Ειδικότητες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Μίλα σοβαρα ρε...

Και για να μην ψάχνεσαι ΤΦ είναι ο τυφεκιοφόρος...

Giannis091

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Giannis091 »

Αμα εχεις τελειωσει ΑΣΟΕΕ λογιστικη και χρηματοοικονομικη τι ειδικοτητα μπορεις να παρεις στο στρατο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giannis091 έγραψε:Αμα εχεις τελειωσει ΑΣΟΕΕ λογιστικη και χρηματοοικονομικη τι ειδικοτητα μπορεις να παρεις στο στρατο;

Τα πάντα όλα Εικόνα μπορεί να γίνεις και μάγειρας
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Και μαγειρας μπορεις να γινεις μεχρι και τυφεκιοφορος μη σου πω... Εικόνα Οχι περα απο τη πλακα... Ο αδερφος μου ειχε τελειωσει οικονομικο πανεπηστμιο και τον βαλανε γραφιά. Στη μοναδα του ηταν γενικα λιγοι οι πτηχιουχοι... Πολλοι οι φοιτητες αλλα λιγοι οι πτυχιουχοι... Οποτε εχεις πολλες πιθανοτητες να γινεις γραφιας. Ωστοσο γραφιάς δεν ειναι ειδικοτητα. Ειναι πόστο. Γενικα οσον αφορα το πτυχιο της ΑΣΟΕΕ που εχεις δε πιστευω οτι θα παιξει καποιο ιδιαιτερο ρολο στο ποια θα ειναι η ειδικοτητα που θα παρεις...
Giannis1987

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Giannis1987 »

Δικαιούμαι κατ' εξαίρεση μετάθεση λόγω προβλήματος υγείας μέλους της οικογένειας μου. Είναι να παρουσιαστώ με τη Δ ΕΣΣΟ. Επειδή θεωρώ πως μετά τη βασική εκπαίδευση θα είμαι Αθήνα, θα ήθελα να ρωτήσω τι ειδικότητες υπάρχουν σε στρατόπεδα στην Αθήνα; Έχω ακούσει περιπτώσεις που πηγαίνουν από τις 7 ως τις 2 για υπηρεσία στο στρατόπεδο και μετα είναι σπίτι τους. Τι ειδικότητα σου παρέχει αυτό το δικαίωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

Giannis1987 έγραψε:Δικαιούμαι κατ' εξαίρεση μετάθεση λόγω προβλήματος υγείας μέλους της οικογένειας μου. Είναι να παρουσιαστώ με τη Δ ΕΣΣΟ. Επειδή θεωρώ πως μετά τη βασική εκπαίδευση θα είμαι Αθήνα, θα ήθελα να ρωτήσω τι ειδικότητες υπάρχουν σε στρατόπεδα στην Αθήνα; Έχω ακούσει περιπτώσεις που πηγαίνουν από τις 7 ως τις 2 για υπηρεσία στο στρατόπεδο και μετα είναι σπίτι τους. Τι ειδικότητα σου παρέχει αυτό το δικαίωμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καμία ειδικότητα δεν σου παρέχει αυτό το δικαίωμα, το βύσμα σου στην παρέχει Εικόνα Δεν έχει σχέση η ειδικότητα για να πάρεις καλή μετάθεση

πανος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από πανος »

Καλησπέρα,
ήθελα να διευκρινίσω αν μετά την βασική εκπαίδευση των πρώτων εβδομάδων στο κέντρο πηγαίνεις για την ειδικότητα σε κάποιο άλλο στρατόπεδο για λίγες εβδομάδες, και στη συνέχεια παίρνεις την μετάθεση για την παραμεθόριο, ή αν αυτό συμβαίνει κατά τις πρώτες ημέρες στο κέντρο και στη συνέχεια παίρνεις την μετάθεσή σου. Αναφέρομαι σε πλήρη θητεία 9 μηνών και καμία περίπτωση γνωριμιών-"βύσματος"
ευχαριστώ προκαταβολικά
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

πανος έγραψε:Καλησπέρα,
ήθελα να διευκρινίσω αν μετά την βασική εκπαίδευση των πρώτων εβδομάδων στο κέντρο πηγαίνεις για την ειδικότητα σε κάποιο άλλο στρατόπεδο για λίγες εβδομάδες, και στη συνέχεια παίρνεις την μετάθεση για την παραμεθόριο, ή αν αυτό συμβαίνει κατά τις πρώτες ημέρες στο κέντρο και στη συνέχεια παίρνεις την μετάθεσή σου. Αναφέρομαι σε πλήρη θητεία 9 μηνών και καμία περίπτωση γνωριμιών-"βύσματος"
ευχαριστώ προκαταβολικά

Για να πας για εκπαίδευση σε άλλο κέντρο θα πρέπει να έχεις και την σχετική ειδικότητα, ας πούμε μάγειρες και οδηγοί πηγαίνουν σίγουρα σε άλλο κέντρο και μετά πηγαίνουν στην μονάδα

πανος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από πανος »

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
αυτό που λες ισχύει μόνο για τις δυο συγκεκριμένες ειδικότητες που αναφέρεις;
ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

πανος έγραψε:Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
αυτό που λες ισχύει μόνο για τις δυο συγκεκριμένες ειδικότητες που αναφέρεις;
ευχαριστώ

Ένα παράδειγμα σου έδωσα δεν τις γνωρίζω όλες Εικόνα

Diam

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Diam »

Ξέρει κανείς για Στρκος Διερμηνέας αγγλικής και σκαπανέας-γραφέας;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

Diam έγραψε:Ξέρει κανείς για Στρκος Διερμηνέας αγγλικής και σκαπανέας-γραφέας;

Για την πρώτη ειδικότητα βρήκα 2 άρθρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσουν

http://www.dflti.ionio.gr/files/Kypriotakis.pdf

http://www.army.gr/default.php?pname=Xenes_Glwsses&la=1

Diam

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Diam »

Στο σάιτ http://army.gr Όταν βάζω τα στοιχεία μου και μου εμφανίζει το κέντρο εκπαίδευσης που θα παρουσιαστώ, υπάρχει μια φόρμα (απο κάτω) που με ρωτάει ποια ειδικότητα επιθυμώ... Θα τα συμπληρώσουμε στον κέντρο όταν έρθει η ώρα ή μπορώ και τώρα;

Firebat
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Firebat »

Εγώ το συμπλήρωσα τώρα! Έτσι κι αλλιώς για στατιστικούς λόγους είναι! Σιγά μην τα λάβουν υπόψιν τους!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης