Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Anonymous »

Η ομαδική αναφορά παραπόνων θεωρείται στάση και τιμωρείται. Πρέπει επίσης να ξέρεις ότι όλες οι διαταγές πρέπει να είναι υπηρεσιακές, δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να σε διατάξει να του πλύνεις το πολιτικό του αυτοκίνητο ή να του πάρεις τσιγάρα. Επίσης, οι μόνες διαταγές που μπορείς να αρνηθείς να εκτελέσεις είναι αυτές που αφορούν την κατάλυση του πολιτεύματος.Γενικά να ξέρεις ότι κάθε ανώτερος σου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του μπορεί να σε διατάξει να κάνεις κάποια πράγματα, δεν δικαιούται όμως να σου δώσει διαταγές που σε υποβαθμίζουν ως άτομο και προσωπικά και σε προσβάλλουν. Σε αυτή την περίπτωση δικαιούσαι και οφείλεις να παραπονεθείς.

Το να σου ζητήσει κάποιος ανώτερος να πλείνεις το πολιτικό του αυτοκίνητο η να κάνεις εξομολόγηση στην λάμπα :P πρέπει να εκτελεστούν και απλά μετά να παραπονεθείς η μπορείς να αρνηθείς (επειδή μάλλον δεν πρόκειται να αναφέρει πως σου διέταξε τέτοιες παράλογες πράξεις)

Επίσης τι παίζει με τους παλιούς (αφού σε 1 μήνα θα είμαι νέοπας) φυσικα ειναι να λουφάρουν κάποιες δουλείες γιατι είναι αυτονόητο να τις βάζουν στους νέους αλλά μπορεί να δώσει διαταγή και να πρέπε ινα την εκτελέσω;
Μπορώ να χειρωδικήσω εις βάρος του ; :)
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Η ερώτηση η δική μου είναι σε ποιον απαντάς; Εικόνα

Τέλος πάντων, οι παλιοί δεν μπορούν να σε διατάξουν. Υπάρχει ιεραρχία στο στράτευμα. Για να μην μπλέξεις όμως, καλό θα ήταν να μην πας κατευθείαν στο ξύλο γιατί πρώτον θα τις φας και δεύτερον θα φας και φυλάκιση.

Οι διαταγές τύπου πλήνε αυτοκίνητο πρώτον δεν θα σου συμβούν και δεύτερον απαγορεύονται. Αν θες, μπορείς να υποβάλλεις επίσημη αναφορά η οποία εγγράφετε στο φύλλο ποιότητας του αξιωματικού.

Ωστόσο θα σου πρότεινα να μην σκέφτεσαι το χειρότερο αν είναι να μπεις σύντομα για θητεία.12 μήνες είναι και θα περάσουν χαλαρά, αρκεί να το δεις και εσύ χαλαρά.
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Ωραιο... ρωτας και απαντας μονος σου... !Εικόνα

Anonymous

Καψόνι στο στρατό

Θέτω 2 απαντήσεις και σας ζητω να μου πείτε ποια είναι η σωστή
1) εκτέλω παράλογη διαταγή και μετά κάνω αναφορά παραπόνου
2) δεν εκτελώ την παράλογη διαταγή

Γενικα yandr συμφωνό μαζί σου και για να περάσεις τέλεια στο στρατό θα πρέπει πιστεύω να μην είσαι ο χειρότερος ούτε ο καλύτερος εκει μέσα ώστε να είσαι όσο γίνεται "απαρατήρητος" με την "μάζα".

+ Οτι μια φορά έχω παίξει ξύλο στην ζωή μου και αυτό σε μικρή ηλικία άρα αυτό για την χειρωδικία είναι στην εσχάτη περίπτωση (+ ότι ο παλιός ειναι πιο πολύ καιρό μέσα άρα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερες φιλίες )απλά αν συμβεί κάτι που με θυμώνει σαν άνθρωπο (καψώνι) ίσως αντιδράσω έτσι

(Καψωνι φυσικά δεν έννοω " πάνε κάνε αυτή την δουλεία γιατι είναι νέοπας και ο παλιός είναι αλλιώς, πάρε 20" αυτό το θεωρώ αγγαρεία και φυσιολογικό να συμβαίνει στο στρατό και δεν με νοιάζει καθόλου , αλλά στο "κάνε ερωτική εξομολόγηση στην λάμπα κτλ" μάλλον θα αντιδράσω)

Δεν πιστεύω πως θα συμβεί αυτή η χειρώτερη των περιπτώσεων απλά για να ξέρω Αν ποτε συμβει
Anonymous

Καψόνι στο στρατό

yandr έγραψε:
Ωστόσο θα σου πρότεινα να μην σκέφτεσαι το χειρότερο αν είναι να μπεις σύντομα για θητεία.12 μήνες είναι και θα περάσουν χαλαρά, αρκεί να το δεις και εσύ χαλαρά.

Δεν έχω ακούσει καμιά τέτοια περίπτωση από τους φίλους μου που πήγαν πεζικό (αρα γιατί σε εμένα) , και πιστεύω πως στις Ε. Δ. που θα πάω είναι ακόμα πιο φιλικά τα πράγματα μεταξύ των στρατιωτών γιατι πολύ απλά έχουν πάει με σκοπό να υπηρετήσουν και όχι να τα ξύσουν. Απλά σαν νέος έχω αυτες τις απορίες :P
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

John έγραψε:(+ ότι ο παλιός ειναι πιο πολύ καιρό μέσα άρα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερες φιλίες )απλά αν συμβεί κάτι που με θυμώνει σαν άνθρωπο (καψώνι) ίσως αντιδράσω έτσι

Ο παλιός θα έχει τσουτσέκια φίλους και δεν θα σου βγει σε καλό.

Γενικά, στο στρατό δεν λύνεις τίποτα με βία. Δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τσαμπουκά.

Εμένα μου έκαναν βλακιούλες κάτι πάλιουρες όταν ήμουν ΥΕΑ, αλλά τους γείωσα όπως έπρεπε. Αν αντιδρούσα άσχημα μπορεί να είχα μπλεξίματα.
Anonymous

Καψόνι στο στρατό

yandr έγραψε:
John έγραψε:(+ ότι ο παλιός ειναι πιο πολύ καιρό μέσα άρα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερες φιλίες )απλά αν συμβεί κάτι που με θυμώνει σαν άνθρωπο (καψώνι) ίσως αντιδράσω έτσι

Ο παλιός θα έχει τσουτσέκια φίλους και δεν θα σου βγει σε καλό.

Γενικά, στο στρατό δεν λύνεις τίποτα με βία. Δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον για τσαμπουκά.

Εμένα μου έκαναν βλακιούλες κάτι πάλιουρες όταν ήμουν ΥΕΑ, αλλά τους γείωσα όπως έπρεπε. Αν αντιδρούσα άσχημα μπορεί να είχα μπλεξίματα.

Ναι συμφωνώ απόλυτα. :) Τώρα περιμένω πως και πως να παρουσιαστώ :)!!
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Καλά κι αυτός καθότανε και κοπανούσε το κεφάλι του επειδή του το έλεγε ο άλλος ο πειραγμένος;
mojodojo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από mojodojo »

Ο αλλος πως εγινε ανωτερος, παιδι του μπαμπα μου φαινοτανε εμενα αυτος που διεταζε, τι αξιωμα ειχε ξερετε;
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Καλά όλοι είμαστε παιδιά του μπαμπά, ποιανού είμαστε.

Ο τύπος πάντως mojo φαντάρος ήτανε. Ένας αξιωματικός δεν θα έκανε τέτοια *****.
mojodojo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από mojodojo »

Απλα ρε συ ο μικρος με τα γενια ηταν πολυ μου**πανο, πως φερεται ετσι στο παιδι λες και ειναι σκυλος του ;
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Καλά και το "παιδί" δεν θα έπρεπε να βαράει το κεφάλι του επειδή του το λέει ο άλλος...
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Α ρε έχουμε τον κάθε ανώμαλο στο στρατό, να του δίνουμε και όπλο...
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από GenerX »

Βρε καλά να πάθει και ο ***** που δέχεται το καψώνι απο κάποιον που τον έχει μια σφαλιάρα σίγουρη...

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Marina2 »

GenerX έγραψε: Βρε καλά να πάθει και ο ***** που δέχεται το καψώνι απο κάποιον που τον έχει μια σφαλιάρα σίγουρη...

Δεν νομίζω να ειναι τοσο ευκολο για ενα φαντάρο που θελει να κάνει τη θητεια του και να τελειωνει να προσπαθησει να την πει στον ανωτερο του, για 1002 λόγους. Επιπλεον και ο καημένος ο φαντάρος να κάνει τη θητεια του θελει και να ξεμπερδέψει, δε νομιζω οτι εχει την ψυχική διάθεση να ερθει σε αντιπαράθεση με κανεναν. Το βιντεο ειναι και από ειδικές δυνάμεις οπου εκει οι κάμψεις ειναι με το καλημέρα και δεν πιστευω οτι ο φαντάρος το θεωρησε περιεργο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες