585 ΤΠ - Καστοριά (Άργος Ορεστικό)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
xaris92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από xaris92 »

ευχαριστω για την μετακινησει...
xaris92
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από xaris92 »

Το Κωνσταντάτου ειναι το πανω η το κατω;
113Δ11
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 113Δ11 »

xaris92 έγραψε:Το Κωνσταντάτου ειναι το πανω η το κατω;

Κωνσταντάτου ειναι το πανω στρατοπεδο.
Άβαταρ μέλους
AccountSaver
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ενδιαφέροντα: Υπολογιστες
Επάγγελμα: Φοιτητης

Δημοσίευση από AccountSaver »

Μακριά απο το πάνω στρατόπεδο.

ΜΑΚΡΙΆ ΌΣΟ ΔΕΝ ΠΑΈΙ !

όχι οτι το κατω ειναι καλυτερο, απλα λιγο πιο χαλαρα.

Το πανω ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΥΑ!
113Δ11
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 113Δ11 »

Εγω ειμουν στο κατω στρατοπεδο! Ειναι το ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι νεοσυλεκτοι παρουσιαζονται στο πανω στρατοπεδο [ΚΩΣΤΑΝΤΑΤΟΥ] και μας χωριζαν σε 2ο Λοχο Ολμων (Πανω στρ) και 2ο Α/Τ (Κατω στρ) περιπου 50/50 σε ατομα πανω/κατω.

Στο κατω στρατοπεδο η συνθηκες ειναι καλυτερες, Ενα προβλημα που ειχαμε ηταν το κρυο νερο, εφτανε για 3 ατομα το πολυ (αργοτερα πηγαιναμε στον διπλα λοχο που ειχε νερο). Ο λοχος γενικα ειναι σε καλη κατασταση, λουτρα/ουρητηρια επισης, για το χοντρο υπαρχουν εξ. Τουαλετες και ειναι λιγο μακρια Εικόνα. Απο υπηρεσιες καναμε θαλαμοφυλακας, μαγειρεια και την τελευταια βδομαδα και λεσχη αξ.
Την 2η βδομαδα ειχαμε χρεωθει ειδη με οπλα και καναμε ΚΑΙ βολες, Οσοι τα πηγαν καλα ειχαν εξοδο το Σ/Κ οι υπολοιποι μια μερα. Στην εξοδο βγαινετε με παραλαγες και μπερε και ειναι περιπου 10ωρες (11/12 μεχρι 10).
Ηταν αρκετα καλα σε σχεση με αυτα που περασαν τα παιδια στο πανω στρατοπεδο.

Άβαταρ μέλους
AccountSaver
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Η αλλιώς λουκούμι... Το πάνω ειδικά πεζοπορία έως τις βολές με -5 ... Και χωρίς Jacket.
ΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Καλησπέρα,

το αγόρι μου παρουσιάστηκε Αρχικά στο Ναύπλιο και μόλις εχθές τον έστειλαν στην Καστοριά, στο Άργος Ορεστικού.

Διάβασα τα παραπάνω και ''τρομοκρατήθηκα'' λίγο... Τόσο χάλια είναι;

1ο

επειδή είμαι από πολύ μακρυά (από Σάμο), ξέρετε ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να πάω εκεί από Αθήνα; Πχ με συμφέρει να πάω από Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο και μετά από εκεί με λεωφορείο;(έψαξα για δρομολόγια με αεροπλάνο από Αθήνα για Καστοριά, αλλά δεν βρήκα πτήσεις... ) ή με λεωφορείο από Αθήνα; Επίσης υπάρχει τρένο για Καστοριά, έστω κι από άλλο σταθμό εκτός Αθήνας στον οποίο όμως θα μπορώ να μεταβώ από την πρωτεύουσα;

2ο

από εξόδους/άδειες, πώς πάνε; Φαντάζομαι πως τα Χριστούγεννα δεν παίζει να του δώσουν... Του Αγ. Ιωάννη όμως, υπάρχει περίπτωση;(έχει τη γιορτή του και θέλω να του κάνω έκπληξη-σημ:7/01 πέφτει Σάββατο)

3ο

ισχύει το επισκεπτήριο της Κυριακής όπως και στο Ναύπλιο;

4ο (και τελευταίο)

υπάρχει περίπτωση να τον μεταθέσουν και αλλού; Πχ σε κανένα Έβρο; Κι αν ναι, πότε περίπου;

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παααααααααάρα πολύ και πραγματικά συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου!

αννα;

Δημοσίευση από αννα; »

Συγγνώμη και πάλι,(αυτή τη φορά τελευταία ερώτηση) :Θέλω να του στείλω ένα γράμμα, ένα δώρο και κάτι εσωθερμικά φανελάκια, μπορώ;

κι αν ναι, επειδή θα τα στείλω με ταχυδρομείο, πώς πρέπει να γράψω τη διεύθυνση (πχ, γράφω μόνο το όνομά του και το στρατόπεδο;) και τί γενικότερα πρέπει να προσέξω (πχ από το φάκελο, περιεχόμενο κ. Τ. Λ)

και πάλι σας ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
AccountSaver
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

@ αννα : Να σε ενημερώσω και εμένα μου έστειλαν με ταχυδρομείο πράγματα που δεν έφτασαν ποτέ δηλαδή 2 εβδομάδες που ήμουν εκεί, απο Θεσσαλονίκη δεν μου ήρθε τίποτα.

Όσο για τα πράγματα είναι όπως τα ακούς. Απο Θεσσαλονίκη είναι ακριβώς διόμυσι ώρες ταξίδι.
Εξόδους/Άδειες είναι αυτό που έλεγε το παλικάρι που έκανε εκπαίδευση εκεί απο τους πολλούς 35 μέσα και μετρούσε...
Το επισκεπτήριο ισχύει για 2 ώρες.
Ναι, υπάρχει περίπτωση να φύγει για Εύρο ως προ τελευταία μετάθεση.
113Δ11
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από 113Δ11 »

ΑΝΝΑ έγραψε:Καλησπέρα,

το αγόρι μου παρουσιάστηκε Αρχικά στο Ναύπλιο και μόλις εχθές τον έστειλαν στην Καστοριά, στο Άργος Ορεστικού.

Διάβασα τα παραπάνω και ''τρομοκρατήθηκα'' λίγο... Τόσο χάλια είναι;

1ο

επειδή είμαι από πολύ μακρυά (από Σάμο), ξέρετε ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να πάω εκεί από Αθήνα; Πχ με συμφέρει να πάω από Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο και μετά από εκεί με λεωφορείο;(έψαξα για δρομολόγια με αεροπλάνο από Αθήνα για Καστοριά, αλλά δεν βρήκα πτήσεις... ) ή με λεωφορείο από Αθήνα; Επίσης υπάρχει τρένο για Καστοριά, έστω κι από άλλο σταθμό εκτός Αθήνας στον οποίο όμως θα μπορώ να μεταβώ από την πρωτεύουσα;

2ο

από εξόδους/άδειες, πώς πάνε; Φαντάζομαι πως τα Χριστούγεννα δεν παίζει να του δώσουν... Του Αγ. Ιωάννη όμως, υπάρχει περίπτωση;(έχει τη γιορτή του και θέλω να του κάνω έκπληξη-σημ:7/01 πέφτει Σάββατο)

3ο

ισχύει το επισκεπτήριο της Κυριακής όπως και στο Ναύπλιο;

4ο (και τελευταίο)

υπάρχει περίπτωση να τον μεταθέσουν και αλλού; Πχ σε κανένα Έβρο; Κι αν ναι, πότε περίπου;

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παααααααααάρα πολύ και πραγματικά συγγνώμη αν σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου!

Λογικα εχει παει εκει για ΕΚΕ δηλαδη θα παρει την ειδικοτητα του και θα φυγει ξανα σε ενα μηνα περιπου, Ολμηστες κανουν ΕΚΕ στο πανω στρατοπεδο (χαλια) και Α/Τ στο κατω (καλυτερα) νομιζω οτι απο υπηρεσιες πηγενουν αρκετα καλα αυτη την περιοδο γιατι ειναι μεγαλη εσσο οποτε θα εχει κοσμο.
Προσωπικη Μου αποψη και στο πιο μαυρο στρατοπεδο να ειναι αν παει με αλλη ψυχολογια περναει καλα (σε αυτο βοηθας και εσυ πολυ).
Για τα δεματα που θες να στειλεις καλυτερα να μηλησει ο φιλος σου με καποιον απο το στρατοπεδο για να του πει τι ακριβως να κανει, σιγουρα μπορεις να στειλεις, αν οχι στο στρατοπεδο μπορει να τα παραλαβει σε μια εξοδο του απο τα ΕΛΤΑ πχ.
Και οσο για μεταθεση ναι μπορει να παει και Εβρο οπως οι περισσοτεροι μας Εικόνα
olmisths

Δημοσίευση από olmisths »

Παιδες αν πατε εκει την βαψατεε... ! Δεν εχει ποτε νερο πολυ κρυο τελειωνει εθκολα το παιτρελαιο πολλες υπηρεσιες και πρπει να ειστε συναιχεια τενταα... ! Αντε καλη δυναμη για οποιπο παει
garneliskos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από garneliskos »

585 313 ηταν πολυ κρυες! χαχαχα
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Να ρωτησο κατι εγω ειμαι 318 σειρα Α ΕΣΣΟ και μπαινω 31/1/2012 ταιθωρακισμενα και θελω να παω ΥΕΑ μπορειτε να μου περιγραψετε με λιγα λογια πως ειναι τα πραματα εκει απο θεματα στρατοπεδου και ουτοκαθεξης. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
ΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΑΝΝΑ »

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!Εικόνα

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Φιλαρακι και εγω εκει παρουσιαζομαι 31 και εχω και ενδιξη ΥΕΑ καλο παλεμα : Ρ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες