Ε' Μοίρα Καταδρομών - Δράμα

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
dimosmgr

Δημοσίευση από dimosmgr »

Παιδια ειχα την τιμη και την τυχη να υπηρετισω την θητεια μου στην Ε'ΜΚ απο το Νοεμ. Του '96 μεχρι το Μαρτιο του '98 διπλα σε ενα πραγματικο λοχαγο και διπλα σε ενα πραγματικο διοικιτη ως Λοχιας στον 83 ΛΟΚ. Με 124 μερες σχοινακι και καθε λογης ασκηση λογικη και μη. Εχω αποκομησει μερικες απο τις καλυτερες αναμνησεις-καταστασεις απο αυτες που ανδρωνουν και λογικευουν. Δεν πιστευω οτι πρεπει να εισαι στρατοκαυλος παρα μονο συνειδητοποιημενος ως στρατιωτης για να περασεις καλα. Οσοι γνωριζουν ξερουν.

Περασα απο Μεγαλο Πευκο απο Ρεντινα απο Β'ΜΚ. Σαν την Ε'ΜΚ δεν εχει. Το 2003 με καλεσαν επιστρατο για μια και μοναδικη φορα στην Ε'ΜΚ για 7 μερες. Οι αναμνησεις ξεχυθηκαν σαν χειμαρος μπροστα μου τη στιγμη που περασα την πυλη. Εκτοτε κρατωντας επαφες με τον τοτε λοχαγο μου και μελοντικο διοικητη της Ε'ΜΚ κατορθωσα να την επισκευθω καποιες φορες και ειδικα στην μεγαλη στιγμη της μοιρας τα 50 χρονια της Ε'ΜΚ.

Στα παιδια μου εχω πολλα να πω γι'αυτα που περασαμε. Ειναι μεγαλη τιμη για μενα που περασα απο την ενδοξη Ε'ΜΚ. Οταν απολυεσαι ξεχνας καψονια, ασκησεις, πορεια βολη, ανταρτη,7ημερα, χειμερινες, ορεινο. Παρα μονο ''πουλας μουρη'' οτι εισουν ο ειδανικος μαχιμος καταδρομεας. Εστω και ετσι απολαυστε την μοναδικη φορα της ζωης σας να νιωσεται τοσο εξαρτωμενος απο το ζευγαρι σας στις ασκησεις.

Ειναι μοναδικες γιατι εμεις οι εφεδροι και οταν απολυομαστε παραμενουμε καταδρομεις. Καταδρομεις με λιγο κοιλιτσα με λιγο φαλακρα και με μονο 2 καμψεις στο ενεργιτικο μας. Παρ'ολα αυτα ψηλα ψηλα τα πρασινα μπερε... Ευλογημενοι οσοι εζησαν το αυτο...

...
Aρκούδα

Δημοσίευση από Aρκούδα »

Αριστερό. Αριστερό... Ένα κιενα δυο... Τρία και η μοίρα; Ε΄ΜΚ ΕΣΣΟ 92 Ε΄ Σειρά 208

Σειρές που ειστε; Απαντήστε... !

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Φιλε σε ποιον λοχο ησουν; Και εγω 249 ΕΣΣΟ, λοχιας στον 81 λοχο. Δοικητη μοιρας Ελευθεριο Συναδινος
chris

Δημοσίευση από chris »

Μηπως ξερει κανεις ποτε γυρνανε Δραμα τα παιδια που ειχαν παει στη Νεα Σαντα?
ARGHRHS HLIAS

Δημοσίευση από ARGHRHS HLIAS »

Ήμουν εκεί το 1996-1997 82 Λόχο 237 Σειρά με Κυρ****** Λοχαγό και Διοικητής Μοίρας Ασλ*******. Γειά σας ρε σειρούλες.

2511970

Δημοσίευση από 2511970 »

Ρε μαγκες ηουνα στην μοιρα το 1988...194 σειρα. Με διοικητη τον καλτακη. Τον τωρινο διοικητη τσ******* τον ειχα ανθυπολοχαγο... Υπαρχει κανεις που να ητανε στην μοιρα τοτε; Απο γιαννενα ειμαι
ΛΟΚ

Δημοσίευση από ΛΟΚ »

Η 5η Μοίρα έχει στίβο μάχης?
FWTHS

Δημοσίευση από FWTHS »

Ημουνα και εγω στ 82' 194 σειρα απο δραμα.

fox

Δημοσίευση από fox »

Χαχα τη μου θημησατε ρε πεδεσ εκει το βουνο με τον σταυρο το ριξανε η ακομα ορθιο ειναι;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

Κανα νεο απο 5η μοιρα;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Άβαταρ μέλους
jimaras
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jimaras »

Τι νέο ρε φίλε... Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακόυδα... Εικόνα
κομαντακι

Δημοσίευση από κομαντακι »

Μόλις ήρθα από 5η μοίρα. Τώρα στο Μεγάλο Πεύκο σειρά απολύσεως.
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Ε' Μοίρα Καταδρομών 304 seira 82lok.

μουτρο9

Δημοσίευση από μουτρο9 »

Παιδια υπηρετει ενας φιλος μου σε αυτη τη μοναδα στη δραμα, γνωριζετε αν υπαρχουν επισκεπτηρια για να παω να τον δω?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες