Εγω με τη σειρα μου θελω να ζητησω μια συμβουλη. Εδωσα φετος πανελληνιες και δηλωσα αστυφυλακων. Περασα ολες τις εξετασεις και περιμενω τις βασεις τωρα. Παρ'ολα αυτα δεν ξερω αν εχω αρκετα μορια. Ο σκοπος που μπαινω αστυνομια ειναι η ΕΚΑΜ και μονο αυτη.Ιδου η απορια: Αν δεν περασω τελικα αστυφυλακων, να ξαναδωσω πανελληνιες η ειναι καλυτερα να παω στρατο και να μπω μετα ως ειδικος φρουρος (μιας και πλεον παιρνουν και Ε. Φ. Στην μοναδα); Σκεφτηκα, επισης, πως εφοσον παω και ΕΔ στον στρατο, θα εχω ενα παραπανω προσον σαν υποψηφιος για την μοναδα. Ισχυει αυτο;
Να σημειωσω πως δεν ενδιαφερομαι τοσο για βαθμο-μισθο, αρκει να ειμαι στην μοναδα.
Για να μπείς στην ΕΚΑΜ πρέπει είτε σαν ΕΦ είτε σαν Αστυφύλακας ή Αξιωματικός να έχεις 2 χρόνια ενεργής υπηρεσίας και μετά δηλώνεις να πάς σε σχολείο της ΕΚΑΜ μόνο όταν το προκυρήξουν και από κεί και πέρα πρέπει να έχεις ένα τρένο υπομονή και βύσμα και να είσαι πολύ καλός αθλητής.
Μπορεις να πας σαν αξιωματικος. Γινεται μια πολυ δυσκολη γενικως εκπαιδευση και καταπιεστικη για το σωμα και το πνευμα. Υψος οσο για να γινεις αστυνομικος λογικα... Δεν περνουν υπερβαρους. Αμα εχεις προυπηρεσια σαν στρατιωτικος σε επιλεγουν ποιο ευκολα. Ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα με το στρατο... Αμα περασεις απο εκει θα εχεις παρει μια γευση.
Ρε παιδια σας παρακαλω μπωρει καποιος απο εσας να μου πει ποσα παιρνει ενας απο τους ΕΚΑΜ; Θελω Να μαθω ποσα παιρνουν γιατι με ενδιαφερει παρα πολυ καθως 8ελω και εγω να ενταχθω στους ΕΚΑΜ! Σας παρακαλω απαντηστε στο ερωτημα μου! Ευχαριστω για την κατανοηση!
Αν θελεις ρε φιλε να ενταχθεις στην εκαμ καντο γιατι το γουσταρεις και οχι για τα λεφτα. ενα επιδομα περνουν γυρω στα 200 ευρω παραπανω απο την υπολοιπη αστυνομια και τα χρονια μετρανε 2πλα.
Πολυ καλησπερασας! Μια ερωτηση παιδια. Ποια ειναι τα αθλητικα κριτηρια για εκαμ; Μολις περασα ειδικος φρουρος ειμαι 25 και εναν μηνα. Ευχομαι ιλικρινα να μου δωθει η ευκαιρια να περασω αυτο το σχολειο... Αν και ειμαι οριακα ηλικιακ. Μακαρι να προλαβω... Ευχαριστω