Μισθοί Αξιωματικών και Υπαξιωματικών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από PETER.D »

Δεν με καταλαβες δεν ειπα κατι τετοιο απλως τονισα πως ουτε οι υπολοιποι εχουν το δικαιωμα να επιτιθονται στα στελεχοι οταν αυτα παραπονιουνται για τις κακες συνθηκες εργασιας και τα δικαιωματα τους. Γιατι ολοι λενε οτι αυτο ηθελες καλα να παθεις εγω σου ειπα οτι ακριβος αυτο μπορουμε να πουμε και για οποιον αλλον παραπονιεται για την δουλεια του... Δεν προσβαλα κανεναν ολοι για ενα κομματι ψωμι και για ενα ανεκπληρωτο ονειρο πολεμαμαι σε αυτη την ζωη.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ετσι οπως τα λες στο επομενο μνμ ενταξει και εγω την πατριδα μου υπηρετω οχι το χρημα... Καθενας ειναι αξιος για την μοιρα του... Οσο για τον μπερε στο ευχομαι να τον παρεις και να τον φορεσεις με υπερηφανεια οπως και εμεις ελπιζουμε στο κοντινο μελλον... Οσο για το κλισε που λεν οτι επελεξες να πας στρατο καλα να παθεις αυτο ισχυει και για τον καθε μαμακα που κλαιγετε οτι ειναι ανεργος η οτι τον πληρωνουν χαμηλα... Ο καθενας κοιματε οπως εχει στρωσει και χωρις χρηματα κατω απο το μαξιλαρι...
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από POLITHS »

dimitris mak έγραψε:Δεν παυει να ειναι δημοσιο ομως... ! Και εκτος απο αυτους που ειναι στις ειδικες δυναμεις δεν γνωριζω κανεναν στρατιωτικο να κουραζεται ουτε να παιζει την ζωη του κορονα-γραμματα. Οσο για τα χρηματα σπουδαστες ειναι. Τι 300 τι 140. Αλλοι ξεσκηζοντε στην δουλεια για να τα βγαλουν.
δημοσιο; Χαχαχα ναι εγω παω για δουλεια στις 8 στις 10 βγαινω για καφε και σχολαω στις 13 πλακα κανεις φιλε μου το οτι εχεις εξασφαλισει ενα μηνιατικο δεν σημαινει οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος και μονιμοτητα δεν υπαρχει στον στρατο καθως σε περιπτωση ποινων κακων αξιολογησεων και Αλλαγης σωματικης ικανοτητας λογω καποιου ατυχηματος η λογω καποιου ξαφνικου προβληματος υγειας σε αφηνει ξεκρεμαστο σε αντιθεση με τον υπολοιπο δημοσιο τομεα που ολοι ειναι καλυμενοι και βολεμενοι οτι και αν γινει και τελος αν και ανηκω στις ειδικες δυναμεις υπαρχουν και αλλοι συναδελφοι που καθημερινα κινδυνευουν στον στρατο οπως πυροτεχνουργοι χειριστες ελικοπτερων ναρκαλιευτες και αλλοι φιλε μου για οποιον ξερει τα πραγματα απο μεσα και τα ζει γνωριζει οτι ο θεος μας φυλαει και τα ατυχηματα παντα καταληγουν με ελαφρους τραυματισμους και καλως φυσικα μενουν μεσα στα πλαισια της μοναδας αυτα. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα υπαρχουν και θεσεις και ειδικοτητες στον στρατο που ειναι τουφα αλλα και αυτοι καποια δουλεια κανουν ολοι ειναι χρησιμοι Καλη σας ημερα
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από PETER.D »

Συμφωνω απολυτος μαζι σου φιλε μου. Ευγε!
Σταυρος

Δημοσίευση από Σταυρος »

Να ρωτισω κατι τελευταιο. Ο αρχικος μισθος ενος στυατζη ποσος ειναι περιπου και καθε ποσα χρονια ''ανεβαινει''; Ρωταω διοτι εχουν γινει πολλες περικοπες στο δημοσιο και οι προηγουμενες απαντησεις στις πρηγουμενες σελιδες του φορουμ αναφερονται σε μισθους που ισχυαν το 2009 ... Τωρα ζουμε εποχες Δ. Ν. Τ δυστυχως...
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vessty »

Ενας φιλος μου που υπηρετησε Λημνο και εκει υπαρχει μοναδα ουκαδων που ειπε οτι ρωτησε για το μισθο τους και του ειπαν οτι εξαρταται και απο το ποσες φορες βουτανε στη θαλασσα αλλα γενικα γυρω στα 2500-3000Ε. Ισχυει?
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Spakon »

Ξέρει κανεις πόσος είναι ο μισθός για το στρατιωτικό γιατρό και πόσο το οικονομικό βοήθημα που παίρνουν Στα 6 χρόνια της φοίτησης στο Ιατρικό ΣΣΑΣ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

Spakon έγραψε:Ξέρει κανεις πόσος είναι ο μισθός για το στρατιωτικό γιατρό και πόσο το οικονομικό βοήθημα που παίρνουν Στα 6 χρόνια της φοίτησης στο Ιατρικό ΣΣΑΣ;

Χρηματικό βοήθημα εντός σχολής

Για το πρώτο ερώτημα τσέκαρε προηγούμενες σελίδες
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Spakon »

Οι πίνακες Για τους μισθούς των στρατιωτικών στη σελίδα 5 ισχύουν για όλες τις ειδικότητες; Π. Χ. Ένας σσασίτης γιατρός και ένας στα όπλα ΣΣΕ παίρνουν τον ίδιο μισθό, εφόσον έχουν ίδιο βαθμόΕικόνα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Greek_Army »

Spakon έγραψε:Οι πίνακες Για τους μισθούς των στρατιωτικών στη σελίδα 5 ισχύουν για όλες τις ειδικότητες; Π. Χ. Ένας σσασίτης γιατρός και ένας στα όπλα ΣΣΕ παίρνουν τον ίδιο μισθό, εφόσον έχουν ίδιο βαθμόΕικόνα;

Σου φαίνεται κάτι περίεργο;
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Spakon »

OΚ απλά δε το 'ξερα

loxias

Δημοσίευση από loxias »

Επειδη πολλοι δεν ξερουν... ακου εδω λοιπον να μαθεισ... ο μισθος ενος λοχια μολις βγει απο τη σχολη ειναι γυρω στα 880 ευρω... καποια συν ειναι οταν πας παραμεθοριο γυρω στα 120 ευρω... αυτα... οι υπηρεσιες δεν πληρωνονται μονο αν κανεις υπηρεσια κυριακη η σε δημοσια αργια και η ημερησια αποζημιωση εινα 13,50 ευρω.
Rafael
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: Πολεμικη Αεροπορια

Δημοσίευση από Rafael »

Καλησπερα σε ολους.Πριν απο λιγη ωρα ειχα μια εντονη συζητηση με εναν φιλο μου του οποιου ο μπαμπας ειναι αγροτης για τους μισθους των στρατιωτικων... Εσας πια ειναι η γνωμη σας; Ειναι υπερβολικα υψηλοι οι μισθοι με βαση τα σημερινα δεδομενα; Θεωρειται προνομιουχους τους στρατιωτικους και Θεους εναντι αυτων που εχουν δικια τους επιχειρηση που δεν παει καλα;

Μου ελεγε οτι εχουμε υπερβολικο αριθμο στρατιωτικων και οτι πρεπει να Γινουν τεραστιες περικοπες στους μισθους τους... Ελεγε οτι ολοι πλουτιζουνε και κελβουν μετα... Του λεω εχεις δει κανενα στρατιωτικο με βιλα; Λεει Οχι! Αλλα ειναι 1002 ! ... Κι εγω παντρευτικα την κορη του τζακ νορρις...

kyr_7
Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος

Δημοσίευση από kyr_7 »

Τα παιδια παλευουν και αγωνιζονται να μπουν και ανταπεξελθουν στο στρατο για ενα χιλιαρικο
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πίνακας με τις νέες περικοπές στις αποδοχές των στρατιωτικών (Πηγή: Onalert.gr )
Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες