Ειδικότητες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από rexlex1100 »

Γεια θα ηθελα να ρωτησω τι ειδικοτητα ειναι τα (Βαρέα Όπλα) . Πεζικου

Θοδωρής

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλησπερα παιδια.

Παρουσιαζομαι στη Σπαρτη τον Μαιο και το χαρτι λεει "Έχετε επιλεγεί Εφοδιασμού Μεταφορών"... Λιγο ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι μπορει να παω ειτε μαγειρας ειτε οδηγος (επειδη εβαλα οτι εχω διπλωμα αυτοκινητου, μαλλον δεν επρεπε) ...

Εχει κανεις να μου δωσει συμβουλες η οτιδηποτε αλλο γιατι εχω φρικαρει;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Guest

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Guest »

Μη νομίζεις ότι θα πάρεις και σίγουρα αυτές τις ειδικότητες.
Αλλά ακόμα κι αν τις πάρεις, αν γίνεις οδηγός δεν είναι και σίγουρο ότι θα οδηγείς κι αν γίνεις μάγειρας θα κάνεις ζωάρα!
Πάντως, ανάλογα την επάνδρωση της μονάδας που θα πας, παίζει να τα κάνεις όλα και να συμφέρεις!
σειρα#

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από σειρα# »

υπαρχει περιπτωση να εχεισ κανει εκπαιδευση στην ειδικοτητα κ στη συνεχεια να σου την αλλαξουν?
cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από cristina »

Ναι υπάρχει.
Rafale!!!
σειρα#

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από σειρα# »

αν γινει μπορω να κανω κατι ωστε να μην αλλαξει η ειδικοτητα?
kyriakos13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από kyriakos13 »

Γεια σας παιδια!Μου ηρθε το σημειωμα καταταξης και ειμαι πεζικο (οδηγος), διπλωμα αυτοκινητου ομως δεν εχω!

Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 23
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

Τυπικά σου δίνουν αυτή την ειδικότητα. Λίγο πριν πάρεις τη μετάθεση θα σου δώσουν άλλη. Εικόνα
kyriakos13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από kyriakos13 »

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγακι; Δηλαδη με το που παω θα μου αλλαξουν ειδικοτητα; (Μου εχουν πει οτι θα με μαθουν εκει να οδηγαω και δεν ξερω αν ισχυει)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ξέχασε τι γράφει το χαρτί σου είναι απλό! Το να γίνεις οδηγός είναι θέμα τύχης η βύσματος
dimitris

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από dimitris »

Καλησπερα ειδα στο ιντερνετ οτι παρουσιαζομαι τον αλλο μηνα στο ΚΕΝαρτας και μ λεει απο κατω οδηγος αυτοκινητου. διπλωμα εχω αλλα για να κρατησω αυτη την ειδικοτητα χρειαζομαι βισμα; ξερετε τι συνθηκες υπαρχουν στο κεντρο της αρτας; Ειναι καλα; ευχαριστω.
nikows9

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από nikows9 »

Η ειδικοτητα αυτη ειναι προσωρικνη. Οταν παρουσιαστεις θα παρεις αλλη ειδικοτητα (που δεν αποκλειει κανενας οτι μπορει να ειναι και η ιδια) αλλα η συγκεκριμενη ειδικοτητα ειναι βυσματικη οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να εχεις βυσμα. Για αρτα δεν ξερω να σου απαντησω.
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από vectorone »

Για οσους τυχον εχουν την απορια θα σας παραθεσω τις ειδικοτητες που ειδα εγω, στην Κυπρο:
Υπηρετης Α/Α Πυροβολου, Ολμιστης 81mm και 4.2", ΟΔΕΡΠΑΣ, Οδηγος αυτοκινητου (Β - Τζιπακια, Καναδεζες, Γ σκετο- Steyr,Hummer, Γ+Ε Steyr με ρυμουλκα), Οδηγος Α/Τ MILAN, Χειριστης A/T ΜΙLAN,Oδηγος Α/Τ Kornet-e, Χειριστης Α/Τ Kornet-e, Αρχηγος Πληρωματος Αναγνωριστικου Οχηματος (ΑΠΑΟ),(Αυτες οι ειδικοτητες ηταν στον Λοχο Υποστηριξεως οπου ημουν εγω). Στον ΛΔ ειχε και σητιστες και αλλες τετοιες ειδικοτητες-κωλυωματα. Ειναι ελλειπης η λιστα, αλλα τουλαχιστον οι παραπανω ειδικοτητες ειναι αυτες που συνηθως στελνουν στην Κυπρο.
Misos

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Misos »

Γεια χαρά. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει με ποιο πτυχίο σχολής γίνεται μετάταξη από ένα κλάδο (πχ. Υγειονομικού Νοσηλευτής-ΥΝ) σε Υγειονομικού Ψυχολόγο-ΥΨ. Ισχύει το πτυχίο της Παντείου και του Φ. Π. Ψ. Αν μπορεί να βρει κάποιος και το link για το φεκ θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης