Διαγραφές μελών
Διαγραφές μελών
Σε επανέφερα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση
Διαγραφές μελών
Σε ευχαριστώ και εγώ Στrατάρχη yandr
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Διαγραφές μελών
ησουν ατακτος.blood έγραψε:Γιατι με απενεργοπιησατε;
Διαγραφές μελών
Για πάντα.
Edit: Στα @@ μου τι κόμμα στηρίζεις, η συμπεριφορά σου προς τους άλλους χρήστες μέσω ΠΜ ήταν η αιτία.
Edit: Στα @@ μου τι κόμμα στηρίζεις, η συμπεριφορά σου προς τους άλλους χρήστες μέσω ΠΜ ήταν η αιτία.
Διαγραφές μελών
Κατα κύριο λόγο λογαριασμοί spam.
Διαγραφές μελών
tomas έγραψε:Τον lokatzi θα τον επαναφερετε;
Κάνει μπαμ πως είσαι ο λοκατζης, σκέψου πόσα μηνύματα έχεις στείλει σαν τομ και δεν στα έχουν περάσει γιατί ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Διαγραφές μελών
tomas έγραψε:Τον lokatzi θα τον επαναφερετε;
Όχι.
Από εδώ και στο εξής θα γράφεις ως Επισκέπτης και αν τα μηνύματά σου έχουν βάση και δεν είναι άκυρα (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο κακά τα ψέμματα), μπορεί και να σου τα εγκρίνουμε.
Σε ενημερώνω για να μην επανέρχεσαι κάθε φορά και ρωτάς τα αυτονόητα, ενώ σου έχουν / είχαν γίνει συστάσεις ουκ ολίγες φορές αλλά τις αγνόησες.
Διαγραφές μελών
Σε επανέφερα, αλλά να ξέρεις ότι είναι η πρώτη και τελευταία σου.
Φρόντισε να μην ανακατεύεις πάλι τα θέματα και να μην ρωτάς άκυρα πράγματα, όταν έχουν δοθεί ήδη απαντήσεις ή μπορείς κάλλιστα να ψάξεις και να βρεις πληροφορίες στο διαδίκτυο (πέρα από το φόρουμ).
Σε προειδοποιώ.
Καλή συνέχεια!
Φρόντισε να μην ανακατεύεις πάλι τα θέματα και να μην ρωτάς άκυρα πράγματα, όταν έχουν δοθεί ήδη απαντήσεις ή μπορείς κάλλιστα να ψάξεις και να βρεις πληροφορίες στο διαδίκτυο (πέρα από το φόρουμ).
Σε προειδοποιώ.
Καλή συνέχεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες