εχεις καποιο τηλ τελοσπαντων που μπορω να μαθω πραγματικα το οριο;

Για τους υπαξιωματικους του ΛΣ ισχυουν οτι ισχυει και για τους υπαξιωματικους του Πολεμικου Ναυτικου (το αναγραφει μεσα στην προκ) . Η ιδια οπτικη οξυτητα ισχυει και για τους σημαιοφορους. Εας διευκρινησει το υπροπο πως γινεται οι λιμενοφυλακες να εχουν διαφορετικα ορια απο τους υπαξ και σημαιοφορους του ΛΣ;Αυτο νομικα δεν γινεται. Γιατι; Πχ Ενας που δινει για λφ και υπαξ και εχει μυωπια 4 βαθμους κοβεται απο υπαξ και περναει για λφ... Αυτο δεν στεκει... Μην ξεχνας οτι σας εξεταζουν αξιωματικοι ιατροι του ΠΝ και μετα σας παραπεμπουν στην ΑΝΥΕ.Το ΠΔ δεν αναφερει τις σχολες του ΠΝ (ΣΜΥΝ και ΣΝΔ) . Αλλα μπορεις να τα βρεις και μονη σου. Το ειπα και ποιο πανω. Μια φραση δεν την αναφερουν για την σωματικη ικανοτητα των λφ, οπου παλαιοτερα ισχυε οτι ισχυει (ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ) για την σωματικη ικανοτητα των υποψηφιων ολων των παραγωγικων σχολων του ΠΝ... Και εδω υποχρεουτε το υπουργειο να δωσει μια διευκρινηση ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

ΥΓ. Το ιδιο ΠΔ ισχυε και σε παλαιοτερες προκ. Η μονη διαφορα ειναι οτι μπηκε ο ΔΣΜ
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Η χονδροπαθεια αποτελεί αιτία αποκλεισμού απο τους ειδικούς φρουρούς; Ξέρει κανείς?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες