Powarz έγραψε:Θα παω να ψαξω φιλε μου, ευχαριστω πολυ...
Μηπως ξερετε αν κανει να παρω ξυριστικη μηχανη; Εχω διαβασει πολλα posts στο forum οπου ο ενας λεει οτι επιτρεπεται και ο αλλος λεει οτι του την πηραν!
και εγω ελεγα να παρω μαζι ξυριστικη αλλα επειδη βλεπω οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση δεν την παιρνω... Που παρουσιαζεσαι αν επιτρεπεται;
Ωραιος εγω θηβα 17/5. Α ξεχασα να σου πω σχετικα με το αρβυλαδικο στο Γιοφυρο οτι μεταχειρισμενα ειναι τα αρβυλα που εχει και οι σακοι αν και εχει και καποια (λιγα) καινουργια. Επισης εχει κ αλλα χρησιμα οπως καλτσες και μπλουζες παραλλαγης καινουργια και σε πολυ καλες τιμες
Γεια παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι δεν ξερω αμα εχει απαντηθει αλλα θα ηθελα να ρωτησω αμα παρουμε κανενα psp η (κανενα game boy sp) -καμερα δεν εχουν πανω τους. Και το εχω πανω μου θα με ψαξουν η θα μπορεσω να το περασω. Να παρω ε τη λετε;
rexlex1100 έγραψε:Γεια παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι δεν ξερω αμα εχει απαντηθει αλλα θα ηθελα να ρωτησω αμα παρουμε κανενα psp η (κανενα game boy sp) -καμερα δεν εχουν πανω τους. Και το εχω πανω μου θα με ψαξουν η θα μπορεσω να το περασω. Να παρω ε τη λετε;
Ε καλα μην το παρεις και απο τη πρωτη μερα , επιτρεπονται ολα αυτα. Στη ελδυκ στο 2 μ/κ τ. Π οταν 'παλιωσαμε' ειχαμε 2 λαπτοπ και κανα 4,5 psp
Ο προσυλιτισμος δεν επιτρεπεται. Οποτε αν δεν καθεσαι να προπαγανδιζεις τις ιδεες σου (αν δηλαδη δεν κανεις συστηματικα κυρηγμα, γιατι μην τρελαθουμε κιολας. Αλλο η κουβεντα και αλλο η προπαγανδα) δεν νομιζω να ενοχληθει και κανενας