180 ΜΚ/Β ΧΩΚ - Καπανδρίτι Αττικής
Ειναι σιγουρο; Ρωταω απλα γιατι ειμαι αυλωνα και τωρα θα παω καπανδριτι; Δν θα παω παραμεθοριο;
η ιδικοτητα μου ελεγε μαγειρας
η ιδικοτητα μου ελεγε μαγειρας
Λογικά θα πάς πρώτα Σπάρτη για την ειδικότητα του Μάγειρα και μετά Καπανδρίτι.
Πως θα μαθω; Το χαρτι λεει 180 μοιρα χοκ πυροβολικου ειδικοτητα μαγειρας και ρωτησα σε ποια περιοχη ειναι κ δν ηξεραν
Απ'όσο ξέρω, η μια Πυροβολαρχία είναι στο Καπανδρίτι.
Τώρα δεν ξέρω αν θα σε στείλουν σε μια από τις άλλες που είναι Βαρνάβα, Χαλκδία, Κύμη. Έχει νομίζω και Αιγάλεω.
Τώρα δεν ξέρω αν θα σε στείλουν σε μια από τις άλλες που είναι Βαρνάβα, Χαλκδία, Κύμη. Έχει νομίζω και Αιγάλεω.
Καλισπερα παιδια... Ο ξαδερφος μου παει με μεταθεση στα χοκ καπανδριτη πειτε μοθ αν ξερετε αυτο το διαστημα πως ειναι οι υπηρεσιες στο στρατοπεδο;
Τι παιζει στο στρατοπεδο; Ο διοικητης αλλαξε; Τι παιζει με υπηρεσιες κ γνκ για τους ι4?
Μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε που ειναι η 180 μκβ χωκ στο καπανδριτι; Ειναι το κατω στρατοπεδο που ειναι μεσα στο καπανδριτι η αυτο που ειναι στο βαρναβα; Επειγον...
Είναι απαραίτητο να γράφεις ως αποστόλης, κώστας, μαρία, γιωργία και κουνάβι;
Σχιζοειδή προσωπικότητα έχετε;
Σχιζοειδή προσωπικότητα έχετε;
Ειναι το κατω στρατοπεδο τυπε, Λοχαγου ραπτη νομιζω λεγεται, εχει ταμπελα στη διασταυρωση που ειναι ο Ζουρας και εχει σταση κτελ εκει. Καλη θητεια.
Επειδη βλεπω επικρατει ενα μπερδεμα, η Διοικησεως ειναι στο καπανδριτι (με οτι συνεπαγεται αυτο... ) οι υπολοιπες πυροβολαρχιες (καποιες ειναι αιμα (βαρναβας) καποιες χαλαρα (αιγαλεω) απο οσο ακουω) ειναι αυτες που σωστα αναφερθηκαν.
καλησπερα παιδες! Ακουσα οτι τα χωκ πλεον θα ειναι μονο ενοπλοι και αυτοι που ειναι αοπλοι και πανε στο καπανδριτι αμεταθετο αλλαζουν ειδκοτητα και φευγουν παραμεθωριο! Ακουσατε κατι;
Δν ισχυει κατι τετοιο ειμαι αοπλος κ πηγα καπανδριτι κ με εστειλαν στην α πρχια στο αιγαλεω... Παρακαλω ειαναι καποιος που μπορει να μ δωσει πληροφοριες για τα χοκ στο αιγαλεω; Υπηρεσιες κτλ...
Τα γιωτα οντως φευγουν παραμεθωριο, εφυγαν 2 δικοι μας. Βαρναβα οντως ειναι λιγο τσιτα, αλλα αυτη τη στιγμη μας παει στο 2 με 3/1. Μακρια απο αιγαλεω κ μακρια απο ριτσωνα ως νεος. Μετα ειναι ζωαρα. Αλλα ετσι κ αλλιως δεν ειναι στ χερι σου, με κληρωση θα πας απο τ καπανδριτι, δν παιζει βυσμα ς'αυτο τ θεμα θα το δεις. Αυτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες