Επισκεπτήριο στο στρατό
Επισκεπτήριο στο στρατό
Ακριβώς!
Επισκεπτήριο στο στρατό
Ευχαριστω!
Επισκεπτήριο στο στρατό
Ερωτηση: αν καποιος ειναι αρρωστος και του εχουν κανει εισαγωγη στα στεπ μπορουμε να τον επισκεφτουμε?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Επισκεπτήριο στο στρατό
MN έγραψε:Ερωτηση: Αν καποιος ειναι αρρωστος και του εχουν κανει εισαγωγη στα στεπ μπορουμε να τον επισκεφτουμε;
Όχι.
Επισκεπτήριο στο στρατό
Καλησπέρα. Ξέρετε να μου πείτε αν ισχύει το επισκεπτήριο για το Σάββατο το απόγευμα κ αν ναι τι ώρες είναι?
Επισκεπτήριο στο στρατό
Γνωρίζετε τι ώρες είναι το επισκεπτήριο την Κυριακή στο Μεσολόγγι;
Επισκεπτήριο στο στρατό
Ρε παιδιά, καλημέρα!
Αύριο ορκίζεται ένας φίλος μου και θέλω να πάω, αλλά δεν έχω ταυτότητα γιατί κάπου την ξέχασα χθες. Ερώτηση, στην ορκωμοσία χρειάζεται να έχεις ταυτότητα μαζί σου για να μπεις ή τζάμπα θα πάω μέχρι εκεί. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος
Ευχαριστώ
Αύριο ορκίζεται ένας φίλος μου και θέλω να πάω, αλλά δεν έχω ταυτότητα γιατί κάπου την ξέχασα χθες. Ερώτηση, στην ορκωμοσία χρειάζεται να έχεις ταυτότητα μαζί σου για να μπεις ή τζάμπα θα πάω μέχρι εκεί. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος
Ευχαριστώ
Επισκεπτήριο στο στρατό
Παρουσιαζομαι αυριο πεμπτη στο κετθ
την κυριακη θα μπορουν να με επισκευτουν η πρεπει να περασει ενα σαββατοκυριακο;
επισις αν γνωριζει καποιος ωρες επισκεπτηριου για το κετθ ας μου πει
την κυριακη θα μπορουν να με επισκευτουν η πρεπει να περασει ενα σαββατοκυριακο;
Επισκεπτήριο στο στρατό
αποστολησ έγραψε:Παρουσιαζομαι αυριο πεμπτη στο κετθ
Μπορούν κανονικά να σε επισκεφτούν! Αν θυμάμαι καλά το επισκεπτήριο είναι 10:00-13:00
Επισκεπτήριο στο στρατό
Παιδιά, το ρωτάω και εδώ αν και το έχω ρωτήσει και σε άλλο θέμα συζήτησης στο forum...Tην Κυριακή θέλω να πάω να δω το αγόρι μου στο ΚΕΝ Γιαννιτσών -1ο επισκεπτήριο- και ήθελα να ξέρω αν μπορώ χωρίς να έχω δηλώσει προκαταβολικά το όνομά μου κάπου, δηλαδή χωρίς να με έχει δηλώσει αυτός σε κάποια λίστα επισκεπτών. Επειδή οι μέρες πλησιάζουν και πρέπει να δράσω αναλόγως και επειδή θα έρθω από το νότο (10 ώρες ταξίδι) , αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ας με διαφωτίσει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Επισκεπτήριο στο στρατό
Όταν είχα μπει εγώ μας είχανε ζητήσει να τους πούμε ποιοι θα έρθουν, εντάξει δεν νομίζω να σε αφήσουν απ'έξω... Απλά όταν φτάσεις έξω από την πύλη πρέπει να μιλήσεις με τον δικό σου.
Επισκεπτήριο στο στρατό
Καλησπέρα παιδιά!
Επειδη του εχουν πάρει το κινητό του αγοριού μου κ θέλω να παω την Κυριακή στο επισκεπτήριο αλλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μπορεί καποιος να με κατατοπίσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ
Επειδη του εχουν πάρει το κινητό του αγοριού μου κ θέλω να παω την Κυριακή στο επισκεπτήριο αλλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μπορεί καποιος να με κατατοπίσει τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Ευχαριστώ
Επισκεπτήριο στο στρατό
Πειτε τους να ενημερωσουν οτι θα δεχτουνε επισκεπτηριο για να τους προγραμματισουν να ειναι εξοδουχοι (αν δικαιουνται), νομιζω ειναι το καλυτερο.
Επισκεπτήριο στο στρατό
Θα ήθελα να ρωτήσω Για το ΚΕΤΘ αυτή την Κυριακή θα έχει επισκεπτήριο 10-1. Επίσης όμως ακούγεται και κάτι για έξοδο χωρίς συγκεκριμένη μέρα. Είναι δυνατό να έχει κάποιος έξοδο το Σάββατο και επισκεπτήριο την Κυριακή; Ή μπορεί την Κυριακή να είναι εξοδούχος άσχετα με το επισκεπτήριο; Ή θα κληθεί να επιλέξει ένα από τα δύο; Και πότε μαθαίνει ο φαντάρος τι θα γίνει ώστε να ενημερώσει και τους έξω;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Επισκεπτήριο στο στρατό
Guest1 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω Για το ΚΕΤΘ αυτή την Κυριακή θα έχει επισκεπτήριο 10-1. Επίσης όμως ακούγεται και κάτι για έξοδο χωρίς συγκεκριμένη μέρα. Είναι δυνατό να έχει κάποιος έξοδο το Σάββατο και επισκεπτήριο την Κυριακή; Ή μπορεί την Κυριακή να είναι εξοδούχος άσχετα με το επισκεπτήριο; Ή θα κληθεί να επιλέξει ένα από τα δύο; Και πότε μαθαίνει ο φαντάρος τι θα γίνει ώστε να ενημερώσει και τους έξω;
Ευχαριστώ
- Ναι μπορεί να είναι εξοδούχος το Σάββατο και να έχει στα καπάκια επισκεπτήριο την Κυριακή.
- Επίσης μπορεί να είναι εξοδούχος την Κυριακή (που έχει το επισκεπτήριο) και για κάποιους λόγους κάποιος να μην περιμένει επισκέψεις, συνεπώς δεν είναι αναγκασμένος να παραμείνει μέσα λόγω επισκεπτηρίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης