johny.xmarks έγραψε: Ενας ομως που κανει εκπαιδευση και μετα μενει μεσα ειναι πιο "ατυχος" απο αυτον που κανει εκπαιδευση και μετα τσουπ σπιτακι του ή εξοδο. Γι'αυτο ειπα ποσο πολυ μετραει η διανυκτερευση
Αλλα και στη τελικη δε θα μου συγκρινεις παραμεθωριο με Αθηνα ε; ...
Οχι αλλα μη συγκρινουμε και πεζικο με Ειδικες Δυναμεις (θελω να πιστευω τουλαχιστον πως δεν συγκρινινται)
johny.xmarks έγραψε: Ενας ομως που κανει εκπαιδευση και μετα μενει μεσα ειναι πιο "ατυχος" απο αυτον που κανει εκπαιδευση και μετα τσουπ σπιτακι του ή εξοδο. Γι'αυτο ειπα ποσο πολυ μετραει η διανυκτερευση
Αλλα και στη τελικη δε θα μου συγκρινεις παραμεθωριο με Αθηνα ε; ...
Οχι αλλα μη συγκρινουμε και πεζικο με Ειδικες Δυναμεις (θελω να πιστευω τουλαχιστον πως δεν συγκρινινται)
Ναι οκ επδ ομως το θεμα ειναι "βυσματα" και επδ οι αλεξ/στες ως επι το πλειστον ειναι βυσματιες, στην ερωτηση "γιατι πανε αλεξιπτωτα", ανεφερα την εξοδο ως εναν πιθανο λογο (μικρης σημασιας). Σιγουρα αποτελει κινητρο, αλλα οχι απο μονο του. Γιατι αλλο να βγαινεις και σε μιση ωρα να σαι στο κρεβατακι σου, και αλλο να σε τρωει ο σκορος.
Οχι ρε το πεζικο το ανεφερα για λογους μεταθεσης και μονο (στον Εβρο π. Χ. Δεν εχει ΕΔ, μονο πεζικο). Σε ολες τις ΕΔ θελει αρ*ιδια για να πας. Γιατι πολυ απλα ειναι εθελοντικες.
Megadeth_8 έγραψε:Μονο για τα αλεξιπτωτα χρειαζεσαι βυσμα η γενικα για να εισαι σιγουρος οτι θα μεινεις Ειδικες Δυναμεις;
ουτε στα αλεξιπτωτα αλλα ουτε κ γενικα στις ειδ δυναμεις χρειαζεται βυσμα για να παραμινεις! Αρκει βεβαια να την παλευεις ψυχολογικα και να μην εισαι και τελειος αγυμναστος! Το βυσμα στον στρατο χρειαζεται για να περασει κανεις οσο καλλητερα μπορει στην θητεια, σε μεταθεσεις, αδειες και τετοια! Μην σας ψαρωνουν συνεχως και μην ακουτε τον καθενα εδω μεσα!
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Μη το παιζετε ολοι αθωες κυριες... ! Σχεδον ολοι βαλαμε βυσμα και οσοι δεν ειχαν θα ηθελαν να εχουν. Αλλο τι λεγανε και μετα που απολυθηκαν κατανοητο; Ιιιιπ ιιιιπ προσχηηηη ιιπ
Κοβω την αναβολή μου τωρα τον ιούλιο για να παρουσιαστώ νοεμβριο. Θα παω ρουφ και οταν την κόψω να τους πω οτι θελω ειδικες δυνάμεις; Μπορω να κανω κατι εξτρα για να παρουσιαστώ μ. Πευκο σιγουρα;(μου αρεσει εκει σαν στρατοπεδο επιδη ειναι το ΚΕΕΔ.) Ρωταω επιδη ξερω οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε πανε μ. Πευκο. Εμενα το χαρτι οταν περασα περιοδευων μου ειχε ερθει ΥΕΑ στην καλαματα. Θα μπορουσα να κανω κατι εστω και με μεσον αν βρω ωστε να παω στο ΚΕΕΔ; Ενημερωτικά αν ειμαι προστατης μου εχουν πει οτι αν παω και την ληξ πραξη θανατου μπορω να παω. Ξερει κανεις κατι;
Δεν χρειάζεται να γράφεις το ίδιο μήνυμα 2 φορές, πας στο ρουφ κάνεις αίτηση για πιστοποιητικό τύπου Α το δίνεις στο βύσμα σου και σου αλλάζει το κέντρο κατάταξης, σαν προστάτης κάνεις 8μηνο αυτά
Για πιο λογο να μην βαλει καποιος βυσμα και να ερθει οσο πιο κοντα γινετε προς το σπιτι του απο την στιγμη που η οικογενεια του δν εχει την δυνατοτητα να τον συντηρει απο τοσο μακρια; Μπορει να μου πεις "ας μην πηγαινε τοτε ειδικες δυναμεις" και θα σου πω εγω "εαν το ηθελε τοσο πολυ ο παλικαρος; "...