Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikopaok4 »

καγκουρας έγραψε:Τι μας έκανες βρε γκρεκ μαν! Μας κατέστρεψες.

Ξεκινήσαμε με τις ξένες γλώσσες με τα τοεικ και μπούλατς, πήγαμε και βγάλαμε ό, τι υπάρχει σε δίπλωμα Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι... Όλη την αλφαβήτα τέλος πάντων (οδηγάμε μέχρι και ελικόπτερο) . Πήραμε τον μπερέ έστω και με 9μηνο. Λόγω των αθλητικών δοκιμασιών συνεχίζουμε και τρέχουμε σαν π@@στονια, βαράμε κάμψεις, έλξεις, κολοτουμπίδια, παπάκια, τοπ και πίσω σκουα τζαμπ μερικοί απο μας τρώμε ακόμα φίδια και γδέρνουμε αρκούδες και έρχεσαι και μας λές οτι μπορούμε να βάλουμε και βύσμα

Τετοία γράφεις και θα αρχίσουμε να ψάχνουμε και γι αυτό. Πέρα απο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Αν έχεις βύσμα διάβαινε.

χχαχχααχχαχααχ κλαιωωωωω hall of fame επιβαλεται

greek man

Δημοσίευση από greek man »

Παιδια χιλια συγνωμη ειλικριναΕικόνα δν ηθελα να σας αποθαρρυνω ισως μαλακια μου κ που το πα ρε παιδια, εμενα προσωπικα δν μ ενδιαφερουν οι προκυρηξεις απλα ηθελα να το πω για να ξερετε τη γινεται μ αυτο το κολωκρατος, αν σας στεναχωρησα χιλια συγνωμη
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Whiteyez »

greek man έγραψε:Μαγκες συγνωμη κιολας αλλα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι, δεν θα πω το ονομα μου αλλα επειδη πραγματικα εχω ξεκαρδηστη στα γελια με αυτους που λενε πως δεν χωραει βυσμα, σας λεω με καθε σοβαροτητα οτι ο αδερφος μου μπηκε με βησμα ε. Φ και δν ειχε τπτ απο μορια. Τωρα εσεις καθειστε κ ονειρευτητε για την αξιοκρατεια που λετε μερικοι... (πιστευω θα διαγραφει το μνμ μου αλλα μου φτανει που καποιος θα το διαβασει) ... Ακου ο ασεπ ειναι αδιαβλητος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παρα πολυ καλο

Ο αδερφός σου πια χρονιά μπήκε;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 310LELE »

Τι να μας στεναχωρησεις ρε φιλε; Δεν ξερουμε σε τι κοσμο ζουμε; Δεν ξερουμε οτι ζουμε στη χωρα του ρουσφετιου του βυσματος και του μαζι τα φαγαμε αλλα τωρα θα τα πληρωσετε μονοι σας!
greek man

Whiteyez έγραψε:Ο αδερφός σου πια χρονιά μπήκε;
Το 2010 εκανε αιτηση φιλε μου
dufra
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dufra »

greek man έγραψε:
Whiteyez έγραψε:Ο αδερφός σου πια χρονιά μπήκε;
Το 2010 εκανε αιτηση φιλε μου

Εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο απλα τα πραγματα; Μηπως ειστε Ελληνες εξωτερικου η καποια αλλη ειδικη κατηγορια;

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Alexandros9 »

greek man έγραψε:Μαγκες συγνωμη κιολας αλλα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι, δεν θα πω το ονομα μου αλλα επειδη πραγματικα εχω ξεκαρδηστη στα γελια με αυτους που λενε πως δεν χωραει βυσμα, σας λεω με καθε σοβαροτητα οτι ο αδερφος μου μπηκε με βησμα ε. Φ και δν ειχε τπτ απο μορια. Τωρα εσεις καθειστε κ ονειρευτητε για την αξιοκρατεια που λετε μερικοι... (πιστευω θα διαγραφει το μνμ μου αλλα μου φτανει που καποιος θα το διαβασει) ... Ακου ο ασεπ ειναι αδιαβλητος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παρα πολυ καλο

Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν σε πιστεύω... Δεν υπάρχει ούτε μια στο 1.000.000 να στέκουν αυτά που λες, προσωπικά με εκνευρίζεις όσο δεν μπορέις να φανταστείς αλλα περισσότερο με εκνευρίζουν όλα τα υπόλοιπα πρόβατα που σε πιστεύουν κολάσ...

Λες και ζούμε ακόμη στην εποχή της χούντας και της Μακρογυαλούρου...

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

+1 Αστα τραγικο το επιπεδο iq στους μελλοντικους φρουρους πολυ κατω απο τη βαση γιαυτο προτιμαμε πυροσβεστικη μπαινει ο καθενας και λεει τη π@π@αρια του και τσιμπανε σα χανοι
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Όσοι πιστεύουν πως το Ελληνικό Κράτος έν έτη 2011 είναι αξιοκρατικό ς'όλες του τις προσλήψεις είναι απλά πρόβατα. Ή καλύτερα είναι σχεδόν επικίνδυνοι για την κοινωνία μας διότι φέρουν δυστυχώς και το δικαίωμα να ψηφίζουν... Οι προκηρύξεις των Ε. Φ είναι αρκετά αξιοκρατικές -και οι τελευταίες είναι και με τον ΑΣΕΠ- όμως πάντα θα υπάρχουν αδέρφια σαν του greek man που θα μπαίνουν απ'τα παράθυρα. Το άλλο το ναυάγιο είπε 1.000.000% είναι κλειδωμένο να μην προσλαμβάνονται με βύσμα... Όμως τι κυβερνήσεις θα εκλέγωμεν με τέτοια ναυάγια πολίτες/ψηφοφόρους;
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

http://www.eakp.gr/index.php?show=277&showtyp=5

Τον Δεκέμβριο του 2003 προκηρύχθηκε διαγωνισμός πρόσληψης 264 Πυροσβεστών ο οποίος παραδόξως ματαιώθηκε τον Μάρτιο του 2004 με απόφαση του τότε Αρχηγού με αιτιολογία την ύπαρξη πλαστών όπως ειπώθηκε δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν από υποψηφίους αλλά και την καθιέρωση ενός αντικειμενικότερου και δικαιότερου συστήματος. Από αυτή την κατάσταση δημιουργήθηκαν εύλογα ερωτήματα για τους λόγους ακύρωσης του διαγωνισμού γιατί όπως είναι γνωστό η απόκρυψη πλαστών δικαιολογητικών και η μη προσκόμισή τους στη δικαιοσύνη συνιστά παράβαση καθήκοντος ενώ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αιτία ακύρωσης διαγωνισμού. Παράλληλα δημιουργήθηκαν ελπίδες για την θεσμοθέτηση του δικαιότερου συστήματος πρόσληψης, των πανελληνίων εξετάσεων.

Το σύστημα προσλήψεων που ίσχυε από το 1996 μπορεί να είχε αντικειμενικά κριτήρια, έδινε όμως τη δυνατότητα σε όσους λάβαιναν γνώση των τροποποιήσεων του Π. Δ.170/96 οι οποίες άλλαζαν συχνά το σύστημα μοριοδότηςης προσόντων όπως η προϋπηρεσία οδηγών, εποχικών, εθελοντών κ. Λ. Π. Να αποκτήσουν τα ανωτέρω προσόντα στο διάστημα που μεσολαβούσε από την έκδοση των Π. Δ. Που αναφερόταν στις τροποποιήσεις ως την εκάστοτε προκήρυξη διαγωνισμού. Το γεγονός αυτό καθιστούσε επιτακτική ανάγκη την εφαρμογή των πανελληνίων εξετάσεων για την κατάταξη δοκίμων Πυροσβεστών όπως ισχύει και για την Ελληνική Αστυνομία.
WRC
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από WRC »

Ή ειστε ολοι αφελεις ή τους παριστανετε με επιτυχια. Το 2003 υποτιθεται πως θα αλλαζε το συστυμα προσληψης και θα γινοταν πιο αξιοκρατικο και καλα για να μπουν παιδακια νεοδημοκρατες. Φιλοι μου περασν στις προκυρηξεις του 2006 και του 2007 και πεχτηκε το βισμα του κερατα αρα για πια αξιοκρατια μιλαμε. Δεν ηταν χαζη η τοτε κυβερνηση να περασει πρασινα Παιδια και για τον λογο αυτο ακυρωθηκε ωστε να μην περασουν πασοκοι. Μην ειστε ευκολοπιστοι με κομματικα συμφεροντα λειτουργουν αυτα και μην πιστευετε τον καθενα περι αλλαγης τροπου προσληψης. Ολα ειναι παραμυθια. Εχουμε περιτρανα παραδειγματα οπως ανεφερα παραπανω και περασαν δικους τους στα αθληματα ενω τσεκουρωσαν τους αλλους και στα ψυχοτεχνικα ρωτησαν τους βυσματιες δεξιους γελοια πραγματα ενω στους αλλους ρωτουσαν οτι τους κ... Τι να σας πω. Μου τα εχουν πει ατομα που τωρα εχουν περασει
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Akspoogy »

Να σας πω κι εγω την μικρη ιστορια ενος γνωστου μου που εκανε φετος τα χαρτια του για τους Ε. Φ. Με πολιτικο βυσμα και τελικα εμεινε εξω. Δεν ξερω αν ετυχε, αλλα δε περασε το βαρυ πολιτικο βυσμα που ειχε. Ηταν κ σιγουρος πως θα μπει (αναπλυρωτης υπουργος).

Σιγουρα ζουμε στη χωρα του ρουσφετιου αλλα πιστευω πως κ στη πυροσβεστικη, πολλοι θα μεινουν εξω και οποιος δεν εχει τα μορια δε θα περασει.
greek man

Ολες οι αποψεις σεβαστες εγω απλα σας ειπα την εμεπιρια μου απ αυτα και τη εγινε με τον αδερφο μου, απο εκει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει. Ειναι δικαιωμα του
Χρηστος_Μ

Δημοσίευση από Χρηστος_Μ »

greek man έγραψε:Ολες οι αποψεις σεβαστες εγω απλα σας ειπα την εμεπιρια μου απ αυτα και τη εγινε με τον αδερφο μου, απο εκει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει. Ειναι δικαιωμα του

Με έκανες να κατσω να γράψω και γω...1ον. Δε ειναι καμάρι σου ουτε κατα διανοια να λες σε μας, οτι ο αδερφούλης σου έβαλε βίσμα ! Με το ύφος του οτι ναι, υπάρχει κακό εκει έξω ! Προκαλείς κάποιους απο μας αδερφέ. Ζουμε σε χάλια εποχές... Κόσμος χάνει δουλειές και συ λες πράγματα (που ούτε στο Παπα οπως λεει μια παροιμια δε πρεπει να τα λες.) βάζεις λυπημένες φατσούλες οτι έτσι ειναι η ελλάδα που ζούμε, και οτι αυτη μας αναγκάζει σε πράξεις μας και τι να κάνουμε τώρα... Ντροπή φίλε. Ντροπή και σας λυπάμε ρε παλικάρια και σας σε όσους είπαν οτι ειναι και αυτοί μαζί σου (δλδ και αυτοι θα κάναν το ίδιο !) Δηλαδη ρε παιδιά χωρίς πλάκα... Παμε καλα; Την αξιοκρατεία εμεις την φτιάχνουμε, όχι οι ανώτεροι ! Το οτι μπορείς να σπρώξεις... Δε σημαίνει οτι αυτο ειναι το σωστό... "αλλα ξέχασα το κλίμα της Ελλάδας φταίει για αυτο ! "

Φυσικά και υπάρχει βίσμα... Ντροπή... Πολύ άνανδρο όλο αυτό. Ο θεός να με συγχωρέσει αν σφάλω. Και ζητώ συγνωμη αν έσφαλα και νιώσεις θιγμένος Greek man. Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός... Ακούγοντας την συνείδηση πρωτα παιδια.

bella23
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από bella23 »

Χρηστος_Μ έγραψε:
greek man έγραψε:Ολες οι αποψεις σεβαστες εγω απλα σας ειπα την εμεπιρια μου απ αυτα και τη εγινε με τον αδερφο μου, απο εκει και περα ο καθενας πιστευει οτι θελει. Ειναι δικαιωμα του

Με έκανες να κατσω να γράψω και γω...1ον. Δε ειναι καμάρι σου ουτε κατα διανοια να λες σε μας, οτι ο αδερφούλης σου έβαλε βίσμα ! Με το ύφος του οτι ναι, υπάρχει κακό εκει έξω ! Προκαλείς κάποιους απο μας αδερφέ. Ζουμε σε χάλια εποχές... Κόσμος χάνει δουλειές και συ λες πράγματα (που ούτε στο Παπα οπως λεει μια παροιμια δε πρεπει να τα λες.) βάζεις λυπημένες φατσούλες οτι έτσι ειναι η ελλάδα που ζούμε, και οτι αυτη μας αναγκάζει σε πράξεις μας και τι να κάνουμε τώρα... Ντροπή φίλε. Ντροπή και σας λυπάμε ρε παλικάρια και σας σε όσους είπαν οτι ειναι και αυτοί μαζί σου (δλδ και αυτοι θα κάναν το ίδιο !) Δηλαδη ρε παιδιά χωρίς πλάκα... Παμε καλα; Την αξιοκρατεία εμεις την φτιάχνουμε, όχι οι ανώτεροι ! Το οτι μπορείς να σπρώξεις... Δε σημαίνει οτι αυτο ειναι το σωστό... "αλλα ξέχασα το κλίμα της Ελλάδας φταίει για αυτο ! "

Φυσικά και υπάρχει βίσμα... Ντροπή... Πολύ άνανδρο όλο αυτό. Ο θεός να με συγχωρέσει αν σφάλω. Και ζητώ συγνωμη αν έσφαλα και νιώσεις θιγμένος Greek man. Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός... Ακούγοντας την συνείδηση πρωτα παιδια.

Μπραβο ειλικρινα για τις αποψεις σου...

Εισαι απο τους λιγους που ισως κανουν την διαφορα σε αυτη τη χωρα...

Ας δειξουν οι πραγματικα αξιοι τον δρομο κ στους υπολοιπους γιατι θελει κοτσια να παλευεις μονος σου...

Οταν τελειωσουν τα βυσματα κ οι ***** που λεει ο καθενας εκει εξω, τοτε θα υπαρξει ελπιδα για τη χωρα...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης