Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Μα εσυ θελεις μονο να δινεις την δικη σου προοπτικη (perspective)

Στο`χω ξαναπει. Αν δεν θες να συζητας και θες απλα να προπαγανδιζεις την agenda σου, κανε ενα blog και βγαλε τα σωψυχα σου

Αν τα επιχειρηματα μου ειναι τοσο "αδυναμα", κατεριψε τα αντι απλως να τα "καταγγελεις ως αδυναμα" (pathetic :P) η να υπεκφευγεις συνεχως κανοντας το θυμα

Δεχεσαι ρατσισμο, το ξερω (οσο μπορω να καταλαβω), το δεχομαι,αλλα δεν θα τα κανουμε ολα ισιαδι χαχα για να μην στεναχωριουνται οι γκεη

Νομοι υπαρχουν, ας εφαρμοστουν! Βγαινει ο καθε παπας η φασιστας και διαδιδει μισος και προτρεπει σε βια και διακρισεις ;
Μυνηση καραμπινατη και παει λεγοντας

Aeroporos27
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

Μα τα εχω καταρριψει και απαντήσει όπως πρέπει να απαντηθούν και όχι όπως Επί τούτου θες να πας την κουβέντα. Εσύ από την άλλη τι κάνεις ; Πηδάς από το ένα λογικό συνειρμό (ας πούμε συνειρμό) στον άλλο. Μπλέκεις τα ντουζ, τα μάτια, τους διαχωρισμούς μεταξύ ''νορμάλ'' και ''κραγμένων'' γκει, την γενίκευση περί ''χαδιού'' για να βγάλεις τι επιχείρημα; Ότι ζητάω πολλά και δυσανάλογα; Διάβασε ξανά την αμέσως προηγούμενη απάντηση μου.

Το τι φαίνεται σε εσένα δυσανάλογο δε με αφορά και δε θα πρέπει να αφορά τους γκέι. Πόσο μάλλον απέναντι σε κάποιον που μέσω της επανάλληψης μπλέκει ότι να ναι στο λόγο του.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Aeroporos27 έγραψε:
kappa έγραψε:Ημιμετρα στη ζωη και των δυο. Δεν ηξερα οτι επειδη εισαι γκεη θα σε χαιδευουμε κιολας.

Το δικιο σου τελειωνει εκει που αρχιζει το δικο μου και αντιστροφα.

Αντε, γιατι η πολλη κλαψα κουραζει και το "ολα η τιποτα" ειναι για τις ταινιες.

Κοίτα το ημίμετρο δικό σου, στο χαρίζω. Με εμένα, έναν υπερήφανο γκέι Αξιωματικό της ΠΑ δεν αποτελούν επιλογή τα μεσοβέζικα. Προφανώς γι αυτή την απόλυτη ισονομία θα αγωνίζομαι όσο η κεκκαλυμένη ομοφοβία και τα πάρτι στερεοτυπίας επιμένουν και μάλιστα ως ιδιαίτερα πείσμων και επίμονος άνθρωπος έχω τις αντοχές να φτάνω στα όρια τον οποιοδήποτε στη κοινωνία θα προσπαθήσει να μου αρνηθεί τα δικαιώματα μου.

Οχι μαγκα μου, γιατι και γω ειμαι ενας υπερηφανος στρειτ αντρας, που το κρατος υποχρεωνει να υπηρετησει (εσυ φιλαρακο επελεξες να γινεις αξιωματικος, συν το οτι πληρωνεσαι απο τους φορους ολων των πολιτων) και δεν εχω καμια ορεξη να με υποχρεωσουν να μοιραζομαι θαλαμο/μπανια/λουτρα με ατομα που πιθανως ερεθιζονται σεξουαλικα μαζι μου, οπως επισης και να γδυνομαι υποχρεωτικα μπροστα στον καθε μαλακα για να ελεγξει τους ορχεις μου κτλ κτλ

και ομως θα το κανω. Για εννια μηνες η μπορει και παραπανω,γιατι βλεπω το γενικοτερο πλανο

Οποτε, απ`τη στιγμη που οχι μονο μου αρνουνται τα δικα μου δικαιωματα, εχω και κατι τυπους σαν και σενα να διαμαρτυρονται
και να θελουν να θεσπιστει απολυτως επισημο καθεστως προστασιας της ομοφυλοφιλιας, σε ενα ανδροκρατουμενο και τυπολατρικο περιβαλλον, που ομως στερειται της οποιας ουσιαστικης σημασιας,(οπως ο Ελληνικος στρατος) για εναν κληρωτο, αντε και παρατα μας και κοψε την κλαψα και τους ιντερνετικους λεονταρισμους και εφοσον θελεις να σε αντιμετωπιζουν με σοβαροτητα και σεβασμο, να δειχνεις σοβαροτητα και σεβασμο

Γιατι αν τα πραγματα γινουν οπως θελεις εσυ, στο τελος θα φτασουμε να βλεπουμε ζευγαρακια μεσα στα στρατοπεδα και θα πρεπει και να κανουμε και μουγκα

οπως επισης
Θες να φερεις το συντροφο σου σε επισημη εκδηλωση ; Να μπορεις, χψρις να φοβασαι τιποτα!

Εισαι "γατουλης" ομως ; Να μπορει και η υπηρεσια να σε απομακρυνει (δεν λεω για αποστρατευση) απο την ευαισθητη θεση και να μην ζαλιζουμε τ`***** μας και οι υπολοιποι μαζι σου

Στρατος ειναι.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Signaller »

Βλέπω το θρεντ αυτό έχει μεγάλη κίνηση Εικόνα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Aeroporos27

kappa έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:
kappa έγραψε:Ημιμετρα στη ζωη και των δυο. Δεν ηξερα οτι επειδη εισαι γκεη θα σε χαιδευουμε κιολας.

Το δικιο σου τελειωνει εκει που αρχιζει το δικο μου και αντιστροφα.

Αντε, γιατι η πολλη κλαψα κουραζει και το "ολα η τιποτα" ειναι για τις ταινιες.

Κοίτα το ημίμετρο δικό σου, στο χαρίζω. Με εμένα, έναν υπερήφανο γκέι Αξιωματικό της ΠΑ δεν αποτελούν επιλογή τα μεσοβέζικα. Προφανώς γι αυτή την απόλυτη ισονομία θα αγωνίζομαι όσο η κεκκαλυμένη ομοφοβία και τα πάρτι στερεοτυπίας επιμένουν και μάλιστα ως ιδιαίτερα πείσμων και επίμονος άνθρωπος έχω τις αντοχές να φτάνω στα όρια τον οποιοδήποτε στη κοινωνία θα προσπαθήσει να μου αρνηθεί τα δικαιώματα μου.

Οχι μαγκα μου, γιατι και γω ειμαι ενας υπερηφανος στρειτ αντρας, που το κρατος υποχρεωνει να υπηρετησει (εσυ φιλαρακο επελεξες να γινεις αξιωματικος, συν το οτι πληρωνεσαι απο τους φορους ολων των πολιτων) και δεν εχω καμια ορεξη να με υποχρεωσουν να μοιραζομαι θαλαμο/μπανια/λουτρα με ατομα που πιθανως ερεθιζονται σεξουαλικα μαζι μου, οπως επισης και να γδυνομαι υποχρεωτικα μπροστα στον καθε μαλακα για να ελεγξει τους ορχεις μου κτλ κτλ

και ομως θα το κανω. Για εννια μηνες η μπορει και παραπανω,γιατι βλεπω το γενικοτερο πλανο

Οποτε, απ`τη στιγμη που οχι μονο μου αρνουνται τα δικα μου δικαιωματα, εχω και κατι τυπους σαν και σενα να διαμαρτυρονται
και να θελουν να θεσπιστει απολυτως επισημο καθεστως προστασιας της ομοφυλοφιλιας, σε ενα ανδροκρατουμενο και τυπολατρικο περιβαλλον, που ομως στερειται της οποιας ουσιαστικης σημασιας,(οπως ο Ελληνικος στρατος) για εναν κληρωτο, αντε και παρατα μας και κοψε την κλαψα και τους ιντερνετικους λεονταρισμους και εφοσον θελεις να σε αντιμετωπιζουν με σοβαροτητα και σεβασμο, να δειχνεις σοβαροτητα και σεβασμο

Γιατι αν τα πραγματα γινουν οπως θελεις εσυ, στο τελος θα φτασουμε να βλεπουμε ζευγαρακια μεσα στα στρατοπεδα και θα πρεπει και να κανουμε και μουγκα

Εντάξει δεν είναι ανάγκη να ξεφεύγεις και να το χάνεις. Δε κερδίζεις τίποτα πραγματικά. Οκ το πιάσαμε, δε θέλεις να σε ''παίρνουν μάτι'' οι γκέι στο στρατό γιατί σύμφωνα με τη δική σου θεώρηση του γενικότερου πλάνου οι γκέι συμπεριφέρονται με τον έναν ή τον άλλο στερεοτυπικό τρόπο και ίσως χάσεις τι; Την παρθένια της πίσω πόρτας;

Mούγκα να κάνετε εκεί που πρέπει να κάνετε. Στο δικαίωμα μου να υπηρετώ με αξιοπρέπεια και ασφάλεια και ανοιχτά στις ΕΔ. Καταλαβαίνω ότι η επίκληση στο συναίσθημα και η ταραμοσαλάτα του δράματος πέρι ξεγυμνωμάτων υποχρεωτικών μπορεί στο μυαλό σου να είναι ''δυνατά επιχειρήματα'' και να έχουν κάτα κάποιο τρόπο σχέση με τους γκέι. Τι να πώ. Αυτό δεν αλλάζει όμως

α) την αδυναμία νομικού πλαισίου που υπάρχει αυτή τη στιγμή και στην Ελλάδα για την αξιοπρεπή και ανοιχτή θητεία των γκέι

β) την απόλυτη και αφόρητη ομοφοβία τόσο στις ΕΔ όσο και στη κοινωνία και την μη ύπαρξη ικανού πλαισίου καταπολέμισης της.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Χανω την αξιοπρεπεια μου και το κοινο μου αισθημα φυσιολογικης ομαδικης συμβιωσης, σε ενα ανδροκρατουμενο περιβαλλον

Τη μανα/αδερφη/κορη σου, θα την εβαζες με το ζορι σε ενα θαλαμο/μπανιο/λουτρο με αντρες, για μηνες ;
Aeroporos27

kappa έγραψε:Χανω την αξιοπρεπεια μου και το κοινο μου αισθημα φυσιολογικης ομαδικης συμβιωσης, σε ενα ανδροκρατουμενο περιβαλλον

Τη μανα/αδερφη/κορη σου, θα την εβαζες με το ζορι σε ενα θαλαμο/μπανιο/λουτρο με αντρες, για μηνες ;

Τώρα σοβαρά τίποτα δεν κατάλαβες από αυτά που λέω τόση ώρα ή κάνεις πως δεν έχεις καταλάβει ; Δε τσιμπάω στα δικά σου cognitive biases, κολλήματα ή διαλεκτικές τεχνικές για να βγάλεις εσύ επιχείρημα ότι όλα κάλά για τους γκέι και οι στρέητ είναι οι ριγμένοι από πάνω.

Αλλά θα σχολιάσω ένα άλλο σημείο σε ότι αφορά τους κληρωτούς που είπες πριν και ξέχασα... Προφανώς και η μάχη γίνεται και για τους κληρωτούς. Η θέσπιση νομοθεσίας κατά της ομοφοβίας αφορά όλους όσους θα υπηρετούν στις ΕΔ ανεξάρτητως ιδιότητας. Είναι γενική, πολυδιάσταση και πολυμέτωπη η μάχη και ο πόλεμος... Και επεκτείνεται γενικά στη κοινωνία.

Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Akis_7 »

Εμενα μου εχει πει ο πατερας μου ο οποιος ειχε υπηρετησει 1981 οτι εψαχναν τους στρατευσιμους κατα τηνη παρουσιαση τους αν ηταν ομοφυλοφιλοι. Υποθετω οτι αυτο σημερα δεν το κανουν λογω ανθρωπινων δικαιωματων κλπ.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Aeroporos27

Akis_7 έγραψε:Εμενα μου εχει πει ο πατερας μου ο οποιος ειχε υπηρετησει 1981 οτι εψαχναν τους στρατευσιμους κατα τηνη παρουσιαση τους αν ηταν ομοφυλοφιλοι. Υποθετω οτι αυτο σημερα δεν το κανουν λογω ανθρωπινων δικαιωματων κλπ.

πως τους ''έψαχναν'' δηλαδή ;

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Aeroporos27 έγραψε:
kappa έγραψε:Χανω την αξιοπρεπεια μου και το κοινο μου αισθημα φυσιολογικης ομαδικης συμβιωσης, σε ενα ανδροκρατουμενο περιβαλλον

Τώρα σοβαρά τίποτα δεν κατάλαβες από αυτά που λέω τόση ώρα ή κάνεις πως δεν έχεις καταλάβει ; Δε τσιμπάω στα δικά σου cognitive biases, κολλήματα ή διαλεκτικές τεχνικές για να βγάλεις εσύ επιχείρημα ότι όλα κάλά για τους γκέι και οι στρέητ είναι οι ριγμένοι από πάνω.

Αυτο που καταλαβα, ειναι οτι για αλλη μια φορα υπεκφευγεις, δεν απαντας με επιχειρημα αλλα επιτιθεμενος το δικο μου επιχειρημα, Κανοντας (κλασσικα) και το θυμα. Και κουραζει ρε φιλε, κουραζει πολυ

Εγω δεν εννοουσα οτι οι στρεητ ειναι οι "ριγμενοι". Εννοω οτι, οπως ειναι το συστημα ειναι και οι στρεητ ριγμενοι
Εσυ τραβας κομπλεξ λογω του ρατσισμου που ζεις και θες να τα ισοπεδωσεις ολα, για να νοιωσεις ασφαλης.
Αν διαβασεις καλυτερα, το σχολιο μου, λεω οτι αν και καποια πραγματα μου τη σπανε, δεν τα κανω και ιδιατερα θεμα, γιατι βλεπω το γενικοτερο πλανο

Ο στρατος, ο ελληνικος στρατος τουλαχιστον, δεν ειναι μια κανονικη στρατιωτικη εκπαιδευση με συγκεκριμενο περιεχομενο και στοχους, Οπως πχ ο αμερικανικος. Ειναι μια αγγαρειομαχια και μια τρυπα απο την ζωη. Πως περιμενεις να εξομαλυνθουν οι οποιες αγκυλωσεις και αντιθεσεις, οταν δεν υπαρχει αντικειμενο συγκλισης και συγκεντρωσης, παρα το να περασει ο καιρος ;
Απο πανω ζητας να βγουν ακομα πιο πολυ στην επιφανεια οι αντιθεσεις ;

Άβαταρ μέλους
Akis_7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Akis_7 »

Θες να σου εξηγησω ρε φιλε δεν καταλαβαινεις; Τους εβαζαν στη σειρα οπως σημερα ψαχνουν τους ορχεις αλλα αντι για τους ορχεις εψαχναν τον πρωκτο Εικόνα
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Aeroporos27

kappa έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:

Αυτο που καταλαβα, ειναι οτι για αλλη μια φορα υπεκφευγεις, δεν απαντας με επιχειρημα αλλα επιτιθεμενος το δικο μου επιχειρημα, Κανοντας (κλασσικα) και το θυμα. Και κουραζει ρε φιλε, κουραζει πολυ

Εγω δεν εννοουσα οτι οι στρεητ ειναι οι "ριγμενοι". Εννοω οτι, οπως ειναι το συστημα ειναι και οι στρεητ ριγμενοι
Εσυ τραβας κομπλεξ λογω του ρατσισμου που ζεις και θες να τα ισοπεδωσεις ολα, για να νοιωσεις ασφαλης.
Αν διαβασεις καλυτερα, το σχολιο μου, λεω οτι αν και καποια πραγματα μου τη σπανε, δεν τα κανω και ιδιατερα θεμα, γιατι βλεπω το γενικοτερο πλανο

Απεναντίας εγώ βλέπω ότι θέλεις να περάσεις τη δική μου ακτιβιστική διάθεση και πολύ ιδιαίτερη και δυναμική διαλογική ως κάτι κακό, κουραστικό και ''κοίτα να σου πω μη ζητάς και πολλά γιατί μέχρι τόσα αντέχω/αντέχουμε στη κοινωνία''. Ακριβώς εκεί γίνομαι επικριτικός απέναντι σου και μάλιστα θεωρώ πολύ ουσιαστικά όταν σου μιλάω για ντεμί, φαραικές και κεκαλλυμένα ομοφοβικές αντιλήψεις. Γι αυτό με έχεις απέναντι τώρα και μάλιστα τόσο δυναμικά. Διότι αυτά τα αιθεροβατικά ''επιχειρήματα'' είναι η βάση των πιο ουσιαστικών διακρίσεων σήμερα στη κοινωνία εναντίον των γκέι.

Σεβαστό να πιστεύεις ότι δεν απαντάω στα δικά σου κυκλικά ζητήματα που ονομάζεις επιχειρήματα. Σεβαστό να πιστεύεις ότι παίζω θύμα. Σιγά. Δε θα με σταματήσει αυτό από το να υπογράμμιζω (ακριβώς για χάρη του διαλόγου) το πόσο αντιπαραγωγική είναι η διαλογική του negation που κάνεις τώρα έστω και κάτω από τον μάνδυα της ''καταννόησης''. Ακόμα και εαν Θεωρήσω ότι κάποια καταννόηση είναι όντως καλοπροαίρετη.

Aeroporos27

Akis_7 έγραψε:Θες να σου εξηγησω ρε φιλε δεν καταλαβαινεις; Τους εβαζαν στη σειρα οπως σημερα ψαχνουν τους ορχεις αλλα αντι για τους ορχεις εψαχναν τον πρωκτο Εικόνα

Για άλλα νοσήματα Ψάχνουν (ακόμα και σήμερα) όταν τους βάζουν στη σειρά και τους κοιτούν μπρος πίσω.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ο στρατος, ο ελληνικος στρατος τουλαχιστον, δεν ειναι μια κανονικη στρατιωτικη εκπαιδευση με συγκεκριμενο περιεχομενο και στοχους, Οπως πχ ο αμερικανικος. Ειναι μια αγγαρειομαχια και μια τρυπα απο την ζωη. Πως περιμενεις να εξομαλυνθουν οι οποιες αγκυλωσεις και αντιθεσεις, οταν δεν υπαρχει αντικειμενο συγκλισης και συγκεντρωσης, παρα το να περασει ο καιρος ;
Απο πανω ζητας να βγουν ακομα πιο πολυ στην επιφανεια οι αντιθεσεις ;

καλο βραδυ, παω για μπυρες

Δεν χρειαζεται να "μαλωνουμε" κιολας.Εικόνα
Aeroporos27

Κοίτα στο δικό σου μυαλό, σύστημα αξιών, πεποιθήσεις, αξιώσεις, φρονήματα κοκ ο στρατός μπορεί να είναι και το Bollywood.Aδιάφορο.

Απλά υπογραμμίζω τη διεθνή πρακτική σε ότι αφορά τις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης. Οι Η. Π. Α, Καναδάς, Αυστραλία, Ν, Ζηλανδία, Βρετανία κοκ δε σταμάτησαν να υπάρχουν ούτε καταστράφηκαν επειδή διασφαλίστηκαν στο έπακρο τα δικαιώματα των γκέι και η ανοιχτή θητεία τους. Επιτακτικό να συμβεί και στην Ελλάδα. Χθές.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης