Βραδιά Οπλίτη
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Βραδιά Οπλίτη
Αν ήσουν άντρας θα καταλάβαινες...
Βραδιά Οπλίτη
Το 1996 σε βραδιά οπλίτη στη Καβύλη το πρόγραμμα είχε :
Μπύρα άφθονη
Σουβλάκια
και μπουζουκοκιθάρες
Εντός ωραρίου και στρατοπέδου βέβαια. Γιατί μετά πήραμε οι περισότεροι διανυκτέρευση και μας τα φάγανε οι στριπτιτζούδες τα λεφτά!
Μπύρα άφθονη
Σουβλάκια
και μπουζουκοκιθάρες
Εντός ωραρίου και στρατοπέδου βέβαια. Γιατί μετά πήραμε οι περισότεροι διανυκτέρευση και μας τα φάγανε οι στριπτιτζούδες τα λεφτά!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Μηχανικάρα
Βραδιά Οπλίτη
297ΙΜΑΚ έγραψε:Τυπος απαγορευεται απο τον ΣΠΚ. Τηλεοραση εχει, αναλογως την μοναδα εχει και νοβα, μερικες φορες γινεται βραδια φανταρου στα ΚΕΝ ειδικαΖΧΨ έγραψε:Να σαι καλα φιλε! Να σε ρωτησω και κατι ακομα. Απο τηλεοραση τι παιζει; Περιοδικα και τετοια εχει; Και κατι ειχα διαβασει για εκδηλωσεις και τετοια. Ισχυει;
Μπορεις να μου πεις τι ειναι η βραδια φανταρου και τι περιεχει;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Βραδιά Οπλίτη
Βραδιά φαντάρου; Από πότε;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Βραδιά Οπλίτη
Μια χαζομαρα ειναι που γινοταν καποτε για να ευθυμησουν οι φανταροι. Εχει τραγουδι, χορους, οχι αλκοολ, και αν κανενας εχει μιμικες ικανοτητες μπορει να τον βαλουν να μιμηθει τους μονημους ελευθερα. συνηθως γινεται Χριστουγεννα Ανασταση για να ξεχασουν οι μεσα οτι ειναι μεσα, αλλα για μενα το ολο κονσεπτ ειναι ακριβως για να σε κανει να νιωσεις χειρωτερα. τετοιες ωρες καλυτερα να εισαι σκοπια... βασικα οταν εισαι μεσα κ δεν κοιμασαι, το καλυτερο μερος να εισαι ειναι η σκοπια. Οπουδηποτε αλλου, οσο φιδι κ να εισαι, καποτε θα την πατησεις...PredatorGR έγραψε:Μπορεις να μου πεις τι ειναι η βραδια φανταρου και τι περιεχει;297ΙΜΑΚ έγραψε:Τυπος απαγορευεται απο τον ΣΠΚ. Τηλεοραση εχει, αναλογως την μοναδα εχει και νοβα, μερικες φορες γινεται βραδια φανταρου στα ΚΕΝ ειδικαΖΧΨ έγραψε:Να σαι καλα φιλε! Να σε ρωτησω και κατι ακομα. Απο τηλεοραση τι παιζει; Περιοδικα και τετοια εχει; Και κατι ειχα διαβασει για εκδηλωσεις και τετοια. Ισχυει;
-
- Ταξίαρχος
Βραδιά Οπλίτη
06 προς 07 Χριστουγεννα ΚΕΕΔ ειχε...Greek_Army έγραψε:Βραδιά φαντάρου; Από πότε;
-
- Στρατηγός
Βραδιά Οπλίτη
Περασμένα μεγαλεία ε;

Βραδιά Οπλίτη
Θυμάμαι το 2007 μας έλεγαν ότι στο ΚΕΤΘ θα ερχόταν μια "τραγουδίστρια" με το όνομα Θέλξη. Ακόμη έρχεται.

-
- Στρατηγός
Βραδιά Οπλίτη
Nassos έγραψε:Θυμάμαι το 2007 μας έλεγαν ότι στο ΚΕΤΘ θα ερχόταν μια "τραγουδίστρια" με το όνομα Θέλξη. Ακόμη έρχεται.
Σκυλί από τα λίγα.

-
- Ταξίαρχος
Βραδιά Οπλίτη
Δεν ημουν μεσα για να το ζησω ευτυχως! Το τρεξιμο που εφαγαν στην φασινα και στα μαγειρια και σε εκεινες τις αθλιες γουρνες που πλεναμε 1000 δισκους σε 2 βρυσες με κρυο νερο χειμωνιατικα... Αστο καλυτερα! Καλη ειναι η στανταρ μαλ... Ινση, ποτε δεν ηθελα την εξτρα εορταστικη...Greek_Army έγραψε:Περασμένα μεγαλεία ε;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Βραδιά Οπλίτη
Τι να σας πω ρε παιδες εγω δεν εχω παει στρατο αλλα σα θεσμο μου ακουγεται ενδιαφερον και χαβαλετζιδικος
-
- Ταξίαρχος
Βραδιά Οπλίτη
Ναι; τοτε να πας να πληνεις εσυ 100 δισκους τσιγκινους με παγωμενο νερο στις μια το βραδυ Δεκεμβρη...sintoma lokatzis έγραψε:Τι να σας πω ρε παιδες εγω δεν εχω παει στρατο αλλα σα θεσμο μου ακουγεται ενδιαφερον και χαβαλετζιδικος
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Βραδιά Οπλίτη
Φανταζομαι δεν πλενει ενα ατομο τους 100 δισκους αλλα θα τους μοιραζονται
-
- Ταξίαρχος
Βραδιά Οπλίτη
Να το φανταστεις!100 ηταν το μεριδιο του καθενος τοτε. Ηταν 2 οι βρυσες και δεν μπορουσαν να πληνουν περισσοτερα ατομα μαζι.1000 ατομα η ΕΣΣΟ 1000 χ 2 δισκοι καθε μερα... Αφου παρακαλουσαμε να στηλουν τους κομμενους Πεζικο για να αδειασει το Πευκο!!!sintoma lokatzis έγραψε:Φανταζομαι δεν πλενει ενα ατομο τους 100 δισκους αλλα θα τους μοιραζονται
Βραδιά Οπλίτη
Πλεον εχει καταργηθει ή ειναι ιδεα μου;
17/11/10 - 9/12/10 ΚΕΤΘ 9/12/10 - 6/5/11 3ο ΤΕΑΣ 7/5/11 - 29/5/11 I ΜΠ/ΛΣ 30/5/11 - 16/8/11 3ο ΤΕΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες