Ειδικότητες στο στρατό
- rexlex1100
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Ειδικότητες στο στρατό
Γεια θα ηθελα να ρωτησω τι ειδικοτητα ειναι τα (Βαρέα Όπλα) . Πεζικου
Ειδικότητες στο στρατό
Καλησπερα παιδια.
Παρουσιαζομαι στη Σπαρτη τον Μαιο και το χαρτι λεει "Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών"... Λιγο ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι μπορει να παω ειτε μαγειρας ειτε οδηγος (επειδη εβαλα οτι εχω διπλωμα αυτοκινητου, μαλλον δεν επρεπε) ...
Εχει κανεις να μου δωσει συμβουλες η οτιδηποτε αλλο γιατι εχω φρικαρει;
Παρουσιαζομαι στη Σπαρτη τον Μαιο και το χαρτι λεει "Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών"... Λιγο ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι μπορει να παω ειτε μαγειρας ειτε οδηγος (επειδη εβαλα οτι εχω διπλωμα αυτοκινητου, μαλλον δεν επρεπε) ...
Εχει κανεις να μου δωσει συμβουλες η οτιδηποτε αλλο γιατι εχω φρικαρει;
Ειδικότητες στο στρατό
Γιατί έχεις φρικάρει; Είναι από τα καλύτερα σώματα.
ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών
Θητεία στο Σώμα Εφοδιασμού - Μεταφορών
ΥΕΑ: Θητεία στο Σώμα Εφοδιασμού-Μεταφορών
ΚΕΕΜ - Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού - Μεταφορών
Θητεία στο Σώμα Εφοδιασμού - Μεταφορών
ΥΕΑ: Θητεία στο Σώμα Εφοδιασμού-Μεταφορών
Ειδικότητες στο στρατό
Μη νομίζεις ότι θα πάρεις και σίγουρα αυτές τις ειδικότητες.
Αλλά ακόμα κι αν τις πάρεις, αν γίνεις οδηγός δεν είναι και σίγουρο ότι θα οδηγείς κι αν γίνεις μάγειρας θα κάνεις ζωάρα!
Πάντως, ανάλογα την επάνδρωση της μονάδας που θα πας, παίζει να τα κάνεις όλα και να συμφέρεις!
Αλλά ακόμα κι αν τις πάρεις, αν γίνεις οδηγός δεν είναι και σίγουρο ότι θα οδηγείς κι αν γίνεις μάγειρας θα κάνεις ζωάρα!
Πάντως, ανάλογα την επάνδρωση της μονάδας που θα πας, παίζει να τα κάνεις όλα και να συμφέρεις!
Ειδικότητες στο στρατό
υπαρχει περιπτωση να εχεισ κανει εκπαιδευση στην ειδικοτητα κ στη συνεχεια να σου την αλλαξουν?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ειδικότητες στο στρατό
Γεια σας παιδια!Μου ηρθε το σημειωμα καταταξης και ειμαι πεζικο (οδηγος), διπλωμα αυτοκινητου ομως δεν εχω!
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;
Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;
Ειδικότητες στο στρατό
Τυπικά σου δίνουν αυτή την ειδικότητα. Λίγο πριν πάρεις τη μετάθεση θα σου δώσουν άλλη. 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ειδικότητες στο στρατό
Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι; Δηλαδη με το που παω θα μου αλλαξουν ειδικοτητα; (Μου εχουν πει οτι θα με μαθουν εκει να οδηγαω και δεν ξερω αν ισχυει)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Ειδικότητες στο στρατό
Ξέχασε τι γράφει το χαρτί σου είναι απλό! Το να γίνεις οδηγός είναι θέμα τύχης η βύσματος
Ειδικότητες στο στρατό
Καλησπερα ειδα στο ιντερνετ οτι παρουσιαζομαι τον αλλο μηνα στο ΚΕΝαρτας και μ λεει απο κατω οδηγος αυτοκινητου. διπλωμα εχω αλλα για να κρατησω αυτη την ειδικοτητα χρειαζομαι βισμα; ξερετε τι συνθηκες υπαρχουν στο κεντρο της αρτας; Ειναι καλα; ευχαριστω.
Ειδικότητες στο στρατό
Η ειδικοτητα αυτη ειναι προσωρικνη. Οταν παρουσιαστεις θα παρεις αλλη ειδικοτητα (που δεν αποκλειει κανενας οτι μπορει να ειναι και η ιδια) αλλα η συγκεκριμενη ειδικοτητα ειναι βυσματικη οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να εχεις βυσμα. Για αρτα δεν ξερω να σου απαντησω.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
Ειδικότητες στο στρατό
Για οσους τυχον εχουν την απορια θα σας παραθεσω τις ειδικοτητες που ειδα εγω, στην Κυπρο:
Υπηρετης Α/Α Πυροβολου, Ολμιστης 81mm και 4.2", ΟΔΕΡΠΑΣ, Οδηγος αυτοκινητου (Β - Τζιπακια, Καναδεζες, Γ σκετο- Steyr,Hummer, Γ+Ε Steyr με ρυμουλκα), Οδηγος Α/Τ MILAN, Χειριστης A/T ΜΙLAN,Oδηγος Α/Τ Kornet-e, Χειριστης Α/Τ Kornet-e, Αρχηγος Πληρωματος Αναγνωριστικου Οχηματος (ΑΠΑΟ),(Αυτες οι ειδικοτητες ηταν στον Λοχο Υποστηριξεως οπου ημουν εγω). Στον ΛΔ ειχε και σητιστες και αλλες τετοιες ειδικοτητες-κωλυωματα. Ειναι ελλειπης η λιστα, αλλα τουλαχιστον οι παραπανω ειδικοτητες ειναι αυτες που συνηθως στελνουν στην Κυπρο.
Υπηρετης Α/Α Πυροβολου, Ολμιστης 81mm και 4.2", ΟΔΕΡΠΑΣ, Οδηγος αυτοκινητου (Β - Τζιπακια, Καναδεζες, Γ σκετο- Steyr,Hummer, Γ+Ε Steyr με ρυμουλκα), Οδηγος Α/Τ MILAN, Χειριστης A/T ΜΙLAN,Oδηγος Α/Τ Kornet-e, Χειριστης Α/Τ Kornet-e, Αρχηγος Πληρωματος Αναγνωριστικου Οχηματος (ΑΠΑΟ),(Αυτες οι ειδικοτητες ηταν στον Λοχο Υποστηριξεως οπου ημουν εγω). Στον ΛΔ ειχε και σητιστες και αλλες τετοιες ειδικοτητες-κωλυωματα. Ειναι ελλειπης η λιστα, αλλα τουλαχιστον οι παραπανω ειδικοτητες ειναι αυτες που συνηθως στελνουν στην Κυπρο.
Ειδικότητες στο στρατό
Γεια χαρά. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει με ποιο πτυχίο σχολής γίνεται μετάταξη από ένα κλάδο (πχ. Υγειονομικού Νοσηλευτής-ΥΝ) σε Υγειονομικού Ψυχολόγο-ΥΨ. Ισχύει το πτυχίο της Παντείου και του Φ. Π. Ψ. Αν μπορεί να βρει κάποιος και το link για το φεκ θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης