Bελερεφόντης έγραψε:Σαν επιλαχων δεν εχεις και πολλα περιθωρια επιλογης. Και δε νομιζω καποιος απο τους επιλαχοντες εδω μεσα, να τον καλεσουν, ακομα και σε ασχετη ειδικοτητα και οπλο ή σωμα, με αυτη που ειχε δηλσωσει αρχικα και να μην την αποδεχθει. Δε χανετε σε τιποτα να ελπιζετε αλεκα
Οπως ανέφερα κ παραπάνω η ελπίδα πεθαίνει τελαιταία αλλα επειδή το έχω ζήσει καλύτερα να εισαι λίγο προσγιωμένος ώστε να το δεχτείς καλύτερα φυσικά ο καθένας μας λειτουργεί δαιφορετικά!
Bελερεφόντης έγραψε:Ειρωνικο ηταν αυτο μαγδαλενα; Προσπαθησα να απαντησω για να μην τρομαζουν καποιοι χωρις λογο. Προθεση μου ειναι να βοηθησω. Λυπαμαι αν το παρεξηγησες
Καλε οχι , ειλικρινα το πα... Εγω αληθεια τρομαξα, απλα ξερεις πολλα πραγματα κ χαιρομαι π μας διαφωτιζεις σε καποια θεματα!
Αφου λεει οτι η γυναικα του ειναι μεσα και σιγουρα θα μιλησαν και θα του ειπε αυτα τα πραγματα! Αν δν καταλαβες... Αν ρωτας για δικου σου λογους συγνωμη!
Kostas_Topo Εχεις απολυτο δικιο μου το ειπε και ο φιλος μου απο την ρεντινα δν γινεται μονο στο μεσολογγι αυτο αλλα και στην ρεντινα δν ξερω για τα αλλα σωματα! Παντως απο τι μου ειπε ξανα εφυγαν και φευγουν αρκετα ατομα αντε καλη μας επιτυχια σε μας στης επιλαχωσους και εννοειται τους επιλαχωντες!
Σάσα σε θυμηθηκα... Είσαι η κοπελα που ειπε οτι εκανε τα κανιστρα σε 50" Αλλα ποιο το αποτελεσμα; Δεν νιωθεις τελειως αδικημενη που ξερεις οτι ησουν οκ στα αθληματα; αυτο ειναι το χειροτερο συναισθημα κοριτσι μου, το να εισαι σε ολα περασμενη κ τελικα να εισαι επιλαχουσα πηγες κοντα στην πηγη και δυστυχως νερο δεν ηπιες... Μακαρι να σε παρουν, σου το ευχομαι
Και με το να νιωθω αδικημενη illy μου τι θα κερδισω; ενταξει μια πικρα την εφαγα οταν ειδα τα αποτελ. αλλα τι να κανω; μακαρι τωρα να με παρουν. Εσυ κοριτσι μου; με φαγανε τα μορια τι να κανω βλεπεις εγω εχω ενα Απολυτηριο Λυκειου. Τωρα ομως θα φανουν οι δυνατοι κ ποιοι θα αντεξουν...
ετσι... παδια υπομονη βλεπουμε μεχρι τρλος φεβρουαριου... ιλλι μου και σε σενα τα καλυτερα πιστευω οτι το 8ελεις... Στο ευχομαι μη τα παρατας... ΞΕΡΕΙΣ...
Όπως ξαναείπα, χάσαμε μία μάχη αλλά όχι τον πόλεμο Θέλουν δεν θέλουν εμείς θα μπούμε... θεωρώ ότι κανείς δεν χάνεται εκτός και αν όντως δεν είναι το τυχερό του! Θα κάνω αιτήσεις μέχρι να εξαντλήσω κάθε περιθώριο της ηλικίας! Άλλωστε το μόνο που θα κάνω είναι να ξοδέψω λίγο μελάνι και να κάνω μία δύο επικυρώσεις...