Ξύρισμα στο στρατό
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ξύρισμα στο στρατό
Καλησπερα για στρατιωτικες σχολες πρεπει να φερω εγω ξυραφακι ή θα μας δωσουν. Επισης ποτε ξυριζονται στις στρ. Σχολες; Πρωι ή βραδυ;
- Αλεξανδρος_9007
- Posts in topic: 11
Ξύρισμα στο στρατό
Εσυ θα φερεις! Και πρωι και βραδυ αν θες αλλα το καλυτερο ειναι το πρωι!
Ξύρισμα στο στρατό

Βασικά αυτά εδώ νομίζω είναι Nassos. Τα βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο σήμερα.10 ευρώ! Καλά έκανα και δεν ξυριζόμουν. Δε συμφέρει τελικά!

Η nivea ποια είναι; Υπάρχει για πρόσωπο-ξύρισμα; Μόνο για χέρια έχω βρει.
Ξύρισμα στο στρατό
Γενικά να είναι QUATTRO, είτε για τα απλά είτε για τα Titanium.
Τη Nivea για τα χέρια θα πάρεις. Πίστεψε με κάνει δουλειά.
Τη Nivea για τα χέρια θα πάρεις. Πίστεψε με κάνει δουλειά.

- Αλεξανδρος_9007
Ξύρισμα στο στρατό
Και στο προσωπο μπορεις να βαλεις Nivea. Εγω βαζω καμια φορα και σφυγγει η επιδερμιδα που ειναι καλο για πολλες καιρικες συνθηκες και εκτος αυτου δεν γεμιζεις σπυρακια
Ξύρισμα στο στρατό
Θα το δοκιμάσω!
- Dimitrios2
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Ξύρισμα στο στρατό
Παιδες, αμα εισαι υπαξιωματικος, επιτρεπεται να εχεις γενια?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Ξύρισμα στο στρατό
Dimitrios2 έγραψε:Παιδες, αμα εισαι υπαξιωματικος, επιτρεπεται να εχεις γενια;
Όχι γιατί να επιτρέπεται;
- Αλεξανδρος_9007
Ξύρισμα στο στρατό
Μονο μουστακι επιτρεπεται!
Ξύρισμα στο στρατό
Μόνο οι παπάδες του Τάγματος επιτρέπεται να έχουν γένια.
Ξύρισμα στο στρατό
παιδια να ρωτησω, ειναι καλυτερος ο κλασσικος αφρος ξυρισματος ή το gel; Επισης, ανάμεσα στο wilkinson quattro titanium presicion των 4 λεπίδων και στο gillette fusion proglide των 5 λεπίδων ποιο θα μου προτείνατε; Ποιο πιστευετε οτι "γλιστράει" καλύτερα πάνω στο δέρμα; Να σημειωσω οτι εχω να ξυριστώ τελείως περίπου 6 χρόνια!
Ξύρισμα στο στρατό
Οπωσδήποτε Gel γιατί στο Στρατό πολλές φορές θα ξυρίζεσαι με κρύο νερό. Και οπωσδήποτε κρέμα Nivea για πιο απαλό δέρμα.
Για τις λεπίδες προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τις Wilkinson, για τις Gillette δεν έχω άποψη μιας και δεν τα έχω δοκιμάσει.
Άποψη μου είναι να ξεκινήσεις από τώρα να ξυρίζεσαι, αρχικά 'μέρα παρά 'μέρα και λίγες ημέρες πριν μπείς κάθε 'μέρα.
Για τις λεπίδες προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τις Wilkinson, για τις Gillette δεν έχω άποψη μιας και δεν τα έχω δοκιμάσει.
Άποψη μου είναι να ξεκινήσεις από τώρα να ξυρίζεσαι, αρχικά 'μέρα παρά 'μέρα και λίγες ημέρες πριν μπείς κάθε 'μέρα.
Ξύρισμα στο στρατό
να ξεκινήσω από τώρα λες ε; Βασικά τα ξυραφάκια αυτά τα θέλω για εναλλακτική λύση, καθώς σκέφτομαι να ξυρίζομαι με ηλεκτρική μηχανή philips, αυτή με τις 3 κεφαλές που ξυρίζουν τελείως, δέρμα... Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τη μηχανή έτσι; Μπρίζες υπάρχουν στις τουαλέτες;
Ξύρισμα στο στρατό
Ναι έχουν πρίζες, αλλά καλύτερα να συνηθίσεις και με ξυραφάκι. Όταν υπηρετούσα όσοι είχαν ηλεκτρική αρκετές φορές ξυρίζονταν και με ξυραφάκι, κυρίως τα πρωϊνα πριν την επιθεώρηση.
Ξύρισμα στο στρατό
Ναι κατάλαβα, σιγουρα το ξυραφάκι κάνει βαθύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια ξύρισμα, αλλά η ηλεκτρική είναι πιο εύκολη για μένα, καταλαβαίνεις...anyway, θα το μάθω και το ξυραφάκι σίγουρα! Ευχαριστώ για τις συμβουλές Νάσο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες