Μειωμένη στρατιωτική θητεία
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Φίλε με το ας πούμε και με άσχετα παραδείγματα εγώ δεν κάνω συζητήσεις
Οκ, συγκεκριμένα και σχετικά τότε:
Τρεις μήνες θητεία, λόγω ομογένειας, πόσο θα πάνε;
Τρεις μήνες θητεία, λόγω ομογένειας, πόσο θα πάνε;
-
- Στρατηγός
Greek_Army έγραψε:3
Σε ευχαριστώ πολύ
Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης, αλλά η απάντηση αποτελεί εκτίμηση και όχι βεβαιότητα. Μπορεί να βάλουν και ένα μήνα παραπάνω.
yandr έγραψε:Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης, αλλά η απάντηση αποτελεί εκτίμηση και όχι βεβαιότητα. Μπορεί να βάλουν και ένα μήνα παραπάνω.
Εγώ από την αρχή είπα για τετράμηνο, μιας και η σωστή αναλογική αύξηση θα ήταν να γίνει τόσο (το 1/3 δηλαδή), αλλά μου είπαν τα παιδιά ότι δεν υπάρχει.
-
- Στρατηγός
yandr έγραψε:Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης, αλλά η απάντηση αποτελεί εκτίμηση και όχι βεβαιότητα. Μπορεί να βάλουν και ένα μήνα παραπάνω.
δεν είναι εκτίμηση είναι βεβαιότητα, μέχρι το 2009 που η θητεία ήτανε 12 μήνες δεν υπήρχε 4 μηνη θητεία, η ελάχιστη ήτανε 3 μήνες, τώρα αν αυτό το καθορίζει ο εκάστοτε υπουργός αυτό είναι άλλο θέμα
Γεια σας. Έχω δύο αδερφές και είμαι παντρεμένος με ένα παιδί, πτυχιούχος ιατρικής. Πόσους μήνες θα υπηρετήσω?
-
- Στρατηγός
8 μήνες
Γεια σε ολους! Εχω μια απορία. Θυμήθηκα οτι οταν συμπλήρωσα το Δελτίο Απογραφής ξέχασα να σημειώσω οτι δικαιούμαι μειωμένη θητεία. Θα πρέπει να ξαναπάω απο τη στρατολογική υπηρεσία και να το δηλώσω συμπληρώνοντας νεο δετλίο απογραφής;Mπορώ να πάρω τη ΣΥ ένα τηλέφωνο και να το διορθώσουν ή τώρα πλεον είναι αργά;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Δεν χρειάζεται να το διορθώσεις γιατί πολύ απλά δεν θα σου επιφέρει κάποια αλλαγή.
όταν παρουσιαστείς θα δηλώσεις ότι δικαιούσαι μειωμένη θητεία και θα καταθέσεις τα αντίστοιχα δικαιολογητικά
όταν παρουσιαστείς θα δηλώσεις ότι δικαιούσαι μειωμένη θητεία και θα καταθέσεις τα αντίστοιχα δικαιολογητικά
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
- hraklhs
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδια για 6μηνη θητεια οταν λενε κατοικος εξωτερικου εννοούν αυτην την στιγμη η πρεπει να εισαι πολλα χρονια ξερει κανεις;
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες