Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Αν βασικα δεν ησουν τοσο πορωμενος, θα καταλαβαινες οτι εννοουσα ακριβως αυτο

Οτι σε ανεπτυγμενες χωρες, ο στρατος ειναι και ουσιαστικη εκπαιδευση οποτε ο κοσμος κανει μια θητεια και δενεται απο τον κοινο στοχο. Οποτε και οι οποιες αγκυλωσεις/αντιθεσεις εξομαλυνονται πολυ πιο ευκολα

Στην Ελλαδα, οπου απλα συνωστιζονται σε βρωμικους θαλαμους και εγκαταστασεις, μονο για να κανουν αγγαρειες, με μοναδικο κοινο στοχο το "ποτε θα περασει ο καιρος", οι αντιθεσεις και ο εκνευρισμος εξομαλυνονται μονο με το να τις αγνοεις

Εσυ στη σχολη δεν κανεις την ιδια θητεια με μενα.

Οταν η θητεια των κληρωτων, γινει πραγματικη στρατιωτικη θητεια, τοτε ναι, θα συμφωνησω μαζι σου.

Aeroporos27
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

Μα πως αφου χρησιμοποιείς ως ''επιχειρήματα'' ένα σωρό δικά σου γνωστικά και υποκειμενικά κολλήματα για να χτυπήσεις την ουσία των δικαιωμάτων των γκέι.

Ο στρατός σου ξανα λέω μπορεί να είναι οτιδήποτε για έσενα στην Ελλάδα. Μπορεί στο μικρόκοσμο σου να θεωρείς ότι είναι μόνο οι στρέητ κληρωτοί και όχι οι γκέι μόνιμοι και γκέι κληρωτοί κοκ. Υπογραμμίζω ότι η υποκειμενικότητα της θεώρησης σου είναι αδιάφορη ως προς την ουσία της ουσιαστικής διασφάλισης στην Ελλάδα.

Άντε και πες εγώ είμαι πορωμένος. Πραγματικά όμως δε ζητάω τον ουρανό με τα άστρα σε σχέση με τη διεθνή πραγματικότητα, σιγά, εσύ πίστευε ότι είμαι δυσανάλογος και απόλυτος αν βολευέσαι.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ο στρατος,αντικειμενικα, στην Ελλαδα ειναι αγγαρειομαχια

Ενα καρο κοσμος, απο 18 ως 35 απο ολα τα μορφωτικα και κοινωνικα επιπεδα (η υπογεια καμια φορα) στιβαζεται σε διαλυμενες εγκαταστασεις, εν μεσω κρυου, ζεστης και ελεινης βαρεμαρας, αναξιοκρατιας και ωχαδερφισμου να φαει καποιους μηνες απο τη ζωη του, κανοντας τον χαμαλη και τον μυγοσκοτωστρα

Εν μεσω ψυχολογικων πιεσεων και οπλων, εσυ ζητας να γινει μια δραστικη μεταρρυθμιση που να αφορα στο ολο αυτο μιγμα, απο τα κατω προς τα πανω και απολυτως

Εγω το βρισκω λαθος. Πρωτα θα αλλαξει ο στρατος και θα γινει οντως στρατος και μετα θα γινουν οι μεταρυθμισεις που ζητας. Αλλιως θα επικρατησει χαος

Aeroporos27

Καλά από την πόλη έρχομαι και στη κορφη καν έλα. Σοβάρα ''αντικειμενικά'' τώρα είσαι μέσα στην υποκειμενικότητα της θεώρησης. Σόρρυ κιόλας αλλά μου λες τι ; Ότι πρώτα ας γίνει τέλειος ο Ελληνικός στρατός (κατά τη δική σου λογική) και μετά ας δώσουμε δικαιώματα στους γκέι.

Επιοικώς ότι να ναι ρε φιλάρα.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Μα δεν νομιζω η Αμερικη να εφτασε στο σημειο καταργησης του "don't ask,don't tell" ετσι απλα
Aeroporos27

Και γω νομιζώ ότι η Ελλάδα πρέπει χθες να γίνει Αμερική σε ότι αφορά το ζήτημα ανεξάρτητα από τα prerequisites που θέτεις εσύ για πρόοδο των ΕΔ στην Ελλάδα.

Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι πρέπει να πάρουμε πρώτα 2000 F-16 για να υπηρετούν οι γκέι ανοιχτά. Χαίρω πολύ.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Δε μιλησα για εξοπλισμους. Για απλα πραγματα. Καλυτερες εγκαστασεις και ουσιαστικο νοημα στη θητεια

Οπως επισης και τι δικαιωματα ζητας ;

Συγκεκριμενα... Γιατι αλλο ο στρατος και αλλο η κοινωνικη ζωη
Aeroporos27

Κοιτά μπορείς να κάνεις ερωτήσεις που έχουν καλυφθεί όσες φορές θες ώστε μετά να με κατηγορήσεις ότι δεν απαντώ για να νιώθεις (υποθέτω) ότι επιχειρηματόλογησες.

Αυτό που πρέπει να γίνει καταννοητό είναι πως οι δικές σου ντεμί θέσεις, συνεχείς στρεβλώσεις και υποκειμενικές θεωρήσεις και prerequisites είναι αδιάφορα ως προς την ουσιαστική νομική διασφάλιση των γκέι τόσο στις ΕΔ όσο και γενικά στη κοινωνία κατά το παράδειγμα της αναπτυγμένης Δύσης καθώς και ότι είναι η βάση για τις πιο κραυγαλέες διακρίσεις σήμερα εναντίων των γκέι.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Συγκεκριμενα

1...
2.
3.
13.

αλλιως μιλαμε απλα στον αερα και καταληξαμε και να υψωσουμε και τονους

Στανταρ θα συμφωνησουμε και σε κατι. Σε πολλα οχι, αλλα και παλι θα μας μεινει εστω η αλλη οπτικη

Εκτος και αν ειναι ολο ενα θεμα εντυπωσιασμου. Πες πες πες, κατι θα μεινει

Δεν χρειαζεται να γινει τωρα, Εγω ετσι κι αλλιως την κανω
Aeroporos27

Είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις ότι τα έχω θέσει πολλές φορές. Αν όχι, διάβασε όλο το νήμα κάπου θα τα βρεις αν καταφέρεις να τα ξεχωρίσεις χωρίς να προσκολάσε στο πως μεταφράζεις κάτι ''συγκριμένο'' ή πέρα από τη δική σου υποκειμενικότητα για να μπείς ξανά στη φαυλότητα της επανάλληψης.

Κάθε άλλο από θέμα εντυπωσιασμού είναι η παρουσία μου εδώ. Απεναντίας νομίζω ότι είναι πολύ ουσιαστικό να κάνω αντίλογο με τον τρόπο που τον κάνω. Όσο εσύ βρίσκεσαι να πιάνεσαι από τη λέξη, το κόμμα, τις θεωρήσεις πέρι ''ματιού'', διαχωρισμού των γκέι Σε ''νόρμαλ/κραγμένες'', προυποθέσεις για να δωθούν δικαιώματα στους γκέι κοκ εγώ σε ''χτυπάω'' ακριβώς εκεί που θεωρώ πως πρέπει για να προωθηθεί ο διάλογος.

Τι σου λέω ;

α) η υποκειμενικότητα των απόψεων σου, η γενικότητα και τα κραγαυλέα στερεοτυπικά θέματα που θέτεις κάτω από ένα μανδύα δήθεν υποστήριξης (έστω καλοπροαίρετης ως ένα βαθμό) αποτελούν τις πιο συνήθεις τακτικές για την διάκριση εναντίον των LGBT. Δηλαδή η στάση σου μου δίνει ουσιατικά το βήμα για να υπογραμμίσω κάτι τόσο σημαντικό και ταυτόχρονα τόσο σύνηθες στη κοινωνία.

β) η διαλογική της επανάλληψης, των ανούσιων ερωταπαντήσεων κοκ δε με βρίσκουν σύμφωνο και αντ αυτού χρησιμοποιώ τα ποστ σου για να κατευθύνω με βάση τις δικές μου διαλογικές και γνωστικές ικανότητες τη συζήτηση εκεί που νομίζω προωθεί καλύτερα το διάλογο προς συμφέρον ιδιαίτερα των γκέι που μας διαβάζουν.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ναι αλλα στην κοινωνια και ιδιαιτερα στην στρατιωτικη θητεια (ειδικα ετσι οπως ειναι στην Ελλαδα) δεν ειναι μονο οι γκεη που τραβανε ζορι

Μιας και εχουμε ανοιξει το θεμα. Τι θελεις ρε παιδι μου, για να νοιωσεις πληρης ; Με συγκεκριμενα σημεια. Δεν θα μπορεσεις να τα εχεις ολα (παρε το αποφαση) αλλα τουλαχιστον να συννενοηθουμε και καπως
Aeroporos27

Οι LGBT όμως είναι μια ομάδα όπου χθές χρειάζονται νομική διασφάλιση και υποστήριξη από τη κοινωνία σε ότι αφορά Τη καθημερινή διάκριση και προκατάληψη που βιώνουν μεταξύ άλλων.

Και ναι μπορώ να τα έχω όλα και θα τα έχω μόνο μέσω της συνεχόμενης πάλης ότι και να μας λένε ομοφοβικοί, κομπλεξικοί και αγράμματοι. Είναι έξαλλου θέμα χρόνου και στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ποιος θα στα δωσει ρε φιλε ολα ;

Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ζεις σε τριτοκοσμικο κρατος ;

Εδω δεν εχει γινει διαχωρισμος Κρατους/Εκκλησιας
Εδω μπηκαν οι φασιστες/νεοναζι στη βουλη
Εδω κινδυνευουμε με χρεοκοπια

και συ ευελπιστεις για "δικαιωματα των γκεη" ;
Aeroporos27

Αν ήταν έτσι τότε δε θα είχε νόημα καμία πάλη στη κοινωνία. Θα είχαμε μείνει και στην Ελλάδα να θεωρήται ποινικά κολάσιμη η ομοφυλοφιλία.

Ένα παραπάνω τώρα που σε περιόδους κρίσης ήδη οι αδυναμότεροι υποφέρουν είναι που θα έπρεπε να γίνουν πράγματα που διασφαλίζουν τα δικαιώματα τους.

Διάβασε τη καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς. Η βάση του προγράμματος είναι ακριβώς εκεί. Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα έχουμε μια πρωτοβουλία κρατικού φορέα γύρω από την επιμόρφωση σε ότι αφορά το διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό και αυτό γίνεται ακριβώς τώρα όπου η κοινωνία μας παραπαίει. Είναι τώρα που τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά πρέπει συλλογικά να λειτουργήσουν για τη διασφάλιση των κοινωνικά πιο αδύναμων, των ομάδων που υφίστανται το ρατσισμό, τη ξενοφοβία, την ομοφοβία, την αρνητική διάκριση και προκατάλληψη.

Όσο για τα φασισταριά της ΧΑ. Ένα πολύ ωραίο εδώ

" Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν άρχισαν με τους ομοφυλόφιλους πάλι σώπασα, γιατί δεν ήμουν τέτοιος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου... " Μπέρτολ Μπρεχτ

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ναι αλλα εσυ ασχολεισαι μονο με το θεμα της ομοφυλοφιλιας, που εμενα μου ειναι σχετικα αδιαφορο

Αναφορικα με μενα, δεν χρησιμοποιω ακομψες φρασεις, δεν σας προσβαλω/υποτιμω και μου φτανει. Τι θελεις; Να σου στρωνω κοκκινο χαλι οταν περνας; Δεν παιζει, ξεχνα το

Οτι τιμη και παραχωρησεις μου κανεις εσυ αλλες τοσες θα σου κανω εγω. Δηλαδη τιποτα το ιδιαιτερο

Μην κανετε το θυμα. Ολοι εχουμε προβληματα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης