Όπλα - Σώματα σε Στρατιωτικές Σχολές
Οι προσφερομενες θεσεις αμα δεις στα σωματα ειναι καμια 50αρια καθε χρονο
και στα οπλα 140-150 καθε χρονο
και στα οπλα 140-150 καθε χρονο
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Παιδιά όταν τελειώσω ΣΣΕ όπλα θα διαλέξω εγώ το όπλο μου π. Χ. Πεζικό; Ή θα με πάνε αυτοί όπου θέλουν; Π. Χ. Τεθωρακισμένα; Γιατί εγώ θέλω να πάω πεζικό!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Titis έγραψε:Παιδιά όταν τελειώσω ΣΣΕ όπλα θα διαλέξω εγώ το όπλο μου π. Χ. Πεζικό; Ή θα με πάνε αυτοί όπου θέλουν; Π. Χ. Τεθωρακισμένα; Γιατί εγώ θέλω να πάω πεζικό!
Snakeshit έγραψε:Κλήρωση. Όσο υψηλότερο βαθμό έχεις όμως, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να πας πεζικό γιατί εκεί είναι οι περισσότερες θέσεις και διαλέγεις μια σειρά βγαλμένη απ'την βαθμολογία.
- Titis
Και από πια όπλα ύστερα θα μπορούσες να σταδιωδρομίσεις σαν αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις; Και κάτι άλλο. Εσύ δηλώνεις πιο όπλο θέλεις και αν υπάρχουν θέσεις πηγαίνεις ή δεν σε ρωτάνε καθόλου κάνουν την κλήρωση και σου λένε "Έτυχες μηχανικό π. Χ.)
-
- Στρατηγός
Titis έγραψε:Και από πια όπλα ύστερα θα μπορούσες να σταδιωδρομίσεις σαν αξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις; Και κάτι άλλο. Εσύ δηλώνεις πιο όπλο θέλεις και αν υπάρχουν θέσεις πηγαίνεις ή δεν σε ρωτάνε καθόλου κάνουν την κλήρωση και σου λένε "Έτυχες μηχανικό π. Χ.)
υπάρχει σχετικό θέμα για τους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων μπορείς να το διαβάσεις
Το δεύτερο που ρωτάς υπάρχει στην σελίδα 5
Καλό θα είναι πριν ρωτάς κάτι να βλέπεις αν δεν έχει ξαναειπωθεί ώστε να μην λέμε κάθε φορά τα ίδια
- Titis
Καλησπέρα... Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία. Πόσες θέσεις υπάρχουν περίπου σε κάθε όπλο; Έχω ακούσει πως στο πεζικό υπάρχουν οι περισσότερες... Δηλαδή αν οι 4ετής π. Χ. Είναι 250 πόσοι από αυτούς θα πάνε πεζικό, πόσοι τεθορακισμένα κτλ. Πιο πολύ για πεζικό με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός
- Επάγγελμα: Δεν εργάζομαι
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κλήρωση στα όπλα-σώματα... Εαν κάποιος έχει περάσει Όπλα στην Ευελπίδων και είναι καλός μαθητής μεσα στην σχολή μπορεί να επιλέξει το όπλο του; Και αν ναι κατά πόσο θα είναι δυνατό να επιλέξει Πεζικό; Έχω διαβάσει ότι είναι πολύ εύκολο να κληρωθείς στο Πεζικό αλλά πόσο εύκολο είναι να το επιλέξεις; Και αν όντως με το καλό κληρωθεί πόσο καιρό θα είναι οι σπουδές στην Χαλκίδα; Μετά τι Χαλκίδα τι κάνει?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Όχι. Ειναι και πως θα κληρωθεί.Georgios55 έγραψε:Εαν κάποιος έχει περάσει Όπλα στην Ευελπίδων και είναι καλός μαθητής μεσα στην σχολή μπορεί να επιλέξει το όπλο του;
Georgios55 έγραψε:Και αν όντως με το καλό κληρωθεί πόσο καιρό θα είναι οι σπουδές στην Χαλκίδα; Μετά τι Χαλκίδα τι κάνει;
Πάει σε μονάδα παραμεθωρίου.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός
- Επάγγελμα: Δεν εργάζομαι
Μπορεί να κληρωθεί και να σταδιοδρομήσει στις Ειδικές Δυνάμεις; Εσύ Black Knight είσαι από την Ευελπίδων?
-
- Στρατηγός
Georgios55 έγραψε:Μπορεί να κληρωθεί και να σταδιοδρομήσει στις Ειδικές Δυνάμεις;
Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά σε Σ. Σ. Ε.- Όπλα και Σ. Σ. Ε.- Σώματα; Τι προοπτικές έχει το καθένα; Ευχαριστώ
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και δές τα αντίστοιχα θέματα της ενότητας των Στρατιωτικών Σχολών.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Georgios55 έγραψε:Μπορεί να κληρωθεί και να σταδιοδρομήσει στις Ειδικές Δυνάμεις;
Όχι. Αυτο το επιλέγει αργότερα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Θα ηθελα αν καποιος αναγνωστης γνωριζει να μας πει Ο διαχωρισμος στη ΣΜΥ στις ειδικοτητες των Σωματων πως γινεται. Αν μπορει να γινει ομως Αρκετα συγκεκριμενος, αν εχει δηλαδη ίδια πείρα (δηλαδη Στην καθε 7αδα ή 6αδα σπουδαστων, ποσοι κατανεμονται στην καθεμια ειδικοτητα ή πώς οι διοικητικοι και οι τεχνικοι διαλεγουν και τι ειναι καλο-με τα κριτηρια του καθενος βεβαια-να διαλεξει καποιος.
Eυχαριστω πολυ.
Eυχαριστω πολυ.
- GreekSoldier1
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι ασχολίες-αρμοδιότητες, περίπου, για κάθε κατηγορία στα Όπλα (πχ πεζικό, τεθωρακισμένα). Αν κάποιος έμπαινε στον κόπο θα το εκτιμούσα :)
(Στη ς. Μ. Υ)
(Στη ς. Μ. Υ)
ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης