Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Alek
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alek »

Aeroporos27 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Επειδή σκέφτεται διαφορετικά και διαφωνεί με κάποια πράγματα σημαίνει ότι είναι και κομπλεξικός; Αυτά μας φάγανε...

Και η πολύ αγαπημένη μου στάση ''Πόντιος Πιλάτος''. Στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης ακούω τον καθένα Να με αποκαλεί ανώμαλο και θα πρέπει εγώ ας πούμε να το δεχτώ ;

Ξέρεις αναρωτιέμαι πόσο παραγωγική είναι η φαρισαική (με υφέρπουσα ομοφοβία κάποιες φορές) στάση ''είναι γνώμη'' του άρα ας εκφραστεί και εγώ ως γνήσιος υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου ας σπεύσω να υπερασπιστώ το abuse απέναντι σε μια ομάδα βαφτίζοντας το ως απλή ''διαφωνία''.

Και εντάξει ας πούμε εγώ είμαι κόσμιος, πόσο σίγουροι είμαστε ότι κάποιος άλλος χρήστης δε το πάρει προσωπικά και δε θα του βρίσει την μάνα, τον πατέρα και ότι ιερό και όσιο έχει ; Πραγματικά αναρωτιέμαι δηλαδή μέχρι ποιές θα πρέπει να είναι οι αντοχές ενός γκέι στην Ελλάδα του 2012...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Γενικα ρε παιδια, περα απο αποψεις του "κωλου" (και τι κανει η δεν κανει κανεις με αυτον) τι ζορι τραβατε με το να αναγνωριστει επισημως μια ερωτικη σχεση μεταξυ δυο πολιτων του ιδιου φυλου ;

Ειναι Ελληνες και Ελληνιδες πολιτες, πληρωνουν φορους, ψηφιζουν κτλ κτλ

Ιδιες υποχρεωσεις, γιατι οχι και ιδια βασικα κοινωνικα δικαιωματα ;

Με επιχειρηματα οχι κομπλεξ η κραυγες... (και πανω στο θεμα)

Εγω ειμαι υπερ αλλα κατα της υιοθεσιας
Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Το οτι καποιος "δεν Θελει να θεωρουνται φυσιολογικοι σε βαθος χρονου" δεν ειναι επιχειρημα, ειναι απλως κομπλεξ

Τα παιδια σου και τα παιδια μου δεν προκειται να τους αλλαξει κατι.

Ειτε οι γκεη υπαρχουν σα ζευγαρια αναγνωρισμενα ειτε οχι, το μονο που αλλαζει ειναι γι`αυτους

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aeronut »

Κι εγω δεν εχω προβλημα με τους γκει, αρκει να μην ειναι επιδειξιες του προσανατολισμου τους (το ιδιο πρεπει να υπαρχει κ σε μας), και να μην υιοθετησουν παιδια

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Aeroporos27
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

aeronut έγραψε:Κι εγω δεν εχω προβλημα με τους γκει, αρκει να μην ειναι επιδειξιες του προσανατολισμου τους (το ιδιο πρεπει να υπαρχει κ σε μας), και να μην υιοθετησουν παιδια

Για το θέμα της ορατότητας στη κοινωνία είπα ήδη πως πρέπει να γίνουμε πιο ορατοί. Το να μπορεί κάποιος να εκφράζεται δημόσια χωρίς να ''προκαλεί'' (όσο εύκολο είναι αυτό να το οριοθετήσουμε) νομίζω είναι σημαντικό~ Και χέρια σταυρωτά θέλω να δω στο δρόμο και τρυφερά φιλιά από ομόφυλα ζευγάρια. Εξάλλου και τα στρέητ ζευγάρια δε με ενοχλούν εκτός αν παρα είναι διαχυτικοί.

Σε ότι αφορά το θέμα της υιοθεσίας όμως που ακούω συνέχεια νιώθω ότι το κοιτάμε από διαφορετική οπτική. Υποθέτω κάποια μερίδα θα το δει από την πλευρά ''θα γίνει και το παιδί γκέι με γκέι γονείς'' κάτι που σύμφωνα με το επιστημονικό κεκτημένο δεν υφίσταται και απλά είναι μια άποψη που συντηρεί τα αρνητικά στερεότυπα.

Η άποψη όμως που χρειάζεται σκέψη και πραγματικά εν μέρη θα μπορούσα να συμφωνήσω είναι ότι ένας λόγος για να μην επιτραπεί η υιοθεσία σε ομόφυλα ζευγάρια έχει σχέση με την ομοφοβία, διάκριση και προκατάληψη που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν τα παιδιά από ομόφυλους γονείς στη κοινωνία, στο σχολείο και γενικότερα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Αυτό ίσως να έχει κάποια βάση αλήθειας ειδικά για ομοφοβικές κοινωνίες όπως η Ελλάδα. Παρόλα αυτά και εκεί ερευνητικά τα στοιχεία δείχνουν πως παιδιά ειδικά από ομόφυλα ζευγάρια με καλή σχέση μεταξύ των 2 συντρόφων δεν εμφανίζουν διαφορές σε αναπτυξιακό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο από ότι παιδιά από στρεητ σπίτια και οικογένειες. Σε κάθε περίπτωση κάποια στιγμή η αλλαγή πρέπει να γίνει, από κάπου πρέπει να αρχίσουμε. Ήδη αρκετές χώρες επιτρέπουν την υιοθεσία σε γκέι γονείς και οι κοινωνίες εμφανίζονται ολοένα πιο ανεκτικές άρα θέλω να το δω να συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Παρακάτω ένα βιντεάκι ενός αγοριού που μεγάλωσε σε γκέι σπιτικό~ Αποστωμοτικός θα έλεγα.

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

εμενα παλι με ενοχλουν τα στρεϊτ, ποσο μαλλον τα γκεϊ

το παιδι που εχει γωνιους του ιδιου φιλου οι οποιοι θα ελκυονται και θα φερονται με αυτο τον ανορθοδοξο τροπο δε θα προδιατιθεται; Ποιος τα λεει αυτα; Και με τι μελετη; Τρελλοι! Σε λιγο θα μας πειτε κι οτι ειναι επιθυμητο να εισαι γκεϊ! Εκτος αν απο κει ακριβως αρχιζουν αυτες οι διατυπωσεις!

ο τυπος τη στυση που εχει οταν βρεθει με γυναικα δε μας τη δειχνει. Ουτε το ποσο Σαν αντρας συμπεριφερεται καθημερινα. Πλαγιαζει με κοινωνικη συζητηση και προσωπικου χαρακτηρα ενω το θεμα ειναι σεξουαλικο και ψυχολογικο

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Aeroporos27

aeronut έγραψε:εμενα παλι με ενοχλουν τα στρεϊτ, ποσο μαλλον τα γκεϊ

το παιδι που εχει γωνιους του ιδιου φιλου οι οποιοι θα ελκυονται και θα φερονται με αυτο τον ανορθοδοξο τροπο δε θα προδιατιθεται; Ποιος τα λεει αυτα; Και με τι μελετη; Τρελλοι! Σε λιγο θα μας πειτε κι οτι ειναι επιθυμητο να εισαι γκεϊ! Εκτος αν απο κει ακριβως αρχιζουν αυτες οι διατυπωσεις!

ο τυπος τη στυση που εχει οταν βρεθει με γυναικα δε μας τη δειχνει. Ουτε το ποσο Σαν αντρας συμπεριφερεται καθημερινα. Πλαγιαζει με κοινωνικη συζητηση και προσωπικου χαρακτηρα ενω το θεμα ειναι σεξουαλικο και ψυχολογικο

Μάλιστα άρα και γω που μεγάλωσα σε στρεήτ σπιτικό γιατί δεν έχω κάποια ''προδιάθεση'' προς τον ετερόφυλο σεξ. Προσανατολισμό; Ίσως γιατί το θέμα της αιτιολογίας του ανθρώπινου σεξ προσανατολισμού ακόμα δεν έχει απαντηθεί με ακρίβεια επιστημονικά ;

Ορίστε τι λέει λοιπόν ο APA σύμφωνα με το ερευνητικό meta-analysis και το επιστημονικό κεκτημένο.

http://www.apa.org/helpcenter/sexual-orientation.aspx (Can gay and lesbians be good parents;)

In summary,social science has shown that the concerns often raised about children of lesbian and gay parents-concerns that are generally grounded in prejudice against and stereotypes about gay people-are unfounded.Overall,the research indicates that the children of lesbian and gay parents do not differ markedly from the children of heterosexual parents in their development,adjustment,or overall well-being.

Σε κάθε περίπτωση δε κατάλαβα τι ζητάς να δείς ;Aν το παλικαρί στο βίντεο έχει στύση με γυναίκες; Δε ξέρω αν καν πρόσεξες (ή δε σε βοηθούν τα Αγγλικά σου) σε ποιά βάση γίνεται η συζήτηση. Το debate διεθνώς δεν είναι πλέον στη βάση αν τα παιδιά που μεγαλώνουν σε γκέι σπιτικά Θα γίνουν γκέι. Αυτό είναι κάτι εντελώς παροχυμένο και στερεοτυπικό (μεσαιωνικού τύπου θεώρηση θα έλεγα) και με εντυπωσιάζει αυτή σου νύξη. Το debate γίνεται στη βάση των επιπτώσεων που μπορεί τα παιδιά από γκέι γονείς να αντιμετωπίσουν γενικά στη κοινωνία.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Εμενα μου φαινεται οτι περισσοτερο το θελουν απο "ακτιβισμο" παρα απο γονεικο ενστικτο

Η φυση και η κοινωνια μας, εχει κατα κυριο λογο (γιατι υπαρχουν και εξαιρεσεις) βασισει τον οικογενειακο πυρηνα πανω στα ετεροφυλα ζευγαρια...

Ενας αντρας και μια γυναικα, δημιουργουν ζωη και θα πρεπε να ειναι ενας αντρας και μια γυναικα (ανεξαρτητως σεξουαλικου προσανατολισμου) που θα αποτελουν το σημειο αναφορας ενος παιδιου

Ειμαι αντιθετος και στην υιοθεσια απο single ατομα

* Η αποδοση κηδεμονιας, ειναι διαφορετικο ζητημα και οποτε αν ενας πολιτης (αντρας η γυναικα) εκανε παιδι και μετα "εμεινε" σε ομοφυλοφιλη σχεση, ισως και το ολο θεμα, να μπορουσε να εξεταστει αλλιως. Αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα και εχει περισσοτερο να κανει, περισσοτερο, με τον δευτερο γονεα. Παντως οπως και να`χει το εν λογω παιδακι θα`χει παντα εναν "πατερα" και μια "μητερα"
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

Δεν ειναι προκαταληψη, αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν υπαρχει επιδραση για τον ιδιο λογο που υπαρχει επιδραση στο παιδι οταν ενας γονιος ειναι αλκοολικος ή κανει καθιστικη ζωη κτλ.

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

aeronut έγραψε:Δεν ειναι προκαταληψη, αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν υπαρχει επιδραση για τον ιδιο λογο που υπαρχει επιδραση στο παιδι οταν ενας γονιος ειναι αλκοολικος ή κανει καθιστικη ζωη κτλ.

Εβέβαια αμα είσαι μικρό παιδί και βλέπεις μπεκρή τον πατερα σου, δεν εχει καμια επιδραση πανω σου! Σε ποιο περιοδικό τα διαβάζετε αυτά;

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

aeronut έγραψε:Δεν ειναι προκαταληψη, αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν υπαρχει επιδραση για τον ιδιο λογο που υπαρχει επιδραση στο παιδι οταν ενας γονιος ειναι αλκοολικος ή κανει καθιστικη ζωη κτλ.

Εβέβαια αμα είσαι μικρό παιδί και βλέπεις μπεκρή τον πατερα σου, δεν εχει καμια επιδραση πανω σου! Σε ποιο περιοδικό τα διαβάζετε αυτά;

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη ο άντρας είναι έτσι φτιαγμένος από τη φύση ώστε κατά την ερωτική πράξη να παράγει σπέρμα. Όταν όμως συμπεριφέρεται σα γυναίκα, είναι δηλαδή παθητικός, δεν παράγει σπέρμα, άρα λειτουργεί « παρά φύσιν »,ατιμάζεται και δε λογίζεται πλέον ως άντρας.

10.ARISTOTLE,Generation of Animals.

Επειδή εγώ λοιπόν θα έλεγα συμφωνώ με τον Αριστοτέλη, (αλλά μάλλον αυτό είναι κάπως ιερόσυλο) καλύτερα θα έλεγα μαθαίνω - παιδεύομαι απ' αυτόν λέω και λέω και γώ ότι ένας ομοφυλόφιλος ειναι ΑΤΙΜΟΣ και δεν λογιζεται ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ!

Οποτε το να λέμε γκει αντρας είναι ασυμφωνία...

Δεν εξέφρασα γνώμη δική μου, όποιος θέλει ας λύσεις τις διαφωνίες του με τον Αριστοτέλη

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

Μα δε φερονται ολοι οι ομοφυλοφιλοι θηλυπρεπως! Αρα δεν ειναι ολοι κιναιδοι!

ΓΙΑ τη δευτερη απαντηση σου, δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα, μαλλον το αντιθετο απ'οτι καταλαβες εννοουσα δηλαδη

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

aeronut έγραψε:Μα δε φερονται ολοι οι ομοφυλοφιλοι θηλυπρεπως! Αρα δεν ειναι ολοι κιναιδοι!

Ε προφανως αμα κάποιος δεν βγαίνει και εκδηλώνεται δεν μπορεί να προκαλέσει ντροπή για κατι που κραταει κρυφό! Λογικό είναι.

aeronut έγραψε:

ΓΙΑ τη δευτερη απαντηση σου, δεν καταλαβες καλα τι εννοουσα, μαλλον το αντιθετο απ'οτι καταλαβες εννοουσα δηλαδη

Ναι συγγνώμη.

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Aeroporos27 έγραψε: Το debate γίνεται στη βάση των επιπτώσεων που μπορεί τα παιδιά από γκέι γονείς να αντιμετωπίσουν γενικά στη κοινωνία.

Τi γραφεις εδω ρε φιλεΕικόνα
Οταν λες τα παιδια απο γκει γονεις τι εννοεις;
Δηλαδη ο ο γκει η Η λεσβια μπορει να κανουν παιδια και με ποιο τροπο;
Με τι συντροφο θα τα κανουν γιατι ως γνωστο ο γκει κανει ερωτα με αντρα οπως και η λεσβια κανει με γυναικα απο που θα ξεφυτρωσουν τα παιδια απο τον πελαργοΕικόναΕικόνα
Aeroporos27

Οσο για το πως μπορούμε να κάνουμε οικογένεια που με ρωτάτε παραπάνω. Υπάρχουν τρόποι όπως η υιοθεσία, παρένθετη και φυσικά να είσαι ο βιολογικός πατέρας ενός παιδιού από πρότερη ετερόφυλη σχέση. Ανάλογα και για τις γυναίκες.

Παγκοσμίως οι γκέι μεγαλώνουν παιδιά. Δε καταλαβαίνω την φύση της ερώτησης πραγματικά.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες