Μειωμένη στρατιωτική θητεία

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kappa »

11 συναπτα ετη μονιμης διαμονης (με καποιο συμβολαιο στο ονομα σου, ας ειναι και ηλεκτρικου ρευματος)

η

7 συναπτα ετη εργασιας

νομιζω δηλαδη Εικόνα
Mike
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Mike »

Σωστα τα λες. Υπαρχουν και υποπεριπτωσεις, σε περιπτωση που καποια απο τα 11 χρονια ησουν ανηλικος, αλλα ναι, θες 11 χρονια ή 7 χρονια εργασιας.
Xloup

Δημοσίευση από Xloup »

Διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες και απλα θα ηθελα να επιβεβαιωσω εαν καταλαβα σωστα.Ο καλυτερος μου φιλος μολις βρηκε δουλεια με ετησια συμβαση στον Καναδα. Κανονικα πρεπει να παει στρατο τον Μαρτιο του 2013. Προφανως θα βγει ανυποτακτος εξωτερικου. Αυτο σημαινει οτι θα υποχρεουται να κανει 6 μηνες θητεια Αφου ειναι κατοικος εξωτερικου απο εδω και περα, ή 9 μηνες οπως ειναι κανονικα η θητεια;

Εαν καποιος ξερει και μπορει να πει με σιγουρια θα τον ευχαριστουσα ιδιαιτερα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διάβαζες λάθος θέμα, τώρα που στο μετέφερα στο σωστό θα διαβάσεις τα ακριβώς από πάνω μηνύματα και θα καταλάβεις
Χloup

Δημοσίευση από Χloup »

Σε ευχαριστω πολυ Greek Army! Εικόνα
Stratigos Giorgos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stratigos Giorgos »

Καλησπέρα σε όλους,

Πριν λίγο καιρό διέκοψα την αναβολή μου και κατατάσσομαι με την Α' ΕΣΣΟ του 2013. Οι γονείς μου έχουν φύγει από τη ζωή πριν αρκετά χρόνια. Ο πατέρας μου από πρώτο γάμο είχε ένα τέκνο (γύρω στα 40) με τον οποίο δεν είχα καμία επαφή ποτέ στη ζωή μου (μόνο στην κηδεία του). Εγώ και η αδερφή μου είμαστε τέκνα εκτός γάμου με την αδερφή μου να είναι μεγαλύτερη από εμένα και έγγαμη. Από τη στρατολογία μου λένε διάφορα κάθε φορά. Ξέρετε τι δικαιούμαι (θητεία, τόπος που θα υπηρετήσω). Επίσης το εισόδημά μου είναι πολύ μικρό. Σας ρωτώ γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν έχω καταλάβει κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο, το τεκνό του πατέρα σου από τον πρώτο γάμο ζει;
nikos__21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nikos__21 »

Γεια σας,

εγω που ειμαι ομογενης απο την αλβανια και πηρα πριν ενα μηνα την ελληνικη υπηκοοτητα θα φοιτησω κανονικα 9 μηνες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikos__21 έγραψε:Γεια σας,

εγω που ειμαι ομογενης απο την αλβανια και πηρα πριν ενα μηνα την ελληνικη υπηκοοτητα θα φοιτησω κανονικα 9 μηνες;

Πριν γράψουμε κάτι ψάχνουμε να δούμε αν υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο η αν έχει ξανά ειπωθεί στο παρελθόν.

Διάβασε το άρθρο
nikos__21
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos__21 »

Greek_Army έγραψε:
nikos__21 έγραψε:Γεια σας,

Πριν γράψουμε κάτι ψάχνουμε να δούμε αν υπάρχει κάποιο σχετικό άρθρο η αν έχει ξανά ειπωθεί στο παρελθόν.

Διάβασε το άρθρο

το εχω διαβασει το αρθρο απλως ειχα ακουσει οτι οσοι περναν την ελληνικη ιθαγενεια με την νεα νομοθεσια του 2010 θα φοιτουσαν κανονικη θητεια.

τεσπα αμα τελικα ισχυει το τριμηνο μπορω εγω να κανω κανονικα 9μηνο; Δεν βλεπω τον λογο να κανω τριμηνη θητεια...

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλημέρα,
Είμαι ο μικρότερος γιος τρίτεκνης οικογένειας με ένα μεγαλύτερο αδερφό και μία μεγαλύτερη αδερφή αλλά ενώ εγώ είμαι 26 ο μεγαλύτερος αδερφός μου είναι 43 με δική του οικογένεια. Ο πατέρας μου είναι ανω των 70 και με 67% αναπηρία. Δικαιούμαι 8μηνης θητείας; Σε άλλες περιπτώσεις φορολογιας κλπ η οικογένειά μου δεν θεωρείται τρίτεκνη καθώς τα αδέρφια μου έχουν δικιές τους οικογένειες. Σε αυτήν τι γίνεται; Διαβασα όλες τις περιπτώσεις στο φόρουμ και δεν βρήκα αντίστοιχη. Τα φώτα σας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία.

Επίσης δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση
NIck

Δημοσίευση από NIck »

Καλησπέρες!Παρουσιάζομαι τον Μάρτη, είμαι πατέρας ενός παιδιού καθώς επίσης και συντηρώ την μάνα μου και την αδερφή μου (αφού ο πατέρας μου είναι εξαφανισμένος) οι οποίες το μόνο εισόδημα που έχουν είναι η σύνταξη της μάνας μου αφού η αδερφή μου σπουδάζει... Σε αυτή την περίπτωση η θητεία μου είναι 6μηνη η 8μηνη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

8 μήνες.
sakatsiki
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από sakatsiki »

Καλησπέρα.
Θα ήθελα σας παρακαλώ μια υπεύθυνη απάντηση απο κάποιον που γνωρίζει.

Είμαι 27 χρονών, ο μόνος γιος στην οικογένεια, έχω μια αδερφή 31 χρονων παντρεμένη με παιδί και οι δυο γονείς μου εχουν πεθάνει.

γνωρίζω οτι υπάγομαι στην κατηγορία:

(2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει.

Υπηρετώ ήδη σχεδόν ενάμιση μήνα, εχω καταθέσει πιστοποιητικά στην στρατολογία και μου χουν πει οτι το δικαιούμαι αλλα δεν εχω παρει καποια απαντηση επισημη οτι εχει εγκριθει (καποιο εγγραφο πχ) και ανησυχώ λογω του οτι πολλοι λενε πραγματα εκει χωρις να γνωρίζουν επακριβώς

η ανησυχία μου ειναι οτι μπορεί να μην γινει δεκτό λόγω του οτι υπάρχει μεγαλύτερη αδερφή.
υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης