Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
Να ρωτήσω, βελόνα για ράψιμο κουμπιών επιτρέπεται ή θεωρείται "όπλο";
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Επιτρέπεται το σέτ, σχεδόν όλοι έχουν.
Nassos έγραψε:Επιτρέπεται το σέτ, σχεδόν όλοι έχουν.
ολοι εχουν;: Ο : Ο : Ο
εγω δεν πήρα πάντως.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Αν και επιτρεπεται το μπ3 δεν θα το χω μαζι μου οταν θα παρουσιαστω εξ αλλου 2 βδομαδες ειναι αλλα κινητο θα χω χωρις καμερα ενοειται ο νομος Ειναι Νομος εξ αλου πορωμενος με το κινητο δεν ειμαι ε δεν ελω με χαλαει που δεν θα χει ιντερνετ αλλα ξερω οτι ειναι στρατος οχι σπιτι! Και σχεδον ολη μερα κλειστο θα το εχω μονο βραδυ για να μιλαω με τους δικους μου και αν προλαβαινω λιγο Ραδιόφωνο Στον ελευθερο χρονο βεβαια!
^ Εισαι ο καλυτερος φιλε μου! 

Δεύτερη φορά που γράφω το μήνυμα, γκρρρ...
Στην Άρτα πάω το Μάρτη. Τι μαξιλαροθήκες και τι σεντόνια έχει ο στρατός, άσπρα ή χακί; Θα φέρω υπνόσακο και χακί σεντόνια, να φέρω χακί ή άσπρες μαξιλαροθήκες; Μήπως να φέρω ένα μικρό μαξιλάρι μαζί μου και να μην ακουμπήσω τίποτα από όσα βρω στο θάλαμο; Να κοιμάμαι από πάνω τους δηλαδή;
Ξυριστική μηχανή μόνο θα φέρω, ξυράφι δεν έχω πιάσει ποτέ και δε σκοπεύω, εκτός κι αν είναι ανάγκη. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα ε;
Ράδιο/Mp3 player με το φορτιστή του και νυχοκόπτη με λάμα καλό είναι να τα έχω πάνω μου, σωστά;
Στις 21 σελίδες που διάβασα απαντώνται αρκετά ερωτήματα απλά χρειαζόμουνα κάποιες διευκρινίσεις.
Στην Άρτα πάω το Μάρτη. Τι μαξιλαροθήκες και τι σεντόνια έχει ο στρατός, άσπρα ή χακί; Θα φέρω υπνόσακο και χακί σεντόνια, να φέρω χακί ή άσπρες μαξιλαροθήκες; Μήπως να φέρω ένα μικρό μαξιλάρι μαζί μου και να μην ακουμπήσω τίποτα από όσα βρω στο θάλαμο; Να κοιμάμαι από πάνω τους δηλαδή;
Ξυριστική μηχανή μόνο θα φέρω, ξυράφι δεν έχω πιάσει ποτέ και δε σκοπεύω, εκτός κι αν είναι ανάγκη. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα ε;
Ράδιο/Mp3 player με το φορτιστή του και νυχοκόπτη με λάμα καλό είναι να τα έχω πάνω μου, σωστά;
Στις 21 σελίδες που διάβασα απαντώνται αρκετά ερωτήματα απλά χρειαζόμουνα κάποιες διευκρινίσεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ισως εινε χαζη ερωτηση! Μπορω να εχω μαζι μου ενα φορητο υπολογιστη μαζι με τον φορτιστη του και να τον χρησιμοποιω μονο τον ελευθερο χρονο μου; Υπαρχει περιπτοση να μην με αφησουνε να τον παρω;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Εδώ δεν αφήνουν κινητά με κάμερα θα αφήνουν λάπτοπ; 

-
- Στρατιώτης
Τα κινιτα με καμερα μπορουνε τραβιξουνε φοτογραφιες! Ο υπολογιστης δεν μπορει!
-
- Στρατηγός
Το λάπτοπ έχει ενσωματωμένη κάμερα πάνω του! 

-
- Στρατιώτης
Ενταξυ εχεις δικιο εχεις. Ναι αλλα δεν τα παιρνεις μαζι σου οπου θελεις οπος τα κινιτα
-
- Στρατηγός
Απλά σου έδωσα ένα παράδειγμα

Γεια σας παιδια
επιτρεπεται να εχουμε μαζι μετα τη μεταθεση καποιο μουσικο οργανο οπως κιθαρα ή μπουζουκι;
Ευχαριστω προκαταβολικα
επιτρεπεται να εχουμε μαζι μετα τη μεταθεση καποιο μουσικο οργανο οπως κιθαρα ή μπουζουκι;
Ευχαριστω προκαταβολικα
Επιτρέπεται και μπορεις να μπεις στην ορχηστρα που εχει μονο το 2ο ταγμα της ΕΛΔΥΚ
Θα παω να ψαξω φιλε μου, ευχαριστω πολυ...
Μηπως ξερετε αν κανει να παρω ξυριστικη μηχανη; Εχω διαβασει πολλα posts στο forum οπου ο ενας λεει οτι επιτρεπεται και ο αλλος λεει οτι του την πηραν!
Μηπως ξερετε αν κανει να παρω ξυριστικη μηχανη; Εχω διαβασει πολλα posts στο forum οπου ο ενας λεει οτι επιτρεπεται και ο αλλος λεει οτι του την πηραν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης