Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορείς να το φοράς όλες τις ώρες.
G-5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από G-5 »

Παιδιά για τον ύπνο συνήθως τι φοράνε; Πυτζάμες ή φόρμες; Επίσης εάν δεν υπάρχει νούμερο αρβύλων ή κάποιου άλλου είδους τι κάνουμε; Όταν μπαίνουμε πρέπει να έχουμε και 1 φωτογραφία για την έκδοση της στρατιωτικής μας ταυτότητας; Επίσης δικά μας σεντόνια+μαξιλαροθήκες (χακί) περνάνε απο τον έλεγχο και γενικά θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε άφοβα;
ELDYKARIOS EA
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ELDYKARIOS EA »

G-5 έγραψε:Παιδιά για τον ύπνο συνήθως τι φοράνε; Πυτζάμες ή φόρμες; Επίσης εάν δεν υπάρχει νούμερο αρβύλων ή κάποιου άλλου είδους τι κάνουμε; Όταν μπαίνουμε πρέπει να έχουμε και 1 φωτογραφία για την έκδοση της στρατιωτικής μας ταυτότητας; Επίσης δικά μας σεντόνια+μαξιλαροθήκες (χακί) περνάνε απο τον έλεγχο και γενικά θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε άφοβα;

Για τον ύπνο θα φοράτε τη σκελέα που θα σας δώσουν. Τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες θα είσαι με σορτσάκι (το μπλε της γυμναστικής) και κοντομάνικο αναγκαστικά (χακί, αλλά και λευκό αμάνικο μπορεί να παίξει).

Για τις αρβύλες καλό θα ήταν να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο, όχι όμως παραπάνω γιατί οι φτέρνες σου θα δεινοπαθήσουν. Αρβύλες θα βρεις στο νούμερό σου ο κόσμος να χαλάσει.

Φωτογραφίες για τις ταυτότητες θα βγάλετε στο κέντρο, από ότι θυμάμαι τουλάχιστον.

Για τα σεντόνια τώρα, στην κατάταξη δεν νομίζω να σε αφήσουν. Μετά σίγουρα κάτι μπορείς να κάνεις.

papous

Δημοσίευση από papous »

G-5 έγραψε:

Για τα σεντόνια τώρα, στην κατάταξη δεν νομίζω να σε αφήσουν. Μετά σίγουρα κάτι μπορείς να κάνεις.

Και τα σεντονια τα κρατανε, μας τα δινουν και μας λενε να μην τα χρησιμοποιήσουμε ή τα πετάνε;
ELDYKARIOS EA
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ELDYKARIOS EA »

papous έγραψε:
Και τα σεντονια τα κρατανε, μας τα δινουν και μας λενε να μην τα χρησιμοποιήσουμε ή τα πετάνε;

Δεν τα πετάνε. Το πιθανότερο είναι να σου πουν να μην τα χρησιμοποιήσεις.

kitrinoulis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kitrinoulis »

Γειά και χαρά σας. Θέλω να πάρω τα mp3 μου μαζί στην κατάταξη. Θα υπάρξει πρόβλημα να τα έχω στον σάκο με τα καλώδιά τους ή να τα έχω πάνω μου ; Είναι προτιμότερο μήπως να τα έχω στο τσαντάκι μου και να τους τα δείξω ;

Πάντως με τόσα φάρμακα και συμπράγκαλα που λέτε οτι δεν αφήνουν να έχεις, με φαντάζομαι να περπατάω και να πέφτουν πράματα πίσω μου απο τα μπατζάκια...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το mp3 απαγορεύεται οπότε να το έχεις κάπου πάνω σου. Ούτε σε τσαντάκια ούτε σε βαλίτσες γιατί τα ψάχνουνε όλα
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από giwrgos19 »

kitrinoulis έγραψε:Γειά και χαρά σας. Θέλω να πάρω τα mp3 μου μαζί στην κατάταξη. Θα υπάρξει πρόβλημα να τα έχω στον σάκο με τα καλώδιά τους ή να τα έχω πάνω μου ; Είναι προτιμότερο μήπως να τα έχω στο τσαντάκι μου και να τους τα δείξω ;

Πάντως με τόσα φάρμακα και συμπράγκαλα που λέτε οτι δεν αφήνουν να έχεις, με φαντάζομαι να περπατάω και να πέφτουν πράματα πίσω μου απο τα μπατζάκια...

δεν απαγορευετε καθολου... Και να το δουν δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα... Και ουτε τα φαρμακα απαγορευοντε (τα νομιμα παντα) ... Τωρα τα συμπραγκαλα που λες δεν ξερω τι ακουσες εδω μεσα και νομιζεις οτι απαγορευετε απλα αν θες ακου αυτην την συμβουλη. Μην ακους τον καθενα εδω μεσα που προσπαθει να σε ψαρωσει.Εικόνα
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν προσπαθούμε να ψαρώσουμε κανέναν φίλε mp3 και κινητό με κάμερα απαγορεύονται και αν σε πιάσουνε σε υπηρεσία με αυτά τρως την 20αρα στο κεφάλι
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από kampf »

Να ακους mp3 σε επιτρεπομενη ωρα ειναι οκ. Καλα ειναι να αγορασετε ενα σεντονι χακι χρωματος γιατι του στρατου μπορει να μην ειναι τοσο καθαρα.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Greek_Army έγραψε:Δεν προσπαθούμε να ψαρώσουμε κανέναν φίλε mp3 και κινητό με κάμερα απαγορεύονται και αν σε πιάσουνε σε υπηρεσία με αυτά τρως την 20αρα στο κεφάλι

εγω δεν μίλησα για υπηρεσια. Εκει απαγορευεται αλλα οχι οταν εχεις ελευθερο χρονο. Για αυτο δεν προκειται να του το κρατησουν. Και οταν ειπα μην ακους καποιους που πανε να ψαρωσουν καποιους αλλους μιλουσα γενικα. Μην αρπαζεσαι φιλικα παντα.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ίσως φταίει και το κέντρο παρουσίασης γιατί εγώ που είχα παρουσιαστεί στον βόλο τέτοια πράγματα τα κρατούσανε για πλάκα Εικόνα
kitrinoulis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kitrinoulis »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται βέβαια εκτος υπηρεσίας η χρήση, εγώ πάντως καλού κακού θα τα χω πάνω μου ότι μπορέσω, όπως κι ενα κουτάκι ποτ πουρι φαρμακευτικών κ κανά ψαλιδάκι.

Ο έλεγχος γίνεται μπροστά σου 5 λεπτά και σου ξαναδίνουν επιτόπου τη βαλίτσα να συνεχίσεις διανομές κλπ ή τις κρατάνε αυτοί κάπου ; Να κάνω αμέσως μετά την "αποσυμπίεση" αν είναι Εικόνα.

Biofreak

Δημοσίευση από Biofreak »

Καλησπέρα και από μένα παίδες.

Κανά βιβλίο μπορώ να πάρω μαζί μου όταν θα παρουσιαστώ; Επιτρέπουν;

Και συγχαρητήρια για το site! Πολύ κατατοπιστικό !
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

kitrinoulis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εννοείται βέβαια εκτος υπηρεσίας η χρήση, εγώ πάντως καλού κακού θα τα χω πάνω μου ότι μπορέσω, όπως κι ενα κουτάκι ποτ πουρι φαρμακευτικών κ κανά ψαλιδάκι.

Ο έλεγχος γίνεται μπροστά σου 5 λεπτά και σου ξαναδίνουν επιτόπου τη βαλίτσα να συνεχίσεις διανομές κλπ ή τις κρατάνε αυτοί κάπου ; Να κάνω αμέσως μετά την "αποσυμπίεση" αν είναι Εικόνα.

μπροστα σου γινετε ρε εσυ και μην ανγχωνεσε απλοι φανταροι της 312 θα σας ψαξουν. Και κατι να βρουν κανουν τα στραβα ματια. Γιατι και αυτοι τα εχουν περασει.Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες