Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Π/Ν

Δημοσίευση από Π/Ν »

Γεια χαρά παιδιά! Ερώτηση. Μπαίνω 23/11 Αυλώνα. Είμαι από βόλο και θέλω Κ. Ε με τρένο! Επειδή όσο έχω ψάξει στο νετ για φρουραρχείο στο Βόλο δεν έχω βρει τπτ, μπορείτε να βοηθήσετε. Αν τελικά δεν υπάρχει ποια είναι η διαδικασία για την Κ. Ε; Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όπως έχω ξαναγράψει η διαδικασία γίνεται και μέσω του αστυνομικού τμήματος! Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε προηγούμενα μηνύματα
Π/Ν

Δημοσίευση από Π/Ν »

Μπορούμε ΚΑΙ μέσω αστυνομικού τμήματος κι ας υπάρχει φρουραρχείο τελικά;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Π/Ν έγραψε:Μπορούμε ΚΑΙ μέσω αστυνομικού τμήματος κι ας υπάρχει φρουραρχείο τελικά;

Αν υπάρχει φρουραρχείο θα σε στείλουν εκεί...

cristiano

Δημοσίευση από cristiano »

Γεια σας παιδια... εγω παρουσιαζομαι 23-11 αυλωνα αλλα εχω κλεισει εισιτηριο κανονικα απο τον οσε θεσσαλονικης πληρωμενο με δικα μου εξοδα... μπορω να παρω πισω τα λεφτα μου αν παω στο φρουραρχειο η να μου δωσουν καταταξη επιβιβασης ωστα να γυρισω μετα την ορκωμοσια με εισιτηριο με εξοδα του στρατου η το εχασα τελειως το δωρεαν εισιτηριο; ευχαριστω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

cristiano έγραψε:Γεια σας παιδια... Εγω παρουσιαζομαι 23-11 αυλωνα αλλα εχω κλεισει εισιτηριο κανονικα απο τον οσε θεσσαλονικης πληρωμενο με δικα μου εξοδα... Μπορω να παρω πισω τα λεφτα μου αν παω στο φρουραρχειο η να μου δωσουν καταταξη επιβιβασης ωστα να γυρισω μετα την ορκωμοσια με εισιτηριο με εξοδα του στρατου η το εχασα τελειως το δωρεαν εισιτηριο; Ευχαριστω...

Να πάρεις πίσω λεφτά δεν παίζει! Κατάσταση επιβίβασης για μετά την Ορκωμοσία αν ζητήσεις θα σου δώσουν από το στρατόπεδο

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Έμαθα ότι πλέον δίνεται κατάσταση επιβίβασης για 1 δωρεάν εισιτήριο με αεροπλάνο της Ολυμπιακής (μετ'επιστροφής) και 1 για πλοίο.

Θυμάμαι σε ότι για κ. Ε αεροπλάνου σου κάλυπταν μέρος του εισιτηρίου μόνο εάν
1) η οικεία σου βρισκόταν πολύ μακριά από τη μονάδα σου και 2) η απόσταση δεν καλυπτόταν με ακτοπλοϊκή σύνδεση.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δηλαδή δεν ισχύουν αυτά πλέον; Εικόνα 2 ΚΕ για 9 μήνες θητεία ; Τόσα πολλά χρωστάνε πλέον; Εικόνα
Kostis

Δημοσίευση από Kostis »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στη μονάδα μου στην Αλεξανδρούπολη από το κέντρο μηχανικού στο Ναύπλιο. Μένω στην Αθήνα. Ξέρετε εάν δικαιούμαι αεροπορικό εισιτήριο?
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Palioseira »

Kostis έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι στη μονάδα μου στην Αλεξανδρούπολη από το κέντρο μηχανικού στο Ναύπλιο. Μένω στην Αθήνα. Ξέρετε εάν δικαιούμαι αεροπορικό εισιτήριο;

Θα σε πανε με πουλμαν απο Ναυπλιο... Δεν θα πας μονος. Αυτο μια δυο μερες αφου γυρισεις απο την αδεια ορκωμοσιας.

Άβαταρ μέλους
minotaurus
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από minotaurus »

Εμένα ένας φίλος μου που πήγε Αλεξανδρουπολη από Θήβα, δεν ξέρω τώρα αν ήταν η εξαίρεση αλλά έβγαλε δικά του αεροπορικά εισητήρια ( εδώ ) μέσω internet. Τα έκλεισε και πήγε και φθηνά και στα μπαμ... Και έφυγε και τελευταία Στιγμή... Αν πας με το στρατό την έκατσες... Θα βαρεθείς τη ζωή σου!

Thanos8
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Thanos8 »

Παιδια καλησπερα.Θελω να ρωτησω επειδη δεν βρισκω πουθενα αλλου μεσα στο φορουμ σχετικη υποσελιδα, εαν μπορουν να σου καληψουν τα εξοδα μεταφορας π. Χ για την μερα της καταταξης σου, στις αδειες κτλπ.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

edit: Εχουν απαντηθει τα ερωτηματα μου ευχαριστω παιδια!

Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Palioseira »

Thanos8 έγραψε:Παιδια καλησπερα.Θελω να ρωτησω επειδη δεν βρισκω πουθενα αλλου μεσα στο φορουμ σχετικη υποσελιδα, εαν μπορουν να σου καληψουν τα εξοδα μεταφορας π. Χ για την μερα της καταταξης σου, στις αδειες κτλπ.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

edit: Εχουν απαντηθει τα ερωτηματα μου ευχαριστω παιδια!

Σε καταταξη, μεταθεσεις και μια φορα σε αδεια σιγουρα ναι. Μαλιστα αν εισαι μακρυα με αδεια και με αεροπλανο μια φορα. Επισης οταν απολυθεις.

Άβαταρ μέλους
pelekakias
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από pelekakias »

Παιδες υπηρετω στην κω. Στο 543. Αυτη τη στιγμη ειμαι σε αδεια... Και ειπα να σας γραψω μηπως και με βοηθησετε με το προβλημα μου. Ο πατερας μου εχει καταγωγη απο αγρινιο, ήρθε ομως στην κρητη απο ταν ηταν 20 χρονων και εδω παρεμεινε. Εγω κρητη γεννηθηκα, κρητη μεγάλωσα. Οταν ομως γεννηθηκα ο πατερας μου με δηλωσε στο αγρινιο με αποτελεσμα να ειμαι γραμμενος στην στρατολογια μεσσολογιου. Ασμ 104... Ενω τωρα και χρονια η οικογενιακη μας μεριδα ειναι εδω στην κρητη τα χαρτια μας ειναι ολα στην κρητη, εδω ψηφιζω κτλ. Εχω το εξης προβλημα, κολησα 4 μερες δικες μου Στην αδεια του πασχα για να παρω την κατασταση επιβιβασης ετσι ωστε να παρω τζαμπα τα αεροπορικα εισητηρια. Και ξαφνικα 2 μερες πριν φυγω για αδεια οταν ετοιμαζαν την κατασταση επιβιβασεις με φοναζουν και μου λενε οτι δεν μπορουμε να σου καλυψουμε εισητηρια μεχρι την κρητη διοτι το ασμ σου ειναι του μεσσολογιου... Μπορουμε λεει να σου βγαλουμε εισητηρια μονο μεχρι αθηνα. Με αποτελεσμα εγω τωρα να παρω τον πουλο και να τα πληρωσουμε ολα απτην τσεπη μας... Τι να κανω; Πως μπορω να το αλλαξω αυτο; Πληρωσα που πληρωσα αυτα τα εισητηρια τουλαχιστον μην τα ξαναπληρωσω στις επομενες αδειες. Οι καιροι ειναι δυσκολοι.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλύτερα ρώτα τη Στρατολογία Μεσολογγίου για βοήθεια. Από τη Μονάδα σου μην περιμένεις πολλά.

Και καλό θα ήταν να δεις αν γίνεται να μεταφερθείς στη Στρατολογική Υπηρεσία Κρήτης μη και γινει καμιά "στραβή" με το Ειδικό Φύλλο Πορείας που θα παρεις όταν απολυθείς.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες