Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Οι επιτροπες ειναι κοινες στο περιεχομενο αν σκεφτεις οτι ενας που παει ΣΣΑΣ μπορει να εξεταστει στην ΣΑΝ αλλιως θα γινονταν μπαχαλο
ειναι ιδια για ολες τις σχολες για αυτο στο κατω κατω υπαρχει κοινη προκυρηξη
μετα μου λες περι αντιπροσωπευτικοτητας... Συμφωνω οτι ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
δεν γινεται ς εμενα να ηταν νορμαλ
και στον αλλον να κανει καψωνια
τα ψυχοτεχνικα ειναι απλα
1η μερα
πας βλεπουν τα χαρτια σου
ζωγραφιζεις 2 ανθρωπακια
2η μερα
χωριζεστε σε υπο-ομαδες
συζητατε για 1 θεμα ολοι μαζι (εμεις για καριερα - οικογενεια αλλοι μου ειπαν για πολη-χωριο)
μπροστα στην επιτροπη
μετα εχει ενα τεστ με ενα προβλημα πρωτα ατομικα και μετα ομαδικα
και μετα συνεντευξη
που κουβαλας νερα, που καβαλας παραθυρα, που σε βαζουν να κανεις γυρους στο δωματιο
η φαντασια καποιων ανθρωπων και εδω και στην ΣΣΕ (γονεις) οργιαζει χωρις σταματημο
ειναι ιδια για ολες τις σχολες για αυτο στο κατω κατω υπαρχει κοινη προκυρηξη
μετα μου λες περι αντιπροσωπευτικοτητας... Συμφωνω οτι ειναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
δεν γινεται ς εμενα να ηταν νορμαλ
και στον αλλον να κανει καψωνια
τα ψυχοτεχνικα ειναι απλα
1η μερα
πας βλεπουν τα χαρτια σου
ζωγραφιζεις 2 ανθρωπακια
2η μερα
χωριζεστε σε υπο-ομαδες
συζητατε για 1 θεμα ολοι μαζι (εμεις για καριερα - οικογενεια αλλοι μου ειπαν για πολη-χωριο)
μπροστα στην επιτροπη
μετα εχει ενα τεστ με ενα προβλημα πρωτα ατομικα και μετα ομαδικα
και μετα συνεντευξη
που κουβαλας νερα, που καβαλας παραθυρα, που σε βαζουν να κανεις γυρους στο δωματιο
η φαντασια καποιων ανθρωπων και εδω και στην ΣΣΕ (γονεις) οργιαζει χωρις σταματημο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μηπως ξερει κανεις με ποια σειρα γινονται; Απο οτι ξερω την πρωτη μερα πας στο νοσοκομειο για εξετασεις. Κ επισης τα αγωνισματα ειναι την τελευταια μερα. Τις αλλες 3 μερες τι γινεται; Οποιος ξερει ας απαντησει. Ευχαριστω
Συγγνώμη δεν έχεις πάρει το πρόγραμμα?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ενταξει βρηκα το προγραμμα. Οχι μωρε ειχα προγραμμα απλα το ειχε ο πατερας μου κ μου ειχε πει στην αρχη οτι πρωτα ειναι οι ιατρικες εξετασεις αλλα απο οτι φαινεται πρωτα ειναι οι συνεντευξεις. Η ομαδικη συνεντευξη ποση ωρα κραταει?
Το προβλημα σου απ οτι καταλαβα ειναι οτι ειμαι γυναικα. Ναι ειμαι μανα 3 αγοριων 46 ετων. Ισως σαν τη μαμα σου. Τι σχεση εχει ο στρατος με το πολυτεχνειο; Θελεις να πας σ. Σ. Ε. Για να πας μετα στο πολυτεχνειο; Το κολπο με το παραθυρο ειναι ετσι οπως ακριβως σου το ειπα αλλα σου ειπα οτι δεν την κανουν στα βισματα οπως εσυ την ερωτηση αυτη αλλα στους κανονικους. Που εσυ δεν εισαι και γι αυτο δεν την ξερεις. Κι αν θες να σου πω και το αλλο ειναι οτι πριν Πολλα χρονια, πριν γεννηθεις εσυ την εποχη 86-87 υπηρετουσα στον Ελληνικο στρατο στο Νεοχωρι Εβρου. Σου λεει κατι αυτο; Ηταν η εποχη που κοντεψαμε να φιληθουμε με τους αξιολατρευτους γειτονες μας. Δεν ειμαι και τοσο ασχετη οσο νομιζεις λοιπον.
-
- Υπολοχαγός
Το προβλημα μου ειναι οτι λετε βλακειες και προσπαθειτε να δημιουργησετε εντυπωσεις
νιωθω οτι μιλαω σε ενα 3χρονο
το τι σχεση εχει ο στρατος με το πολυτεχνειο ειναι απλο... Ο καποδιστριας εκανε την ΣΣΕ για 2 λογους
1- επαγγελματικος στρατος
2- να εχει μηχανικους για το οδικο δικτυο και τα γεφυρια
δεν ειναι παραθυρο... Προκυρρησονται θεσεις... Τι βυσμα και βλακειες
αυτο το ειπα επειδη υποννοησατε οτι η ΣΣΑΣ ειναι ανωτερη απο ΣΣΕ αλλα μαλλον η το παιζεται καθυστεριμενη η ειστε
υπηρετουσατε ξευπηρετουσατε οτι λετε μπουρδες τωρα δεν αλλαζει
την πεμπτη τελειωσα αθληματα και ξερω πολυ καλα τις εξετασεις
δεν παει να πηγατε σε 3489 πολεμους; Ειναι ασχετα πραγματα και ενας ανθρωπος με στοιχειωδη λογικη θα το καταλαβαινε
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΜΠΟ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
τελος παντων συζητησεις τετοιες υποβιβαζουν τη νοημοσυνη μου δεν θα απανταω σε καθε βλακεια...
οποιος παει στα τεστ. Ειπα τι πεφτει... Αν θελει πιστευει αν δεν θελει δεν πειραζει
ας πηδαει παραθυρα
νιωθω οτι μιλαω σε ενα 3χρονο
το τι σχεση εχει ο στρατος με το πολυτεχνειο ειναι απλο... Ο καποδιστριας εκανε την ΣΣΕ για 2 λογους
1- επαγγελματικος στρατος
2- να εχει μηχανικους για το οδικο δικτυο και τα γεφυρια
δεν ειναι παραθυρο... Προκυρρησονται θεσεις... Τι βυσμα και βλακειες
αυτο το ειπα επειδη υποννοησατε οτι η ΣΣΑΣ ειναι ανωτερη απο ΣΣΕ αλλα μαλλον η το παιζεται καθυστεριμενη η ειστε
υπηρετουσατε ξευπηρετουσατε οτι λετε μπουρδες τωρα δεν αλλαζει
την πεμπτη τελειωσα αθληματα και ξερω πολυ καλα τις εξετασεις
δεν παει να πηγατε σε 3489 πολεμους; Ειναι ασχετα πραγματα και ενας ανθρωπος με στοιχειωδη λογικη θα το καταλαβαινε
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΜΠΟ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
τελος παντων συζητησεις τετοιες υποβιβαζουν τη νοημοσυνη μου δεν θα απανταω σε καθε βλακεια...
οποιος παει στα τεστ. Ειπα τι πεφτει... Αν θελει πιστευει αν δεν θελει δεν πειραζει
ας πηδαει παραθυρα
Αυτα που λες δεν εχουν συνοχη ξανα. Δεν καταλαβαινει κανεις τι λες.
-
- Υπολοχαγός
Δεν παραδιδω μαθηματα ελληνικης γλωσσας αλλα θα κανω μια σουμα
δεν ξερετε τι λετε
λετε αηδιες
τρομαζετε τα παιδια του κοσμου παραπληροφορωντας τα
δεν εχετε ιδεα απο στρατο και φαινεται απο τον τροπο ομιλιας
οτι "πηγατε" καπου και "πολεμησατε" ειναι εκτος θεματος
προφασιζεστε ενα σωρο βλακειες οτι δεν καταλαβαινεται για να καλυψετε ελλειψη επιχειρηματων σας
αν δεν καταλαβαινετε ουτε αυτο δοκιμαστε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση
δεν ξερετε τι λετε
λετε αηδιες
τρομαζετε τα παιδια του κοσμου παραπληροφορωντας τα
δεν εχετε ιδεα απο στρατο και φαινεται απο τον τροπο ομιλιας
οτι "πηγατε" καπου και "πολεμησατε" ειναι εκτος θεματος
προφασιζεστε ενα σωρο βλακειες οτι δεν καταλαβαινεται για να καλυψετε ελλειψη επιχειρηματων σας
αν δεν καταλαβαινετε ουτε αυτο δοκιμαστε την πρωτοβαθμια εκπαιδευση
Πρώτη μέρα ψυχοτεχνικών σήμερα στη ΣΣΑΣ. Ήταν ιδιαιτέρως φιλικοί και μας έκαναν να νιώσουμε πιο άνετα.2 απλά πραγματάκια ζητούσαν:
α. Να σχεδιάσεις με μολύβι 1 άντρα και 1 γυναίκα, όπως εσύ τους αντιλαμβάνεσαι (χρόνος:3 λεπτά για κάθε ανθρωπάκι)
β. Να γράψεις την "αυτοπεριγραφή" σου, δηλαδή, χωρίς όμως να το προσδιορίζει άμεσα η εκφώνηση, να πεις λίγα θετικά και αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου.(χρόνος:10 λεπτά)
α. Να σχεδιάσεις με μολύβι 1 άντρα και 1 γυναίκα, όπως εσύ τους αντιλαμβάνεσαι (χρόνος:3 λεπτά για κάθε ανθρωπάκι)
β. Να γράψεις την "αυτοπεριγραφή" σου, δηλαδή, χωρίς όμως να το προσδιορίζει άμεσα η εκφώνηση, να πεις λίγα θετικά και αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου.(χρόνος:10 λεπτά)
Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω αν στα τεστ εφυιας βαζουν επιπλεον σχηματα. Δηλαδη να ενωσεις γραμμες και να διαλεξεις σχηματα και αλλα τετοια... Ευχαριστω πολυ!
Καλημερα,
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ.
Στα ψυχομετρικά test μας έδωσαν 'ενα χαρτί για διάφορα νοσήματα. Στη τελευταία σελίδα σε μία ερώτηση Έλεγε αν εχείς νοσηλευτει σε νοσοκομείο. Λοιπόν εγώ εβαλα ναι. Πριν 7 χρόνια (δημοτικό πηγαινα τότε) είχα νοσηλευτει για 1 ημέρα επειδη έιχα λιποθυμίσει από ελλειψη σιδήρου.
Παίζει Να με κόψουν απο Ιπτάμενο γι αυτό το λόγο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει σας παρακαλώ.
Στα ψυχομετρικά test μας έδωσαν 'ενα χαρτί για διάφορα νοσήματα. Στη τελευταία σελίδα σε μία ερώτηση Έλεγε αν εχείς νοσηλευτει σε νοσοκομείο. Λοιπόν εγώ εβαλα ναι. Πριν 7 χρόνια (δημοτικό πηγαινα τότε) είχα νοσηλευτει για 1 ημέρα επειδη έιχα λιποθυμίσει από ελλειψη σιδήρου.
Παίζει Να με κόψουν απο Ιπτάμενο γι αυτό το λόγο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν νομιζω γιατι ηταν και στο δημοτικο... Αλλα ουτε το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο ωστε να σε κοψουν.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Δινω αυριο πρωτη μερα ψυχομετρικα. Εχω διαβασει καποια πραγματα και απο εδω αλλα και απο σχετικα βιβλια, παρολαυτα εχω καποιες αποριες:1) ποση ωρα κραταει η ολη διαδικασια; 2) στο τεστ που πρεπει να ζωγραφισουμε κατι ανθρωπακια πρεπει να βαλουμε και ρουχα;(εχω να ζωγραφισω απο το δημοτικο)
3) εχουν βαλει σε κανεναν το τεστακι που δινονται 2-3 σχηματα και σου ζηταει να βρεις το επομενο;
3) εχουν βαλει σε κανεναν το τεστακι που δινονται 2-3 σχηματα και σου ζηταει να βρεις το επομενο;
Φίλε Κοτσαρίκο,1) τη πρώτη μέρα ξεμπερδεψα στις 9:30, δηλαδή περίπου 1:30 ωρα παίρνει.
2) Αμα θέλεις μπορείς, για να δίνεις εμφαση στο επαγγελμα του ατόμου που έχεις ζωγραφίσει
2) Αμα θέλεις μπορείς, για να δίνεις εμφαση στο επαγγελμα του ατόμου που έχεις ζωγραφίσει
Σημερα εδωσα πρωτη μερα ψυχομετρικα στην ΣΣΑΣ.
Μας ειπαν να ζωγραφισουμε μια ανθρωπινη μορφη και μας εδωσαν 3 λεπτα για να το κανουμε.
Μετα μας ειπαν να ζωγραφισουμε να ανθρωπινη μορφη του αντιθετου φιλου.
ΔΕΝ μας ειπαν να γραψουμε τι επαγγελμα πιστευουμε οτι ασκει η καθε φιγουρα.
Στο αλλο φυλλο μας ειπαν να κανουμε την αυτοπεριγραφη μας. Συντομα και περιεκτικα μας ειπαν. Καλα τα πηγα αλλα λογω αγχους στην αυτοπεριγραφη δεν μιλησα καθουλου για την οικογενεια μου (αν εχω αδερφια κτλ). Αυριο η συνεντευξη... Αντε να δουμε...
Μας ειπαν να ζωγραφισουμε μια ανθρωπινη μορφη και μας εδωσαν 3 λεπτα για να το κανουμε.
Μετα μας ειπαν να ζωγραφισουμε να ανθρωπινη μορφη του αντιθετου φιλου.
ΔΕΝ μας ειπαν να γραψουμε τι επαγγελμα πιστευουμε οτι ασκει η καθε φιγουρα.
Στο αλλο φυλλο μας ειπαν να κανουμε την αυτοπεριγραφη μας. Συντομα και περιεκτικα μας ειπαν. Καλα τα πηγα αλλα λογω αγχους στην αυτοπεριγραφη δεν μιλησα καθουλου για την οικογενεια μου (αν εχω αδερφια κτλ). Αυριο η συνεντευξη... Αντε να δουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες