Κακή χρήση αναβολής;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Θα πρέπει να ενημερώσεις το στρατολογικό γραφείο που ανήκεις, διότι άλλες αναβολές δίνουν για ΙΕΚ και άλλες για ΤΕΙ/ΑΕΙ, λογικά θα σου επιβληθεί ποινή (90 ευρώ η 1 μήνας πρόσθετη θητεία) λόγω διαγραφής εκτός και αν κάνεις κάποιο κόλπο με την γραμματεία της σχολής σου και πάρεις κάποιο χαρτί ότι φοιτούσες κανονικά
Κακή χρήση αναβολής;
NΑι διαβασα κατι σχετικο, μεχρι τα 24 παει για ιεκ σε θεμα ηλικια δεν εχω προβλημα το προλαβαινω, αυτα τα 90ε τα δινεις τωρα η πριν υπηρετησεις; Απο την στιγμη που μεταγραφομαι γιατι να παρω καποια ποινη, αφου στο τελος θα εχω παει χαρτι με τις γνωσεις που πηρα, μαλλον λογο της διαγραφης το λες, απλα πρεπει να ερθω και σε επαφη με την σχολη μου πρωτα, αν αργησω την ενημερωση στο στρατολογικο γραφειο δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα ε; Αν φαω την ιδια ποινη θα παρω.
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Αυτά τα δίνεις όταν υπηρετείς
αυτό που λες δεν θεωρείται μεταγραφή, δεν αλλάζεις ΤΕΙ/ΑΕΙ αλλά πας σε ΙΕΚ που είναι σε κατώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης, για αυτό και για ΙΕΚ δίνουν μικρότερες αναβολές
για παράδειγμα αν είχες παρατήσει την χ σχολή και γραφόσουν στην Ψ σχολή που είναι στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα
το πρόβλημα λογικά το έχεις ήδη, οπότε είτε ενημερώσεις τώρα είτε αργότερα δεν θα αλλάξει κάτι
αυτό που λες δεν θεωρείται μεταγραφή, δεν αλλάζεις ΤΕΙ/ΑΕΙ αλλά πας σε ΙΕΚ που είναι σε κατώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης, για αυτό και για ΙΕΚ δίνουν μικρότερες αναβολές
για παράδειγμα αν είχες παρατήσει την χ σχολή και γραφόσουν στην Ψ σχολή που είναι στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα
το πρόβλημα λογικά το έχεις ήδη, οπότε είτε ενημερώσεις τώρα είτε αργότερα δεν θα αλλάξει κάτι
Κακή χρήση αναβολής;
Παρακαλω παιδια την βοηθεια σας... Υπηρξα φοιτητης στα τει θεσ/νικης απο το 2005 με αναβολη μεχρι και το 2013... Το 2010 αποφασισα να ακολουθησω μια σχολη στα ιεκ, απο εκει ενημερωθηκα πως δεν μπορω να χρησιμοποιησω τον τιτλο (απολυτηριο λυκειου) για δυο δημοσια ιδρυματα ταυτοχρονα... Ετσι διαγραφηκα οικειοθελως απο τα τει και σε λιγοτερο απο 1 μηνα ξεκινησα τις σπουδες μου σε δημοσιο ιεκ απο το οποιο τελειωσα φετος τον ιουνιο - με πτυχιο - 2010-2012 !
Σημερα ενημερωθηκα απο την στρατολογια πως θελουν χαρτι για στρατολογικη χρηση απο τα τει... Και πως δεν τους ενδιαφερει το ιεκ καθολου...
Απο την στιγμη που ολα αυτα τα χρονια σπουδαζα κανονικα (τα χρονια μου στο τει και στο ιεκ αντιστοιχα) ... Γιατι υπηρξε λογος για κακη χρηση αναβολης απο την γραμματεια της στρατολογιας; Δηλαδη συμφωνα με τα δεδομενα... Απο το 2010 εγω απλα αποφευγω τον στρατο;
Υ. Γ στο χαρτι για στρατολογικη χρηση απο τα τει... Θα αναφερεται απλα οτι το 2005 περασα στα τει θεσ/νικης ή θα αναφερεται επισης και η προοδος μου ολα αυτα τα χρονια... Αρα και η διαγραφη μου ;
Υ. Γ αν τελικα αναφερεται η διαγραφη μου... Μηπως θα ηταν καλο να παω ο ιδιος απο το στρατολογικο γραφειο και να εξηγησω την υποθεση μου... Υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω το προστιμο;
Σημερα ενημερωθηκα απο την στρατολογια πως θελουν χαρτι για στρατολογικη χρηση απο τα τει... Και πως δεν τους ενδιαφερει το ιεκ καθολου...
Απο την στιγμη που ολα αυτα τα χρονια σπουδαζα κανονικα (τα χρονια μου στο τει και στο ιεκ αντιστοιχα) ... Γιατι υπηρξε λογος για κακη χρηση αναβολης απο την γραμματεια της στρατολογιας; Δηλαδη συμφωνα με τα δεδομενα... Απο το 2010 εγω απλα αποφευγω τον στρατο;
Υ. Γ στο χαρτι για στρατολογικη χρηση απο τα τει... Θα αναφερεται απλα οτι το 2005 περασα στα τει θεσ/νικης ή θα αναφερεται επισης και η προοδος μου ολα αυτα τα χρονια... Αρα και η διαγραφη μου ;
Υ. Γ αν τελικα αναφερεται η διαγραφη μου... Μηπως θα ηταν καλο να παω ο ιδιος απο το στρατολογικο γραφειο και να εξηγησω την υποθεση μου... Υπαρχει περιπτωση να γλιτωσω το προστιμο;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Διαγραφή = κακή χρήση αναβολής = 90 ευρώ η 1 μήνας παραπάνω θητείας
εσένα σου έδωσαν αναβολή για ΤΕΙ/ΑΕΙ και όχι για ΙΕΚ, αν έπαιρνες για ΙΕΚ θα σου έδιναν 3 χρόνια, οπότε το πρόστιμο που θα σου επιβληθεί είναι λογικότατο
εσένα σου έδωσαν αναβολή για ΤΕΙ/ΑΕΙ και όχι για ΙΕΚ, αν έπαιρνες για ΙΕΚ θα σου έδιναν 3 χρόνια, οπότε το πρόστιμο που θα σου επιβληθεί είναι λογικότατο
Κακή χρήση αναβολής;
Σ'ευχαριστω καταρχην για την απαντηση... Αλλη μια ερωτηση ομως... Σε περιπτωση που ηθελα μετα την διαγραφη μου απο τα τει να ακολουθησω μια ειδικοτητα σε καποιο ιεκ, αναγκαστηκά θα επρεπε πρωτα να φυγω στρατο ας πουμε; Δεν προβλεπεται νεα αναβολη σε περιπτωση που θελω να σπουδασω κατι αλλο;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Για τις αναβολές υπάρχουν και συγκεκριμένα όρια ηλικίας, για τους σπουδαστές των ΙΕΚ το όριο ηλικίας είναι έως το 24ο έτος ηλικίας
Κακή χρήση αναβολής;
Και παλι ευχαριστω για την αμεση απαντηση... Θα ηθελα σε αυτη την στιγμη να τονισω πως πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με το τι μας λενε απο τις διαφορες γραμματειες σχολων, στρατολογιων κτλ... Γιατι συμφωνα με ενα στρατολογικο γραφειο (δεν θα πω ποιας πολης) δεν θα ειχα κανενα προβλημα με την διαγραφη μου απο την στιγμη που συνεχιζα τις σπουδες μου... Δεν σχολιαζω καν την απαντηση των απο δυο γραμματειες, δυο ξεχωριστων ιεκ πως δεν μπορω να χρησιμοποιησω το απολυτηριο μου για τει και ιεκ ταυτοχρονα, κατι που με οδηγησε στην διαγραφη απο τα τει...
Υ. Γ απο δω και περα τα παντα εγγραφα παιδια...
Υ. Γ και παλι ευχαριστω... Συνεχιστε την καλη δουλεια παιδες !
Υ. Γ θα εχω καποιο θεμα ως προς την θητεια μου; Στρατονομια θελω να μπω...
Υ. Γ επισης ποτε πληρωνω για τον εναν επιπλεον μηνα; Στο στρατολογικο γραφειο ή αφου παω κεντρο;
Υ. Γ απο δω και περα τα παντα εγγραφα παιδια...
Υ. Γ και παλι ευχαριστω... Συνεχιστε την καλη δουλεια παιδες !
Υ. Γ θα εχω καποιο θεμα ως προς την θητεια μου; Στρατονομια θελω να μπω...
Υ. Γ επισης ποτε πληρωνω για τον εναν επιπλεον μηνα; Στο στρατολογικο γραφειο ή αφου παω κεντρο;
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπερα. Ηθελα να ρωτησω το εξης: Εχω ανοβολη μεχρι το 2015. Ωστοσο εχω τελειωσει τις σπουδες μου το 2010. Το προστιμο των 90 ευρω ειναι συνολικο για ολα τα χρονια που απομενουν ή ανα μηνα κ 90 ;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Αφού έχεις τελειώσει τις σπουδές σου γιατί να φας πρόστιμο;
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια χαρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω την ακριβής διαδικασία για το πρόστιμο. Μπορώ να τα κάνω όλα μέσω ΚΕΠ ώστε να μην τρέχω στην ΣΥ που ειναι σε άλλη πολη; Όποιος ξέρει ας μου πει αναλυτικά την διαδικασία γιατι ο καθένας λεει τα δικά του και έχω μπερδευτεί...
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Η διαδικασία πληρωμής εξαγοράσιμης θητείας είναι η εξής : Πηγαίνεις ένα πρωί στην στρατολογία που ανήκεις, αναφέρεις τι παίζει σου δίνουν ένα χαρτί και πηγαίνεις στην πλησιέστερη εφορία (θα σου πει ο στρατολόγος) όταν πληρώσεις πας με την απόδειξη πίσω στην στρατολογία και καθάρισες...
Υ. Γ δεν γνωρίζω αν η διαδικασία γίνεται μέσω ΚΕΠ
Υ. Γ δεν γνωρίζω αν η διαδικασία γίνεται μέσω ΚΕΠ
Κακή χρήση αναβολής;
Τελικά πήγα στα ΚΕΠ και απο εκεί μου είπαν να πάω απευθείας στη ΔΟΥ για να δω τι γίνεται, εξάλλου στη μονάδα με έβαλαν και υπέγραψα ενα χαρτί οτι θα πληρωσω το πρόστιμο οπότε υποθέτω οτι ειναι ενημερωμένοι στη στρατολογία.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια Σας. Έχω πάρει αναβολή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 πριν 8 χρόνια λόγω του ότι ήμουν φοιτητής σε μια σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πριν όμως από 5 χρόνια με δέχτηκαν σε ένα Πανεπιστήμιο του εξωτερικού για να σπουδάσω ιατρική και τώρα βρίσκομαι ήδη στον 6ο χρόνο σπουδών μου σε αυτό το Πανεπιστήμιο και θα τελειώσω τον Ιούνιο του 2013. Θα υπάρχει πρόβλημα όταν θα πρέπει να παρουσιαστώ παίρνοντας το πτυχίο μου μέσα στο 2013, λόγω του ότι θα φαίνεται ότι σπούδαζα στην Αθήνα και σε άλλη σχολή;
Ευχαριστώ πολύ.
Ευχαριστώ πολύ.
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες