Ρωσικά μαχητικά για την Ελλάδα
Tα Sukhoi. 

με ξαφνιασες... Ποιες ειναι οι πηγες σου;nassos έγραψε:tα sukhoi.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Θα προτιμούσα κατι σε ρώσικο αεροσκάφος σουχοϊ ας πούμε
Ποίο είναι καλύτερο σουχοϊ,f35 ή f22 και γιατι;
Ποίο είναι καλύτερο σουχοϊ,f35 ή f22 και γιατι;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Και Ναι sukhoi στην Ελλάδα γιατί όχι;
Ρε παιδιά, ακουγεται πολυ εντονα, ότι η Ελλάδα για καλή μας τύχη θα τα παρει τα Sukhoi, ηδη λένε τα δοκιμαζουμε. οι ρώσοι δεν ηρθαν για κρουαζιέρα στο αιγαίο, κοντά στη Σούδα. Οπότε μην ξαφνιαστούμε αν δουμε Sukhoi στο αιγαιο με το εθνοσημο, αφηστε τους τουρκους να ξαφνιαστουν και να δουμε πως θα τα βγάλουν περα με τα F-35. Πάντως και να μην ισχύει κάτι τέτοιο , πιστεύω ότι ψήνεται η κατάσταση
chris-z έγραψε:Ρε παιδιά, ακουγεται πολυ εντονα, ότι η Ελλάδα για καλή μας τύχη θα τα παρει τα Sukhoi, ηδη λένε τα δοκιμαζουμε. οι ρώσοι δεν ηρθαν για κρουαζιέρα στο αιγαίο, κοντά στη Σούδα. Οπότε μην ξαφνιαστούμε αν δουμε Sukhoi στο αιγαιο με το εθνοσημο, αφηστε τους τουρκους να ξαφνιαστουν και να δουμε πως θα τα βγάλουν περα με τα F-35. Πάντως και να μην ισχύει κάτι τέτοιο , πιστεύω ότι ψήνεται η κατάσταση
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να συμβεί για τα επόμενα 30 χρόνια τουλάχιστον.
Με όλο τον σεβασμό, αλλά μου κάνει εντύπωση που είσαι τόσο απόλυτος, εχοντας διαβάσει όλη την προηγούμενη συζήτηση... Θεώρεις απλά ότι ειναι κατώτερο από τα άλλα και δεν είναι άξιο αγοράς ή απλά οτί κάμια ελληνική κυβέρνηση δεν θα προχωρουσε σε μια τέτοια αγορά για πολιτικούς λόγους; Μη μας τραβήξουν τα αύτια οι ευρωπαίοι; Γιατί απο τους αμερικάνους ηδη εχουμε μειώσει αισθητά τα ψώνια
... ειναι αδυνατον (τουλαχιστον αυτην την στιγμη να προσομοιωθούν στα Suchoi συστηματα οπως το ICMS ή το IFF. Οι Ρωσοι υπσοχεθηκαν οτι μπορουν να δημιουργησουν εμεση προσομοιωση των προτοκολων αλλα... σιγα σιγα αυτα τα πραγματα θελουν και το σωστο timing. Δεν αγοραζεις Lada Niva το οποιο το πολυ πολυ το λαζεις σε ενα χρονο. (το Kuznetsof) δεν ειναι τυχαια εδω.
Σίγουρα δεν είναι για κρουαζιέρα παντως... Και που ξέρεις ρε παιδί μου μπόρει να τους πέσει και κανένα SUKHOI και να το παρατήσουν να δούμε και εμείς πως είναι
Το εχουμε δει και μαλιστα παρα πολυ καλα. Περυσι συνταξιδευσαν πιλοτοι μας σε διθεσιο... οπως και εγω οταν ημουν μικρος ειχα ανεβει σε μια Ferari και βγηκα φωτογραφια. Αν ο πατερας μου ηξερε οτι μπορουσε να την αγορασει δεν θα με ανεβαζε επανω για φωτογραφια. Περα απο τα αστεια ομως σιγουρα θα αυξηθει το μεριδιο των Ρωσικων συστηματων που θα εισελθει στο Ελληνιο οπλοστασιο τα επομενα ετη.
Yandr : ( Για τα επόμενα 30 χρόνια τουλάχιστον ). Μηπως σου βρίσκονται και οι αριθμοι του ζτοκερ; 
Πολλα δεν ειναι τα 30;
Εγω νομιζω οτι αν δεν παρουμε μεσα στα επομενα 20 δεν θα παρουμε ποτε...

Πολλα δεν ειναι τα 30;
UFO έγραψε:Yandr : ( Για τα επόμενα 30 χρόνια τουλάχιστον ). Μηπως σου βρίσκονται και οι αριθμοι του ζτοκερ;
Πολλα δεν ειναι τα 30;
Τότε δεν θα τα πάρουμε ποτέ.
Και οι αριθμοί του Τζόκερ είναι 5,16,23,45 και 37, με τζόκερ το 3

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Εμένα δεν με χάλαγε το sukhoi αλλα το βλέπω λιγο δήσκολο... Γιαυτο πυστεύω πως το eurofighter είναι το ιδανικό(μετά το sukhoi)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης