Δεν μπορώ να συνδεθώ
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Μου συμβαινει το εξης. Οταν συνδεομαι με το φορουμ μετα δεν μπορω να κανω αποσυνδεση. Και μονο με επανεκινηση "βγαινω|" απο το φορουμ. Γιατι γινεται αυτο; Μηπως ξερει καποιος να μου απαντησει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Δεν μπορώ να συνδεθώ
ΓΚΕΛΥ έγραψε:Διονυση δεν μπορω να συνθεθωωω...
Τώρα μπορείς
Δεν μπορώ να συνδεθώ
ΓΚΕΛΥ έγραψε:Διονυση δεν μπορω να συνθεθωωω...
πατα το 0

- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
Δεν μπορώ να συνδεθώ
αστειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, γελασαμεεεεεεεεεεεtoro έγραψε:ΓΚΕΛΥ έγραψε:Διονυση δεν μπορω να συνθεθωωω...
πατα το 0

"ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Γεια σας, προσπαθώ να κάνω ανάκτηση του κωδικού μου και δεν μπορώ να βρω πουθενά την συγκεκριμένη φόρμα, μπορεί καποιος να μου δώσει ενα link; Ευχαριστώ...
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Έχεις δίκιο, εξαφανίστηκε από τη σελίδα σύνδεσης αλλά το ξαναέβαλα.
Δες δίπλα από το password τώρα.
Δες δίπλα από το password τώρα.
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Εγω εδω και καιρό προσπαθώ να κάνω ανάκτηση του pass αλλα μου βγάζει αυτο το σφάλμα... 
Το email που βάζω είναι 100% αυτο που είχα κανει εγγραφή...
Λάθος Αποτυχία αποστολής του email. Παρακαλώ επικοινώνησε με τον Στρατάρχη και αναφέρετε το παρακάτω μήνυμα λάθους.
Server Error Message:-
Microsoft VBScript runtime error
Variable is undefined

Το email που βάζω είναι 100% αυτο που είχα κανει εγγραφή...

Variable is undefined
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Το πρόβλημα διορθώθηκε, ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλα τωρα το ξαναδοκίμασα και το πρόβλημα παραμένει είτε βάζοντας όνομα χρήστη είτε email στην ανάκτηση... Μήπως κάτι παίζει συγκεκριμένα με το δικό μου account?
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Καλησπέρα,εχω γίνει μέλος απο τις 2/08 αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Γιώργος Αθ. έγραψε:Καλησπέρα,εχω γίνει μέλος απο τις 2/08 αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ...
Κάνεις log-in και σου βγάζει πρόβλημα;
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Greek_Army έγραψε:Γιώργος Αθ. έγραψε:Καλησπέρα,εχω γίνει μέλος απο τις 2/08 αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ...
Κάνεις log-in και σου βγάζει πρόβλημα;
Πατάω σύνδεση.
Βάζω όνομα (στα ελληνικά) και password μου γραφει ''ημιανάπαυση'' και μετα επιστρεφει στην ίδια σελιδα και στο ονομα μου γραφει κάτι ''κινέζικα''.
(Στο e-mail που μου ήρθε τότε, Έχω Πατήσει το link για ενεργοποίηση)
Μάλιστα επικοινώνησα Τοτε και με e-mail με τον Διαχειριστή Του forum κο Γ. Α. Αλλά δεν έγινε κάτι.
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Veni έγραψε:Εγω εδω και καιρό προσπαθώ να κάνω ανάκτηση του pass αλλα μου βγάζει αυτο το σφάλμα...
Το email που βάζω είναι 100% αυτο που είχα κανει εγγραφή...Λάθος Αποτυχία αποστολής του email. Παρακαλώ επικοινώνησε με τον Στρατάρχη και αναφέρετε το παρακάτω μήνυμα λάθους.
Variable is undefined
yandr έγραψε:Το πρόβλημα διορθώθηκε, ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.
Veni έγραψε:Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλα τωρα το ξαναδοκίμασα και το πρόβλημα παραμένει είτε βάζοντας όνομα χρήστη είτε email στην ανάκτηση... Μήπως κάτι παίζει συγκεκριμένα με το δικό μου account;
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθήσει αλλα το username μου ειναι Nuvolari
Δεν μπορώ να συνδεθώ
Το username είναι Nuvolari το αναφέρω και ενα post πιο πάνω σε ένα account που έκανα πρόχειρα για να μην γράφω ανώνυμα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης