ΕΛΔΥΚ: Χρεώσεις σε κινητό τηλέφωνο

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giannis-Patra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis-Patra »

Παιδιά καλημέρα.

Ειμαι στην Θηβα στο Πυροβολικό.308 Γ' ΕΣΣΟ.
Ειναι να παω στην Κυπρο τωρα με ειδικότητα διαβιβαστής. Ξερει κανεις που πανε οι διαβιβαστες απο Πυροβολικό στην Κύπρο;
Ειχα δηλωσει οτι δεν επιθυμώ αλλά δεν θα κατσω να σκασω κιολας. Ας ειναι και Κύπρος. Το θεμα που με απασχολει παρα πολυ ειναι με τις χρεωσεις του κινητου. Εδω ειχα το What's Up και μιλαγα με τις ωρες με την κοπελα μου και τους φιλους μου.
Εκει λογικα δεν θα ποιανει το whats up ε; Τι συμφερει καλυτερα; Να παρω την καρτα της cosmote που εχω ή να παρω απο εκει Κυπριακο Αριθμο κινητού; Ξερει κανενας τις χρεωσεις που υπαρχουν; Γαμωτο μου φαινεται οτι θα μπουμε φυλακη με ολα αυτα τα λεφτα που θα χαλαμε στο κινητο. Δεν με νοιαζει που με πανε Κυπρο για την υπολοιπη θητεια μου αλλα οτι θα ειμαι αποκομμενος απο φιλους και συγγενεις εστω και μεσω τηλεφωνου.

Ξερει κανενας που να εχει υπηρετησει ΕΛΔΥΚ ή ακομα ακομα και κανενας Κυπριος φιλος να απαντησει;

Φιλικά Γιαννης

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όταν είχα πάει το 2005 για διακοπές και χρησιμοποιούσα Cosmoκάρτα μέσα σε λίγα λεπτά μου έφαγε 30 Ευρώ!

Δεν ξέρω εάν συμφέρει να αγοράσεις κάρτα της Vodafone-Cytamobile και να κάνεις κλήσεις από εκεί.

Υπάρχει πάντως και η τηλεκάρτα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Υπαρχει το vodafon international. Ο αριθμος που ειναι στην ελλαδα κανει πακετο με 5? κ σε καλει 1 λεπτο το λεπτο κ εσυ που θα παρεις τον αριθμο στην κυπρο ενεργοποιεις το vodafon passport κ οταν σε καλουν απο ελλαδα χρεωνεσαι 0,80? την κληση. Ειναι το μονο που σε συμφερει... Το εψαξα κ εγω γτ πηγε το αγορι μου κυπρο προσφατα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Giannis-Patra έγραψε:Παιδιά καλημέρα.

Ειμαι στην Θηβα στο Πυροβολικό.308 Γ' ΕΣΣΟ.
Ειναι να παω στην Κυπρο τωρα με ειδικότητα διαβιβαστής. Ξερει κανεις που πανε οι διαβιβαστες απο Πυροβολικό στην Κύπρο;
Ειχα δηλωσει οτι δεν επιθυμώ αλλά δεν θα κατσω να σκασω κιολας. Ας ειναι και Κύπρος. Το θεμα που με απασχολει παρα πολυ ειναι με τις χρεωσεις του κινητου. Εδω ειχα το What's Up και μιλαγα με τις ωρες με την κοπελα μου και τους φιλους μου.
Εκει λογικα δεν θα ποιανει το whats up ε; Τι συμφερει καλυτερα; Να παρω την καρτα της cosmote που εχω ή να παρω απο εκει Κυπριακο Αριθμο κινητού; Ξερει κανενας τις χρεωσεις που υπαρχουν; Γαμωτο μου φαινεται οτι θα μπουμε φυλακη με ολα αυτα τα λεφτα που θα χαλαμε στο κινητο. Δεν με νοιαζει που με πανε Κυπρο για την υπολοιπη θητεια μου αλλα οτι θα ειμαι αποκομμενος απο φιλους και συγγενεις εστω και μεσω τηλεφωνου.

Ξερει κανενας που να εχει υπηρετησει ΕΛΔΥΚ ή ακομα ακομα και κανενας Κυπριος φιλος να απαντησει;

Φιλικά Γιαννης

Οι Διαβιβαστές πάνε είτε στο 1ο είτε στο 2ο Τάγμα της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου σίγουρα στον Λόχο Διοικήσεως.

Όσον αφορά τα τηλέφωνα θα πάρεις την αντιστοιχη CytaMobile.
Γιωαννιτσα
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Γιωαννιτσα »

Καλησπερα ! Θα ηθελα καποιος να μου πει αν ξερει ποια καρτοκινητη συμφερει να μηλας απο ελλαδα προς κυπρο; Και οχι απο κινητο σε σταθερο... Τη χρεωσεις υπαρχουν; Καποιος μου ειπε οτι η καλυτερη ειναι η κιου ισχυει;

ευχαριστω πολυ εκ τον προτερον
Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Firebat »

Δεν ξέρω για την Ελλάδα, αλλά από ότι έχω μάθει είναι αρκετά φθηνές οι χρεώσεις από όλες τις Κυπριακές εταιρίες, προς ελληνικά κινητά!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιωαννιτσα έγραψε:Καλησπερα ! Θα ηθελα καποιος να μου πει αν ξερει ποια καρτοκινητη συμφερει να μηλας απο ελλαδα προς κυπρο; Και οχι απο κινητο σε σταθερο... Τη χρεωσεις υπαρχουν; Καποιος μου ειπε οτι η καλυτερη ειναι η κιου ισχυει;

ευχαριστω πολυ εκ τον προτερον

Cyta ?0,3240 προς κινητό http://www.cytamobile-vodafone.com/default.aspx?ID=93

MTN ?0.3427προς κινητό http://www.mtn.com.cy/index.cfm/id/38/lang/greek/

Για ελλάδα δεν γνωρίζω

Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Firebat »

Βόνταφοουν Ιντερνάσιοναλ 0,0037 ?/δευτ από Ελλάδα προς Κύπρο (Κινητά και σταθερά)

Γιωαννιτσα
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Γιωαννιτσα »

Καλησπερα και παλι οσο αφορα την εποικινωνια προς κυπρο η q δεν συμφερει καλυτερα με το προγραμα που εχει 200 λεπτα προς κυπρο με 7 εθρω και χρεωσει 23 λεπτα το λεπτο και 15 λεπτα το μηνυμα προς κυπρο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιωαννιτσα έγραψε:Καλησπερα και παλι οσο αφορα την εποικινωνια προς κυπρο η q δεν συμφερει καλυτερα με το προγραμα που εχει 200 λεπτα προς κυπρο με 7 εθρω και χρεωσει 23 λεπτα το λεπτο και 15 λεπτα το μηνυμα προς κυπρο;

Σαφώς πολύ καλύτερα Εικόνα
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια με τα κινητα τι πεζει κανονικα οι ελληνικες sim ισχυουν;
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

vectorone έγραψε:
ΕΛ. ΔΥ. Κ. έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις! Να ρωτησω και κατι αλλα που ξεχασα;Με τα κινητα και το χρονο ομιλιας προς Ελλαδα τι παιζει; Θα εχω 1-2 ωριτσες τη μερα να μιλαω με συγγενεις και το αισθημα; Τα κινητα με καμερα τα μαζευουν; Στη Σπαρτη που ημουν ναι μεν τα μαζευαν στην αρχη αλλα αν μπορουσες να το περασεις και δεν ησουν προκλητικος δεν υπηρχε θεμα. Ετσι ειναι και στην Κυπρο η ειναι πιο αυστηρα;

Τα κινητα (η CYTAvoda συγκεκριμενα) εχει μια καλη χρεωση για σταθερα, αλλα πιο ακριβα για κινητα (στην τελικη υπολογισε πως δεν ειναι Ελλαδα εκει, κανεις διεθνης κληση) ... Κινητα, ειδικα στην αρχη, μην τα πολυδειχνεις γιατι α: Παιζει να στο ψειρισουν στον επαναπατρισμο της παλαιοτερας ΕΣΣΟ, β: Θα φας φυλακη αμα το δει στελεχος. Μετα που θα παλιωσεις και θα σε ψιλοξερουν τα στελεχη, μπορει, να χαλαρωσουν τα πραγματα. Εγω θα σου προτεινα, εχε για αρχη κανα φτηνο της πλακας και μετα στην πρωτη αδεια, φερε το καλο.

Επειδη πεταω σε 3-4 μερες ειπα να κανω και εγω μια ερευνα για το τι παιζει απο προγραμματα για το κινητο απο τη Cytamobile-Vodafone. Οι χρεωσεις για κλησεις προς Ελλαδα φαινονται εδω: https://www.cyta.com.cy/internationalcharges και για σταθερα ειναι οντως πολυ φθηνες για τα στανταρ των διεθνων (1? το 10λεπτο)

Παιζουν και καρτοκινητη (soeasy) Και προγραμματα συμβολαιου. Προσωπικα βλεπω να με συμφερει περισσοτερο το συμβολαιο χωρις δεσμευση παραμονης (MakeYourOwn) μιας και εχει καλυτερες χρεωσεις για mobile internet (1GB με 15?) Και η επικοινωνια μου με Ελλαδα θα ειναι κυριως μεσω νετ. Επειδη ομως συνηθως για να υπογραψεις συμβολαιο σου ζητανε να δηλωσεις και διευθυνση διαμονης (ασχετως αν στελνουν λογαριασμους ή οχι), μπορω να βαλω αυτη της μοναδας;Εικόνα

Γενικοτερα οι βετερανοι ΕΛΔΥΚαριοι να μας δωσουν τα φωτα τους στο θεμα της επικοινωνιας με Ελλαδα ωστε να γλιτωσουμε τυχον φεσια απο τρελες χρεωσεις...

ΥΓ:MTN ( http://www.mtn.com.cy/ ) ειχε κανεις; Ειναι εξισου αξιοπιστη με τη CytaVoda;

κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

Πρεπει να εχει καρτα και το κινητο στην ελλαδα για να μπορεσουν να σε καλεσουν Απο κυπρο?
Δέσποινα

Δημοσίευση από Δέσποινα »

Καλησπέρα, ο φίλος μου είναι στην Κύπρο για την στρατιωτική του θητεία και έχει έναν κυπριακό αριθμό τον οποίο του τον έδωσαν όταν πήγε στην Κύπρο από τον στρατό, επίσης έχει και έναν αριθμό cosmote whats up καρτοσυμβόλαιο. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας από κυπριακή ή ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να ενεργοποιήσει και να μπορούμε να μιλάμε. Έχω ενεργοποιήσει κι εγώ πακέτο ομιλίας από Ελλάδα για να τον καλώ αλλά χρειάζεται κι εκείνος κάποιο πακέτο για να καλέι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Cytamobile-Vodafone και ΜΤΝ είναι οι πλέον συμφέρουσες.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες