Τι υλικά χορηγεί ο στρατός;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jagi

Δημοσίευση από jagi »

Μπορω να παρω οτοασπιδες η θα με κραξουν;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 57
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δίνουν μικρές αφρώδεις ωτοασπίδες EAR

Εικόνα

Ωτοασπίδες σκοποβολής δεν ξέρω αν επιτρέπουν.
jagi

Δημοσίευση από jagi »

Αυτες πειρα και εγω απο το φαρμακιο. Ευχαριστω
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lxias »

Nassos έγραψε: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δίνουν μικρές αφρώδεις ωτοασπίδες EARΕικόναΩτοασπίδες σκοποβολής δεν ξέρω αν επιτρέπουν.
'Ετσι ακριβώς Νasso, τις χορηγούμε υποχρεωτικά και είναι οι συγκεκριμένες.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από lazaros13 »

Ενα παλικαρι πιο πανω εγραψε πως εχει ερθει χαρτι να επιστρεφονται τα τζακετ. Ισχυει?
Άβαταρ μέλους
35ΜΚ 312
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από 35ΜΚ 312 »

Ναι, ισχυει!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 57
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μάλιστα, τόσο καλά...
Άβαταρ μέλους
Ντανιέλ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ντανιέλ »

1 λουκάνικο που έχει 3 σωληνάρια βερνίκι,2 βούρτσες και 0,1 ή 2 ζευγάρια ωτοασπίδες τι είναι αυτό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

λουκάνικο εκεί θα βάζεις στρατιωτικά ρούχα κτλπ...

το βερνίκι και οι βούρτσες είναι για να βάφεις τα άρβυλα σου...

οι ωτοασπίδες είναι για τις βολές που θα κάνεις με το όπλο αν και εγώ δεν της χρησιμοποίησα ποτέ, με είχε βολέψει το βαμβάκι!

Άβαταρ μέλους
Ντανιέλ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Ντανιέλ »

Να στε καλά. Τα δίνουν ακόμα; Γιατί διαβάζω εδώ ότι κάποιοι δεν πήραν. Α και πότε παίρνω τα πράγματα αυτά, μόλις μπω... Όχι.
kostas_athens
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kostas_athens »

Καλησπέρα και χρονια πολλα! Παρουσιάζομαι Θήβα τον Μαη. Μήπως υπάρχει κάποιος που να παρουσιάστηκε πρόσφατα στο ΚΕΠΒ να μας πει τι δινουν εκει; (έχω ακούσει ότι το κάθε ΚΕΝ δίνει και διαφορετικό αριθμό πραγμάτων πχ 1 ζευγαρι αρβύλες αντι για 2). Επίσης τι κατάσταση επικρατεί στο τμήμα του ιματισμού; Σε αφήνουν να δοκιμάσεις ή είναι ότι πιάσει το χέρι τους, ή τεσπά ότι νουμερο νομιζουν; Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από wrccc »

kostas_athens έγραψε:Καλησπέρα και χρονια πολλα! Παρουσιάζομαι Θήβα τον Μαη. Μήπως υπάρχει κάποιος που να παρουσιάστηκε πρόσφατα στο ΚΕΠΒ να μας πει τι δινουν εκει; (έχω ακούσει ότι το κάθε ΚΕΝ δίνει και διαφορετικό αριθμό πραγμάτων πχ 1 ζευγαρι αρβύλες αντι για 2). Επίσης τι κατάσταση επικρατεί στο τμήμα του ιματισμού; Σε αφήνουν να δοκιμάσεις ή είναι ότι πιάσει το χέρι τους, ή τεσπά ότι νουμερο νομιζουν; Ευχαριστώ

εγω οταν παρουσιαστηκα στη κορινθο (2011 β εσσο) μετα τις ιατρικες εξετασεις μας πηραν μετρα βαρος, υψος, περιφερεια κεφαλιου, στηθους, λεκανης, μπουτι, γαμπα και ο υπολογιστης εβγαζε τι νουμερο θες σμολ, μιδιουμ, λαρτζ και μετα πηγαινες στην αποθηκη με το χαρτι και ο τυπος που ηταν εκει σ εδινε τα αντιστοιχα.2 αρβυλες παιρνουν οι 9μηνης και 1 η 8μηνης. Οχι δν σ αφινουν να τα δοκιμασεις στα ριχνουν ολα μεσα στο 'λουκανικο' και μετα στο θαλαμο τα φορας
Guest21

Δημοσίευση από Guest21 »

Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω από άτομα που γνωρίζουν τα μεγέθη των ρούχων που δίνει ο στρατός θα είναι ικανοποιητικά είτε για παχύσαρκους είτε για πολύ λιγνούς; Ύπαρxη περίπτωση να μην βρείς ρούχα που να χωράνε σε σένα;

vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

Προσωπικη ιστορια: Μου δωσανε κατι ρουχα, χωρις να τα δοκιμασω. Με την πρωτη ευκαιρεια τα δοκιμασα και ειδα πως μου κανανε αυτα τα οποια φορεσα επιτοπου. Οτι αλλες παραλλαγες μου δωσανε ηταν οτι να ναι. Τσακωθηκα απειρες φορες με τον μαλακα στην αποθηκη ιματισμου, ο οποιος δεν ηταν καν στελεχος απο οτι καταλαβα (Αυλωνα) και με τα πολλα μια μερα πριν ορκιστω, μου αλλαξε απλως ενα χιτωνιο. Κατω παραλλαγη πηγα και αγορασα εξτρα. Οποτε ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου δωσουν ρουχα στο μεγεθος σου αυτα που θα φορεσεις επιτοπου, αλλα να δοκιμασεις τα αλλα με το που μπορεσεις, ετσι ωστε αν τυχον, να στα αλλαξουν συντομα. Φορμες, πουλοβερ, τζακετ, στα δινουν με βαση το μεγεθος που θα τους πεις (γραψεις) απο πριν (εμενα μου κανανε ολα). Και μια και γραφω εδω, να ξερετε οσοι απολυεστε συντομα, πως παραδιδετε (συνηθως) μονο πετσετες και λουκανικο. Εγω που απολυθηκα απο 700ΣΕ αυτα μου ζητησανε.
Μητσουλας

Δημοσίευση από Μητσουλας »

Παιδες καλησπερα! Μπορει καποιος να μου γραψει με τα τωρινα δεδομενα τι σου χορηγει ο στρατος; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης