Μισθοί Αξιωματικών και Υπαξιωματικών

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

dimitris mak έγραψε:Την αληθεια λεει ο ανθρωπος! Και υπαρχουν πολλοι που μπαινουν γ'αυτο το λογο στις στρατιωτικες σχολες... ! Προδοτες-ρουφιανοι... Μια ζωη το βολεμα κοιτατε και θα κοιτατε... Αχ ΕΛΛΑΔΑ...

140 ειναι περιπου. Εικόνα

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν παυει να ειναι δημοσιο ομως... ! Και εκτος απο αυτους που ειναι στις ειδικες δυναμεις δεν γνωριζω κανεναν στρατιωτικο να κουραζεται ουτε να παιζει την ζωη του κορονα-γραμματα. Οσο για τα χρηματα σπουδαστες ειναι. Τι 300 τι 140. Αλλοι ξεσκηζοντε στην δουλεια για να τα βγαλουν.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ο μισθος καθε μηνα μπαινει κατω απο το μαξιλαρι...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Εγω εκανα μια παρατηρηση! Το εαν πρεπει η οχι να πληρωνονται τοσο η καθολου δε με αφορα! Αιντες.
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σε αφορα γιατι αν αυριο μεθαυριο μπεις! Θα τα παιρνεις και μπορει να κανεις και παραπονα κιολας!
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Το βοηθημα αυτο δεν φτανει ουτε για το ενοικιο (160 για ΑΣΕΙ και 140 για ΑΣΣΥ). Μην ξεχνατε οτι την ωρα που στα αλλα πανεπιστημια οι φοιτητες κωλοβαρανε, οι ενστολοι φοιτητες τρωνε τα καλυτερα τους χρονια σε σκοπιες.
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από PETER.D »

Ασε που αυτα τα λεφτα ειναι δικα μας επειτα που θα βγουμε στο επαγγελμα και θα πληρωνομαστε κανονικα θα εχουμε καποιες κρατησεις (αυτα τα λεφτα δηλαδη) και αν νομιζεις οτι ολοι οι στρατιωτικοι καθονται τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου για πανε να δεις αυτους που κανουν καριερα στις ειδικες δυναμεις τη τραβανε και ποσα πληρωνονται για ολα αυτα... Τα στελεχοι του δικου μας στρατου πληρωνονται το 1/4 των χρηματων που παιρνουν στις αλλες χωρες... Και παντα να θυμαστε οτι γινονται πραγματα μεσα στον στρατο που κανεις δεν ξερει και κανεις δεν προκειτε να μαθει (παντα για τις ειδικες δυναμεις. Τιμη και δοξα σε αυτα τα παιδια)
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από PETER.D »

Ακομα να ξερετε πως και αυτα που τραβανε οι δοκιμοι στις στρατιωτικες σχολες δεν βγαινουν παραεξω... Υπαρχει κανονας πως καθετι το οποιο μπορει να επηρρεασει την ακεραιοτητα της σχολης απαγορευεται να διαδιδετε απο τους μαθητες της. Χωρις να λεω οτι γινονται υπερβολικα πραγματα για να μην παρεξηγηθω.

Υ. Γ.
υπαρχουν πολλα παιδια τα οποια λαχταρουν οσο τιποτε αλλο να μπουν μεσα στις σχολες για αυτο μην τα βαζουμε ολα σε ενα σακι... Δεν ειναι ολοι ιδιοι. Καποιοι ξερουν πως απο την πρωτη στιγμη δινουν χωρις δισταγμο την ζωη τους για την πατριδα οπως οι ιδιοι την αντιλαμβανονται αυτην την εννοια...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από yandr »

TΗν κατάργηση των εισφορών των εν ενεργεία στρατιωτικών στις Ενώσεις Αποστράτων αποφάσισε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών. Επρόκειτο για ένα πάγιο αίτημα των εν ενεργεία στρατιωτικών καθώς ουσιαστικά υποχρεούνταν να συνεισφέρουν στις Ενώσεις Αποστράτων χωρίς να έχουν και ανάλογα οφέλη.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 του νόμου 3943/2011, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καταργούνται τα όσα προβλέπονταν στο Νομοθετικό Διάταγμα 1171/1972. Σύμφωνα με αυτά,οι ανώτατοι αξιωματικοί υποχρεούνταν να καταβάλλουν εισφορά 1,5% και οι λοιποί αξιωματικοί και ανθυπασπιστές εισφορά 1% (επί του βασικού μισθού) στις Ενώσεις Αποστράτων.

Οι εισφορές αυτές παρακρατούνταν από τον μισθό Ιανουαρίου κάθε έτους και παρά το γεγονός ότι σε απόλυτους αριθμούς αντιστοιχούσαν σε μικρό ποσό κατ' άτομο, το συνολικό ποσό που εισέπραττε κάθε Ένωση Αποστράτων ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες εκτιμήσεις, μόνο η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού έχει αποθεματικό που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η κατάργηση των εισφορών ήταν ένα από τα βασικά αιτήματα του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), ο οποίος έχει επανειλημμένως αναφερθεί στις αδικίες των Ενώσεων Αποστράτων εις βάρος των ενεργεία αξιωματικών αλλά για τις αντιδημοκρατικές, όπως τις έχει χαρακτηρίσει, διαδικασίες εκλογής των προέδρων των Ενώσεων αυτών.

in.gr
Δεν είναι και κανένα τεράστιο ποσό, αλλά σε βάθος χρόνου συγκεντρώνεται...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

1) Βασιλη μπορει να το κωλοβαρανε αλλα μπηκαν σε μια σχολη γιατι τους αρεσει οχι για το βολεμα. Επιλογη ειναι του καθενος τι θα κανει, σε ποια σχολη θα μπει.2) Πετρο που λες οτι τα λεφτα ειναι δικα μας, καποιες κρατησεις γινοντε. Ο μισθος ειναι δεδομενος καθε μηνα! Δεν σε χαρακτηρισα! Αν ξερεις να διαβαζεις εχω ξεχωρισει τα στελεχοι των ειδικων δυναμεων! Δεν εχεις τον ιδιο βασικο μισθο με αλλες χωρες... Σε ολα τα επαγκελματα οποτε γιατι να αλλαξει στο επαγκελμα του στρατιωτικου.

Και τελος να ξαναπω οτι επιλογη ειναι του καθενος σε ποια σχολη θα μπει... ! Το κακο ειναι να μπαινει για το βολεμα... Ανθρωπος που τα ονειρα του ειναι το βολεμα και τα χρηματα δεν ειναι ανθρωπος. Εγω που αγαπαω οσο τιποτα αλλο την πατριδα μου και τον στρατο στεναχωριεμαι που βλεπω τετοια ατομα να μπαινουν σε στρατιωτικες σχολες. Δεν πειραζει ομως εγω τον πρασινο μπερε θα τον φορεσω και θα τον υπηρετω για παντα... Οι αλλοι ας εχουν για αξιες και ιδανικα την καλοπεραση!

Vakas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vakas »

Φιλε μου οπως σου ειπανε αρχικος μισθος ειναι οντως 800 ευρο αλλα αν σου κατσει και διλοσεις να πας σε κανενα κοσοβο ειναι 6μινο 18 χιλιαρικα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πανω απο 18 ειναι φιλε! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Θελει βυσμα ομως! Τωρα ζητανε ατομα για κοσοβο. Νομιζω ομως οτι τελειωσε ο χρονος για τις δηλωσεις...
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από PETER.D »

Ετσι οπως τα λες στο επομενο μνμ ενταξει και εγω την πατριδα μου υπηρετω οχι το χρημα... Καθενας ειναι αξιος για την μοιρα του... Οσο για τον μπερε στο ευχομαι να τον παρεις και να τον φορεσεις με υπερηφανεια οπως και εμεις ελπιζουμε στο κοντινο μελλον... Οσο για το κλισε που λεν οτι επελεξες να πας στρατο καλα να παθεις αυτο ισχυει και για τον καθε μαμακα που κλαιγετε οτι ειναι ανεργος η οτι τον πληρωνουν χαμηλα... Ο καθενας κοιματε οπως εχει στρωσει και χωρις χρηματα κατω απο το μαξιλαρι
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εισαι λιγο ακραιος φιλε! Δεν μπορεις να χαρακτηριζεις ετσι ανρθωπους, με τετοιες λεξεις. Το οτι επελεξαν να κανουν επαγκελματα που δεν τους εξασφαλιζουν οτι ο στρατος και η αστυνομια και γενικα το δημοσιο δεν σημανει οτι πρεπει να τους βριζουμε κιολας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες