ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lazaros13 »

Ρε παιδια μου ηρθε το χαρτι και λεει: Οδηγος-πεζικο-υεα.1. Δεν θελω να παω υεα, αλλα τι να κανω για το αποφυγω?2. Οι υεα λεει πρεπει να προσκομισουν καποια χαρτια επικυρωμενα πχ απολυτηριο λυκειου και σχολη αν εχουν, πρεπει δλδ αναγκαστικα να τους παω τα χαρτια και ας μην παω υεα; Αν ξερετε κατι ριχτε το.
κεεμ

Δημοσίευση από κεεμ »

Αν έχεις την ένδειξη ΥΕΑ θα περάσεις από το συνεργείο ενημερώσεως ΥΕΑ όπου αφού σου αναλυθούν τα πλεονεκτήματα του να είναι κανείς Έφεδρος Αξιωματικός στον στρατό θα σε ρωτήσουν αν επιθυμείς να γίνεις Δόκιμος. Η αρνητική επιθυμία για τους απόφοιτους λυκείου σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστούν οι διαδικασίες γι αυτούς ενώ για τους απόφοιτους ΑΕΙ απλώς δεν προσμετράται θετικά στα τελικά μόρια αλλά υποχρεούνται να περάσουν από τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίε
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stryg »

Στον Αυλώνα τουλάχιστον, σε όλες τις τελευταίες ΕΣΣΟ, και οι απόφοιτοι ΑΕΙ που δηλώσαμε ότι δεν επιθυμούμε, τελειώσαμε εκεί. Δε χρειάστηκε να πάμε στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ »

Παρουσιαζομαι αυλωνα 01/02 και το χαρτι λεει ειδικες δυναμεις υεα. Αλλα δεν θελω να παω υεα τι πρεπει να κανω; Μια απαντηση θα μου ειναι πολυ χρησιμη
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 31
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τους λές ότι δεν ενδιαφέρεσαι και τέλος.
Γιαννης13

Δημοσίευση από Γιαννης13 »

Σε περιπτωση που δεν επιθυμω να παω δεν θα παω; Η θα παω θελω δεν θελω?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν είναι υποχρεωτικό νας πάς ΥΕΑ. Τους το λές και τέλος.
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Καλησπέρα!

Στο χαρτί κατάταξης μου έχω επιλεγεί ως ΥΕΑ, παρουσιάζομαι στο Μεσσολόγγι στις 6 μαρτίου.

Έχω επιλογή ή είναι υποχρεωτική η στράτευση ως ΥΕΑ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν είναι υποχρεωτικό να πάς ΥΕΑ. Τους λές ότι δεν ενδιαφέρεσαι και συνεχίζεις κανονικά τη θητεία σου

Stef

Δημοσίευση από Stef »

Γεια σας παιδιαΕικόνα 10/9 παρουσιαζομαι και χθες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι σε 10 μερες θα ερθει το χαρτι και οτι θα ειμαι εφεδρος αξιωματικος... Ξερει κανεις πως θα το ακυρωσω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν μπορείς να το ακυρώσεις, απλά τους λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι να καταταγείς ΥΕΑ και τελείωσε η υπόθεση
Πάρης

Δημοσίευση από Πάρης »

Καλησπέρα,

Έχω επιλεγει για ΚΕΕΜ στην Σπάρτη Πεζικό - ΥΕΑ θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που επιλέξω ή με επιλέξουν υποχρεωτικά για ΥΕΑ θα κάνω από 5 μήνες παραπάνω από την βασική θητεία που έχω 9 μήνες?
Άβαταρ μέλους
Alexiss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexiss »

Καλησπέρα και πάλι να ρωτήσω κάτι υπάρχει περιπτωση να αρνηθω να μην παω σαν ΥΕΑ ; Επίσης για οδηγός τι πρέπει να κάνω για να μπώ;

Ευχαριστώ

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Alexiss έγραψε:Καλησπέρα και πάλι να ρωτήσω κάτι υπάρχει περιπτωση να αρνηθω να μην παω σαν ΥΕΑ ; Επίσης για οδηγός τι πρέπει να κάνω για να μπώ;

Ευχαριστώ

Καλώστον φίλο Αλέξη. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούρια θέματα, διαμέσω της φόρμας ' αναζήτηση', μπορείς να βρεις όλα τα θέματα, και με απαντημένες τις ερωτήσεις σας στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Στο λέω, καθότι οι mods θα μεταφέρουν -ορθά- τα μηνύματα απο αυτό το καινούριο θέμα που άνοιξες και δεν βοηθάει αυτή η διεργασία, όπως καταλαβαίνεις θα μπούν σε μια έξτρα διαδικασία.

Για ειδικότητα οδηγού, πρέπει να έχεις πολιτικά διπλώματα οδήγησης επαγγελματικής κατηγορίας -κυρίως- (όχι και απαραιτητο), κάτι το οποίο το δηλώνεις όταν περνάς περιοδεύων, ή όταν πας απο την στρατολογία για να κόψεις την αναβολή σου αν τυχόν έχεις.

Δεν θέλω να σε μπλέξω με βίσματα, στέκομαι στο τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Επίσης, έχεις πιθανότητες, να σε πάρουν οδηγό και χωρίς πολιτικό δίπλωμα, έχει ανα καιρούς αναφερθεί και αυτό, όμως ας μην σταθούμε σε αυτό, διότι δεν ξέρω κάτω υπο ποιές συνθήκες συνέβη αυτό. Ευχαριστώ.

Σεραφείμ

Δημοσίευση από Σεραφείμ »

Παιδιά έχω ένδειξη Υγειονομικό ΥΕΑ. Ισχυει οτι μπορω απλως να το αρνηθώ και τέλος, ετσι; Χρειάζεται κάτι άλλο από τη μεριά μου;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες