Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας
Και αν καποιος κανει το αντιθετο, τι γινετε; Του λενε συγγνωμη που σε αυτοκτονησαμε αλλα ησουν βλακας;

Σημερα ηταν η 2η μερα των ψυχοτεχνικων εξετασεων (ομαδικη και ατομικη συνεντευξη) στην ΣΣΕ, για την βαρδια μου. Μπαινω στην αιθουσα, και με κρατανε για 10 λεπτα, ρωτωντας με διαφορες ερωτησεις, οι οποιες ηταν μια αναμιξη ηθικης και προσωπικοτητας (πιο δυσκολες απο των αλλων παιδιων). Ενω τις απανταω ωραια και καλα (χωρις να διατυπωνω ακραιες αποψεις και ιδεολογιες), βλεπω σημερα το απογευμα την λιστα των επιτυχοντων στις ψυχοτεχνικες εξετασεις και μενω καγκελο : Δεν βλεπω το ονομα μου. Μεχρι τωρα, ψαχνω να βρω τον λογο που ''κοπηκα'' απο τις ψυχοτεχνικες, διοτι δεν φανηκε η επιτροπη να κανει μορφασμους, την ωρα που τους μιλαγα και οι περισσοτεροι απο την επιτροπη συμφωνουσαν με τις ιδεες μου. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης : Εχω δικαιωμα να κανω ενσταση για την αποφαση της επιτροπης ή ειμαι καταδικασμενος; Σας ευχαριστω.
Ναι φίλε μπορείς να κάνεις ένσταση αλλά δεν νομίζω να αλλάξει το αποτέλεσμα...
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Μπορει καποιος να πει τι γινετε με αυτο που λενε πεσε απο το παραθυρο?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Η παραπληροφορηση στο φουλ
τι παραθυρα και βλακειες
ειναι λιγο πολυ οπως τα ειπε ενα παιδι
πας για ομαδικη συζητηση
μετα προβλημα (ατομικα και ομαδικα) και μετα συνεντευξη
την πρωτη μερα στο εντυπο που συμπληρωνεις τα εχει Κιολας
"ελεγχο αλεξιπτωτιστη απο το παραθυρο" δεν εχει
μην τρομαζετε τα παιδια γιατι και εγω μεχρι να δωσω (χτες τελειωσα) ψαρωνα με το σχολιο του καθενος π λεει οτι του κατεβηκε και αγχωνομουν αδικα
τι παραθυρα και βλακειες
ειναι λιγο πολυ οπως τα ειπε ενα παιδι
πας για ομαδικη συζητηση
μετα προβλημα (ατομικα και ομαδικα) και μετα συνεντευξη
την πρωτη μερα στο εντυπο που συμπληρωνεις τα εχει Κιολας
"ελεγχο αλεξιπτωτιστη απο το παραθυρο" δεν εχει
μην τρομαζετε τα παιδια γιατι και εγω μεχρι να δωσω (χτες τελειωσα) ψαρωνα με το σχολιο του καθενος π λεει οτι του κατεβηκε και αγχωνομουν αδικα
Κατ αρχην σε ρωτανε σε ολους τα ιδια πραγματα για τους γνωστους λογους (βισματα). Διαβασε τα παραπανω και ενημερωσου σωστα.
-
- Υπολοχαγός
Να ενημερωθω απο ποιον; Τον καθε ασχετο που δεν εχει την ντροπη να μην λεει οτι του κατεβαινει και αγχωθει 17αρηδες και 18ρηδες χωρις λογο;
ομαδα 100 στην ευελπιδων ειμουν
παραθυρα και βλακειες
αλλος πρεπει να ενημερωθει και να μη λεει στα παιδια του κοσμου οτι "νομιζει" και οτι "Ακουσε"
Και παρεπιπτωντος στην συνεντευξη τον καθεναν αλλα των ρωτουσαν αν εξαιρεσουμε τα βασικα (απο που εισαι και γιατι πας στρατο)
ομαδα 100 στην ευελπιδων ειμουν
παραθυρα και βλακειες
αλλος πρεπει να ενημερωθει και να μη λεει στα παιδια του κοσμου οτι "νομιζει" και οτι "Ακουσε"
Και παρεπιπτωντος στην συνεντευξη τον καθεναν αλλα των ρωτουσαν αν εξαιρεσουμε τα βασικα (απο που εισαι και γιατι πας στρατο)
Σαφεστατα και αλλα ρωτουν στον εναν και αλλα στον αλλο. Αλλα εσυ απ οτι καταλαβα αμφισβητεις τα λεγομενα μου. Δεν εχω λογο να σου πω ψεματα γιατι και ο δικος μου γιος ειναι στην 709 σειρα και ξςκινα στις 8/7. Σου λεει κατι αυτο; Αυτο με το παραθυρο το ρωτησαν σε συναθλητη του γιου μου που ηταν στην 701 σειρα στη σ. Σ. Α. Σ. Στη θεσσαλονικη. Εσυ μαλλον εξεταστηκες Αθηνα. Εξ αλλου 100 σειρα στη σ. Σ. Α. Σ. Δεν υπαρχει στο προγραμμα της. Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος;
-
- Υπολοχαγός
Το οτι εγω εχω ηδη τελειωσει; Λεει κατι; Λεει κατι;
μην λεμε βλακειες
και εγω εχω φιλους τα τελευταια χρονια
αυτα ειναι φαντασιες του καθενος
μην λεμε βλακειες
και εγω εχω φιλους τα τελευταια χρονια
αυτα ειναι φαντασιες του καθενος
Τελικα ομως δεν απαντας σε οτι σε ρωταω. Λες μονο οτι εχεις φιλους. Δεν απαντας. Μαλλων δεν εχεις φιλους αλλα δοντι χρυσε μου. Γι αυτο και δε λες τι ακριβως σε ρωτησαν. Μηπως σε ρωτησαν ποια ειναι η πρωτευουσα της Ελλαδας; Γιατι υποθηκε και αυτο. Η ποσες ριγες εχει η Ελληνικη σημαια; Στα βισματα κανουν αλλες ερωτησεις στους κανονικους αλλες. Δε ς ενημερωσε κανεις; Ευχομαι να εχεις τα μορια και να περασεις. Αλλα στην ευελπιδων δε χρειαζονται και πολλα μορια οπως στη σ. Σ. Α. Σ. Ετσι εισαι τυχερος ας πουμε.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Το ότι ισχύει το βύσμα στα ψυχοτεχνικά είναι γνωστό αλλά νομίζω ότι του δίνουμε περισσότερη σημασία από ότι πρέπει. Σημασία έχει να πιάσεις τα απαιτούμενα μόρια. Αυτοί που αποτυγχάνουν στα ψυχοτεχνικά είναι απειροελάχιστοι.
-
- Υπολοχαγός
-Οι πεζικαριοι πολεμανε ολοι οι αλλοι τους υποστηριζουν
-απανταω σε ερωτησεις οσων ειμαι υπολογος ή που με πειθουν να απαντησω
-τι βυσμα... Αμα εισαι ανισσοροπος κοβεσαι εμας κοψανε 3 απο τους 85 που πηγαμε πρεπει να εχεις καλο στον εγκεφαλο ή να εχεις οντως καποιο προβλημα που τοτε δεν νομιζω να πας στρατο απο θεληση ουτως ή αλλως
-το οτι εχω φιλους παει στο γεγονος οτι ακουω ενα σωρο βλακειες χωρις υποσταση και κολλαει για τους αργους να το καταλαβουν μονοι τους
οτι σε μενα (φετος) δεν ρωτανε τετοιες βλακειες στους φιλους μου που ηταν τις 2 προηγουμενες χρονιες δεν ρωτανε τετοιες βλακειες... Ε ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΤΕ;
-στην ΣΣΑΣ δεν τους παιρνουν με τοσα μορια επειδη ειναι πιο αξιοι αλλα οταν η ΣΣΕ παιρνει 200 η ΣΝΔ 100 και η ΣΣΑΣ παιρνει απο ολα τα τμηματα 80 μαζεμενους
αν παιρνεις 80... Και σκουπιδιαριδες να επαιρναν 19000 θα ηταν η βαση
ωστοστο οτι το μηχανικο και οι διαβιβασεις της ΣΣΕ πανε οι πολλοι πολυτεχνειο μετα στο 5ο ετος... Πιστευω σπαει αμφιβολιες περι ανισοτητας
τελος παντων εγω δεν ειμαι κανας μικροψυχος να συγκρινω τις σχολες
ο καθενας εχει το ρολο του και ολοι ειναι απαραιτητοι
στη τελικη ο αμοιρος ο φανταρακος κανει το χοντρο εργο
-τι βυσμα... Αμα εισαι ανισσοροπος κοβεσαι εμας κοψανε 3 απο τους 85 που πηγαμε πρεπει να εχεις καλο στον εγκεφαλο ή να εχεις οντως καποιο προβλημα που τοτε δεν νομιζω να πας στρατο απο θεληση ουτως ή αλλως
-το οτι εχω φιλους παει στο γεγονος οτι ακουω ενα σωρο βλακειες χωρις υποσταση και κολλαει για τους αργους να το καταλαβουν μονοι τους
οτι σε μενα (φετος) δεν ρωτανε τετοιες βλακειες στους φιλους μου που ηταν τις 2 προηγουμενες χρονιες δεν ρωτανε τετοιες βλακειες... Ε ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΤΕ;
-στην ΣΣΑΣ δεν τους παιρνουν με τοσα μορια επειδη ειναι πιο αξιοι αλλα οταν η ΣΣΕ παιρνει 200 η ΣΝΔ 100 και η ΣΣΑΣ παιρνει απο ολα τα τμηματα 80 μαζεμενους
ωστοστο οτι το μηχανικο και οι διαβιβασεις της ΣΣΕ πανε οι πολλοι πολυτεχνειο μετα στο 5ο ετος... Πιστευω σπαει αμφιβολιες περι ανισοτητας
Τα οσα λες δεν εχουν δυστυχως συνοχη μεταξυ τους. Μονο η τελευταια φραση σου βγαζει νοημα.
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
όντως δεν έχουν συνοχή,
επίσης μιλάς για φίλους τις 2 προηγούμενες χρονιές
δες από τις ιστοσελίδες των σχολών, αν θες ΑΣΕΙ μόνο, και δες φέτος μόνο πόσοι έχουν δηλώσει. ότι βγάλεις, επι τρία, για να βγάλεις στο περίπου πόσοι δώσανε τις 2 προηγούμενες χρονιές και φέτος. από όλους αυτούς, είναι αδύνατο οι φίλοι σου να είναι τόσοι, ώστε το ποσοστό να είναι αντιπροσωπευτικό για το σύνολο των υποψηφίων. Ακόμη, δεν νομίζω να είναι διασκορπισμένοι όλοι αυτοί οι φίλοι σου σε όλα τα ΑΣΕΙ. και να είναι, είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να βγει σίγουρο αποτέλεσμα
στο κάτω κάτω τα ψυχομετρικά, δεν είναι αθλήματα, κάνουν όλοι τα ίδια οπότε οκ, αλλά βλέπουν πρώτα αυτό που έδωσες την πρώτη μέρα, και μετά περνάς, οπότε μπορεί να διαμορφώνονται οι ερωτήσεις κατάλληλα. εκτός και αν έχεις τελειώσει καμια σχολή ψυχολογίας ή του ΣΣΑΣ, και είσαι 100% σίγουρος πως δεν ρωτάνε τέτοια
επίσης μιλάς για φίλους τις 2 προηγούμενες χρονιές
δες από τις ιστοσελίδες των σχολών, αν θες ΑΣΕΙ μόνο, και δες φέτος μόνο πόσοι έχουν δηλώσει. ότι βγάλεις, επι τρία, για να βγάλεις στο περίπου πόσοι δώσανε τις 2 προηγούμενες χρονιές και φέτος. από όλους αυτούς, είναι αδύνατο οι φίλοι σου να είναι τόσοι, ώστε το ποσοστό να είναι αντιπροσωπευτικό για το σύνολο των υποψηφίων. Ακόμη, δεν νομίζω να είναι διασκορπισμένοι όλοι αυτοί οι φίλοι σου σε όλα τα ΑΣΕΙ. και να είναι, είναι σίγουρο πως δεν μπορεί να βγει σίγουρο αποτέλεσμα
στο κάτω κάτω τα ψυχομετρικά, δεν είναι αθλήματα, κάνουν όλοι τα ίδια οπότε οκ, αλλά βλέπουν πρώτα αυτό που έδωσες την πρώτη μέρα, και μετά περνάς, οπότε μπορεί να διαμορφώνονται οι ερωτήσεις κατάλληλα. εκτός και αν έχεις τελειώσει καμια σχολή ψυχολογίας ή του ΣΣΑΣ, και είσαι 100% σίγουρος πως δεν ρωτάνε τέτοια
-
- Υπολοχαγός
billaras έγραψε:-Οι πεζικαριοι πολεμανε ολοι οι αλλοι τους υποστηριζουν
για οσους δεν τελειωσαν δημοτικο οντως δεν εχουν
αλλα το forum ειναι προφορικος λογος... Δεν περιμενα να κανω μαθημα συντακτικου... Αλλα θεληση υπαρχει
8α το πω βημα βημα απλα ελληνικα
-απαντω σε ανωτερους μου... Αν δεν εισαι, πεισε με να σου απαντησω
-δεν παιζει στα ψυχοτεχνικα το βυσμα γιατι δεν σε κοβουν ουτως ή αλλως εκτος αν εχεις οντως προβλημα... Και αν εχεις τετοιο προβλημα δεν θα πηγαινες οικιοθελως στρατο
-εχω φιλους τα 2 τελευταια χρονια... Και πηγα και εγω αρα ξερω οτι στα 3 τελευταια χρονια αυτα που ζηταει οι επιτροπη ειναι τα ιδια και ειναι αυτα που γνωριζω
-μετα απανταω στην ηλιθια μομφη επειδη η ΣΣΕ εχει πιο χαμηλη βαση οτι ειναι κατωτερη
και ενημερωνω οτι η στρατιωτικη εκπαιδευση της ΣΣΑΣ ειναι σε επιπεπο φανταρου απλα σπουδαζουν και μενουν στο στρατοπαιδο, η διαφορα στη βαση οφειλεται στον αροθμο που παιρνει η καθε σχολη
και στρατιωτικους σκουπηδιαριδες να ειχαμε σχολη... Αν επαιρνε 5 θα ειχε βαση 19300
τελος το επιπεδο της ΣΣΕ φαινεται οτι μετα απο αυτην πας σε διετη σχολη στρατου και μετα μπαινεις στο ΕΜΠ 5ο εξαμηνο
αρα οτι ΣΣΑΣ> ΣΣΕ καμια σχεση ειναι 2 στρατιωτικες σχολες by far ανωτερη σε στρατιωτικο και μονο επιπεδο η ΣΣΕ και δεν μπορουν να συγκριθουν ακαδημαικα γιατι ειναι ασχετες
το τελευταιο με τους φανταρους ηταν οντως ασχετο
Τωρα ακουω αλλη αφορμη ως ελλειψη επειχειρηματων
Βεβαια το γεγονος ειναι ενα
ηρθε μια γυναικα που δεν ξερεις τιποτα επι του θεματος απο οτι ακουσε απο γνωστους και ραδιο αρβυλα
να πει πραγματα που δεν στεκουν και στην τελικη δεν ειναι αληθεια
κανεις δεν σου λεει να καβαλησεις παραθυρο
ουτε κατι που ακουσα αλλου να κουβαλας 2 κουβαδες νερο γυρω γυρω
αν κανεις επιμενει παει στην ΣΣΕ
βλεπει την λιστα τον επιτυχοντων της ομαδας 100 και μας παιρνει ολους τηλεφωνο να δουμε
το σκεπτικο ειναι ενα
λετε βλακειες
τρομαζετε κοσμο και μετα λετε ενα σωρο δεν θα πω τη λεξη για να βγειτε απο τη θεση "δεν απαντας, δεν εχεις συνοχη, δεν εχεις λεξιλογιο, πολυ brutal"
δεν γραφω stylish sorry κιολας
αλλα γραφω απλες προτασεις συντομες
οποιος εχει κανει συντακτικο και ξερει τα Υ Ρ Α μια χαρα θα ειναι

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες